Viata in Japonia (41)
Raspunsuri - Pagina 5
devylla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RIARA Hai ma Hannen,Japonia o fi departe dar ti-ai gasit tu sa nu aibe bani de bilet smecherii din Romania?Inseamna ca nu ai fost de curind in Romania Vai,eu am avut un obon criminal...Si acum am nervi...cred ca intreaga po****tie a Japoniei s-au perindat prin oraselul asta in cele cinci zile de "obon" (ce mare noroc ca a cazut si un we)... ....scuze,contiunui dupa ce termin o treaba urgenta (sotul ,bineinteles) am sa va povestesc o zi de obon din Yufuin sa va enervati si voi,nu numai eu... "suntem doar doi straini,care nu-si mai vorbesc printre atatia spini,cum sa-ti spun te iubesc. tie ti-a trecut iubirea,mie mi-a trecut uimirea tie ti-a ramas lumina ,mie lacrima si vina.... |
Pai acolo la voi in Yufuin e criminal si cand nu-i sezon
Imi imaginez cu s-a calcat lumea in picioare de obon...baga povestea
devylla spune:
citat din mesajul lui eli devylla, nu m-am putut abtine si am citit povestea celei de-a 2-a minuni. m-ai facut sa in hohote. am retrait nasterea lui Florence. acum ce face bebelina? sanatate! O zi plina de bucurii! Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi Nasterea broscutei PoZe CaLdE |
Eli multumesc mult
devylla spune:
Hannen,Amina multumesc de asemenea
Bebelina e bine,sanatoasa.De 4 zile e acasa si io cam tot de atunci sunt zombi...uitasem de perioada asta minunata
nikole spune:
Devylla, am citit si eu povestea bebelinei grabite...ce sa spun...esti o mama puternica, si curajoasa
Ii dorim o viata lunga si plina de lumina sa isi bucure si rasplateasca mamica
Fetelor, va rog mult, imi spuneti si mie cum sa gatesc inari rice?
Albastrel numai asta ar manca, si eu habar nu am cum sa il gatesc, il cumpar mereu, insa as vrea sa-i gatesc eu, cu de toate, stiti voi...ca ptr propriu-l prunc.
Nici pe mine nu ma bucura vestea cu vizele, mi-e si greu sa cred dealtfel...
Nikole, mami lui Albastrel si fericita 8+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
yashy spune:
Devilla, multe, multe felicitari! Sa fi-ti sanatosi si fericiti toti 4! Nu asa ca-i frumos in formula de 4?
Eli, sorry ca n-am raspuns la mail... Mie dor de voi, ma zi de printi. Intreaba lumea de tine si la licurici.
Nici eu nu stiu ce sa zic despre vize... A fost intr-adevar tare multe acte de scris si umblaturi pt vizele parintilor mei... Oare chiar or veni hotii in JP? Daca vin... cred ca se imbogatesc la cum se poarta gentile aici, deshise, fara jena (inclusiv je).
Nikole, felicitari pt. ! Sa fie intr-un ceas bun.
Dde ceva vreme a inceput sa se schimbe mister Luis... Adica nu mai adoarme singurel, daca s-ar putea numai in patul conjugal, zeci de treziri pe noapte... Dar macar ma bucur ca mananca orice fara mofturi. Azi am descoperit ca s-ar putea sa nu-i placa corn-ul, dar perseveram.
O noapte buna tuturor!!
EuTiamat spune:
Buna fetele!
Sant noua pe aici si am si eu o mare intrebare pentru voi.
Ce folositi voi sa sunati in tara mai ieftin vreau cateva opinii sa ma ajute pt. ca eu am o cartela BOSS si mi se pare cam scump.
Multumesc anticipat.
nikole spune:
citat din mesajul lui EuTiamat Buna fetele! Sant noua pe aici si am si eu o mare intrebare pentru voi. Ce folositi voi sa sunati in tara mai ieftin vreau cateva opinii sa ma ajute pt. ca eu am o cartela BOSS si mi se pare cam scump. Multumesc anticipat. |
Eu am folosit mul timp BRASTEL, insa de vreun an folosesc...skype-ul...
nu mai retin cate minute ai , parca 60 minute pe mobil si 140 pe fix...pachetul ce contine cartela se distribuie gratis, il poti gasi in anumite locatii, cum ar fi Family Mart, Lawson, Sunkus, insa te va costa 2000 yeni sa incarci cartela.
Cam atat stiu eu, poate vin fetele cu mai multe info.
Nikole, mami lui Albastrel si fericita 10+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
AYUMI spune:
Eu folosesc serviciul Oriunde.Este foarte ieftin si sunt foarte multumita de ei.Folosesc de aproape 2 ani si nu am avut probleme.
Poti sa arunci un ochi aici.www.oriunde.com
La inceput e mai mendokusai,dar apoi e ok.
EuTiamat spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
M-am informat si cei de la Brastel au si ei pagina de internet in limba romana si chiar operatori, cu "oriunde" am citit cap coada siteul dar nu prea inteleg, cat costa un abonament lunar obisnuit cu tot cu masinaria aia (adaptorul), nu au numere de contact, decat email, ayumi, chiar nu ai avut probleme, ma refer cu transportul. Si cei de la Brastel au un serviciu asemanator se numeste FLIP si informatiile sunt mult mai detailate si parca mai sigure.
Oricum, multumesc dar mai astept si alte raspunsuri.
Si acum in tema, unde au fugit toate fetele care sunt pe lista in prima pagina????
Pupic si haideti sa mai vorbim, sunt noua si gata sa va "ucid" cu intrebarile despre Japonia.
yashy spune:
Bine ai venit, EuTiamat!! Sedere placuta pe DC!
E ocupata toata lumea din Japonia... Dar daca intrebi ceva, sigur iti vor raspunde fetele inimoase!
Eu folosesc Brastel, am o prietena care foloseste Viva... e rentabil depinde de regiunea unde suni in Rom... cel putin asa am inteles eu.