modem mobil pentru laptop

modem mobil pentru laptop | Autor: happymum

Link direct la acest mesaj

poate cineva sa imi dea ceva informatii despre modem-uri mobile pt laptop?
as avea nevoie de net cand sunt pe drum.
dar nu stiu ce ar fi mai bun...

exista vreun modem mobil care sa poata inlocui cu succes internetul obisnuit?
mersik.

Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

poate cineva sa imi dea ceva informatii despre modem-uri mobile pt laptop?
as avea nevoie de net cand sunt pe drum.
dar nu stiu ce ar fi mai bun...

exista vreun modem mobil care sa poata inlocui cu succes internetul obisnuit?
mersik.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

da, de la vodafone sau orange, eu am vodafone si sunt multumita avand in vedere ca nu descarc mare lucru ci doar navighez.

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Eu am de la www.ubergizmo.com/photos/2007/12/orange-icon-225.jpg" target="_blank">Orange, caci am abonament pe telefon de la ei....Am facut contract pe 2 ani, ca sa obtin modem-ul cu 1 euro si platesc 10 euro pe luna...

Nu stiu daca e cea mai buna oferta....am inteles ca cei de la cosmote au oferte mai tentante.....

Cu al meu sunt multumita. Nu pot descarca cine stie ce de pe net cand sunt pe modem, dar nu ma deranjeaza. Limita de trafic (la al meu) e de 1G/luna. Daca o depasesc intr-o luna, merge mai lent netu, dar rar se intampla asta.

Nu-mi mai pot imagina sa ies din casa fara el!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

multumesc mult pentru raspunsuri.

voi merge la ambii furnizori si voi compara ofertele.

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

am vazut cateva oferte. pana acum pare ca orange are cea mai avantajoasa. am gasit astazi - zic ei o oferta noua... cu 6G timp de 2 ani continuu, cu modem la 1ron.
o sa merg si la vodafone sa vad ei daca nu au scos ceva nou de curand. la cosmote am intrebat la un singur punct si au zis ca ei nu au asa ceva.... ????

multumesc.

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

noi avem de la vodafone... parca e de 2 mb viteza ceea ce e putin daca vrei sa descarci nebunii de pe net . dar daca il iei doar pentru navigare pe pagini care nu sunt supra-extra-incarcate, zic ca merge. nu mai stiu cat e abonamentul lunar, dar e destul de putin oricum si n-am avut probleme cu conexiunea pana acum... am mers si cu masina spre munte si am stat conectata in permanenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

La vodafone e 9E abonamentul cel mai mic. Din asta am eu, il folosesc doar pt navigare si sunt multumita.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput