Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (120)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, asa zice Edi???/ eee kkt?

nu invata mey baiatul sa vorbeasca asa, ca se va vedea mai tarziu, la gradi... stii tu! O sa-i faca din vorbe pe toti...

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

parerea mea e ca se iau mult prea la modul personal anumite postari. un sfat e intotdeauna binevenit, daca nu vrei sfaturi ignori si treci mai departe. dar e foarte ciudat cum anumite persoane dispar si reapar ca sa dea cu mucii in fasole, cum de altfel ne-am obisnuit cu toatele. mai toleram mult asa ceva?

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica
si mai si spui ca i-ai adus sotului tau argumentul cu cresele. eu asta am spus acum citeva ore sau l-ai sunat la serviciu sa-i spui ce a mai zis toanta aia care-ti da in cap???

iar eu am zis ca e o pb cu cresele, gen cerere > oferta, si nicidecum ca nu sint crese neam, insa tu ai darul exagerarii... asa ca din tintar iese armasar.

Mamica fericita de bebelina Elsa

eeeee, m-am dus peste el la birou, direct dupa ce ai zis tu de crese, si am dat usa de perete ca ia uite ce zici tu...

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

SALUTARE!!!

Ce dor imi este de voi!!!!! Sper ca sunteti bine si mai ales bebelacii vostri!!!!

Noi suntem relativ OK, adica azi noapte Daria iar facut muci, dar nu fff mult. E fff sensibila, cum am iesit ieri putin in vant, cum a facut muci!! Eu nu vreau sa am copii sensibilosi, mai ales ca eu nu am fost deloc asa@!! Dar ce sa-i faci?

Va pupam pe toate si pe toti!!

PS din mesajul lui sabinel sa inteleg ca se strica IAR atmosfera?!??! PACAT!! NU citesc din urma deci... nu imi dau cu parerea...

PUP!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

am fost astazi la cumparaturi cu Teo, ca sa-i fac garderoba de vara, avand in vedere ca; s-a lungit in craci si nu-i mai vine nimic...

In afara de faptul ca am lasat o gramada de banutzi prin diverse locuri mi-am facut milioane de draci cu Teo, care a alergat ca bezmeticul printre rafturi, haine, jucarii, scari rulante, am capiat...
cum vedea o masina (mcqueen de se poate) incepea sa urle ca o vrea.
cemai, am dat rateu cu educatia acestui copil. n-a vrut si pace sa stea cuminte pe langa mami sa probeze toale (deja nu mai pot sa-i iau pnv) sa nu planga, sa nu alerge si sa nu ridice vocea prin locuri publice, sau sa nu alerge prin parcare
Si eu din greu m-am abtinut sa nu-l cert, tot vorbeam asa cu el, stai cuminte, nu fugi, (te las aici!!!!) calm, si degeaba.

In parcare unde era sa dea o masina peste el mi-am iesit din fire si am urlat la el cinci minute.
Se pare ca a priceput, ca in masina mi-a povestit cum era sa dea bemveu peste el, ca nu a fost cuminte, si n-a stat de mana cu mami.
Ooooof!

Gaia, muma pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui piolica
si mai si spui ca i-ai adus sotului tau argumentul cu cresele. eu asta am spus acum citeva ore sau l-ai sunat la serviciu sa-i spui ce a mai zis toanta aia care-ti da in cap???

iar eu am zis ca e o pb cu cresele, gen cerere > oferta, si nicidecum ca nu sint crese neam, insa tu ai darul exagerarii... asa ca din tintar iese armasar.

eeeee, m-am dus peste el la birou, direct dupa ce ai zis tu de crese, si am dat usa de perete ca ia uite ce zici tu...

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)

ai grija cu minciunelele astea, ca nu e prima.... :)
mai faci si misto de 2 lei sau sa zic euro????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Au aparut si porcusorii somnorosi ai odiseei
Ma bate gandul sa iesim un pic afara ma mai gandesc pana termin mesajul

Deci asa cuscra ne certi

Va multumesc tuturor pentru sfaurile privind carucioarele, nasa vrea unu usor de tooooot chiar daca nu se rabateaza spatarul (ar vrea sa scoata piciul afara numai in timpul in care e treaz)si m-ar bate si pe mine gandul sa schimb caruciorul dar...e criza il tarasc pe sotz in we sa cautam

Laureta merci pentru ideea cu masina, e mishto, parca as vrea pentru fimiu baietelului i-am luat deja o masinuca asemanatoare de la chicco, 4 in 1 > Cu parul ce sa zic, parca azi nu mai miroase asa urat oricum cred ca ideea e sa nu folosim la fiecare spalat si in felul asta scapam de miros, sper doar sa isi mai faca efectul daca o folosesc o data la 3 spalari
Eu m-am samponat de 2 ori si n-am mai aplicat nimic, poate daca aplicam un balsam mai scotea mirosul

Piolica ochelari vazuti de tine in Ro sunt de la 1 an (cel putin asa am vazut eu) si d-aia cred ca sunt mai ieftini

Al 2 les dintzoc a spart gingia

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nocom ma bucur ca mai auzim si de voi...cam rar ne scrii.
Atmosfera este calda, impreuna cu adverse de ploaie, putzin vant de pupa dar merita sa dormi pe o vreme de asta

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

fetelor, nu sunt eu activa in postari, dar de citit va citesc in fiecare clipa libera si sunt, pasiv, foarte activa.''

concluzia mea este una foarte clara inca de pe vremea burticilor, daca nu ma inseala memoria: EVA are o problema. altfel nu imi explic cum de unde apare ea, iaca si contradictoriul / cearta, etc. probabil ca este stilul ei de a prezenta lucrurile, stil disecat in alte discutii. cert este ca oboseste! stilul ei, adica. si reuseste sa scoata din sarite si cele mai calde si calme figuri de pe aici.

si mai stiu un lucru: indiferent de ce stil ai, trebuie totusi sa te mulezi dupa colectiv, cat de cat, astfel incat sa faci posibila convietuirea. in linii mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Lumi, asa zice Edi???/ eee kkt?

nu invata mey baiatul sa vorbeasca asa, ca se va vedea mai tarziu, la gradi... stii tu! O sa-i faca din vorbe pe toti...

Gaia, muma pentru voi:

asa zice, zau...! si recunosc, mai imi scapa din cand in cand, sigur la mine a auzit...

nu mi-am dat seama cand au ajuns la varsta in care inmagazineaza absolut tot si imita mai rau ca maimutele... Edi a invatat sa faca brr-brr cu degetele peste buze, amandoi stiu sa dea 'noroc', sa plescaie din buze/gurita gen 'ntz-ntz'... asa, peste noapte... cred ca de maine incep sa ii invat cat fac 1+1, vorba lui CD...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput