gradinite in sectorul 6 deschise vara

gradinite in sectorul 6 deschise vara | Autor: crissteo

Link direct la acest mesaj

Seara buna. Mamici cu experienta mai multa in viata de gradinita, stiti gradinite de stat din Drumul Taberei care sunt deschise si vara? Stiti daca sunt gradinite care primesc si copii sub 3 ani? Cati copii sunt intr-o grupa? Multumesc foarte mult pentru ajutor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dhermina74 spune:

Buna .Pentru parinti care sunt interesati si care nu au ce face cu copii pe perioada verii(sectorul 6),am aflat ca sunt doua gradinite deschise:gradinita 87(valea calugareasca)-deschisa in luna august si gradinita 197(str fabricii)-deschisa in luna iulie.Se pot face inscrieri inca de acum.Bafta ,daca este cineva interesat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Aceasta informatie am gasit-o si eu pe situl ISMB. Copiii mei sunt la gradi 87 si educatoarele mi-au confirmat. Nu se stie insa ce educatoare vor veni la vara, probabil de prin fiecare gradinita. Si copiii la fel, de prin tot sectorul si-i vor comasa... Pentru cei care nu au unde sa-i trimita vara e si asta o alternativa.

Edit: nu primesc mai mici de 3 ani si cred ca nu-i primesc decat pe cei care sunt deja inscrisi la alte gradinite din sector, pentru bobocei trebuie sa astepti toamna.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

hermina, da-mi si mie te rog mult site-ul unde ai gasit info, ma intereseaza si pe mine in sectorul 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dhermina74 spune:

Eu am scris un e-mail la inspectoratul scolar,am primit raspuns in 2 zile.Intra pe site-ul innspectoratului scolar sect 3,la invatamant prescolar.Sigur trebuie sa gasesti un nr de telefon sau un e-mail.Bafta.

Mergi la inceput