Gradinita buna Doamna Ghica

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lelutika spune:

La Dana si la Nina. Matei le iubeste foarte mult, si noi suntem foarte multumiti de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marinutza spune:

noi suntem mai maricei si suntem in grupa la miss ana.

ce face puiul, cum se simte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Fetelor, no ofence,
dar mi se pare stupid ca din 28 de mesaje cate ati scris in total, 10 sa fie ca sa va identificati care in ce grupa are copilul. Eu vreau ca acest subiect sa fie util in caz ca se mai apuca vreo vecina de cautat gradi..Mie chiar mi-a fost util.

Ldista,
Gradinita Sakura are treaba cu Japonia in felul urmator: patronii familie mixta, ea romanca, el japonez, copiii fac limba japoneza de 2 ori pe saptamana. Si pun punct, pentru ca alte detalii nu mai stiu.
Noi am rezolvat cu gradi, chiar daca nu in zona.
Probabil ca voi avea multe dimineti in care imi voi fi dorit sa il dau mai aproape de casa, dar totusi sunt multumita.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelutika spune:

scuze ca am deviat un pic, ne-am luat si noi cu vorba.
poate ar fi trebuit sa vb PM, ca sa nu deranjam pe nimeni.
eu am vizitat sakura, mi se pare ok la prima impresie.faptul ca se face putina japoneza nu ma deranjeaza, nu stiu cat e de util, dar asta sa fie singura problema a copiilor acolo.
am o vecina care are fetita acolo, si e foarte multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Ma intereseaza si pe mine Sakura ca e aproape de mine si am inteles ca e mai ieftina.
Nu neaparat pentru japoneza, care mi se pare chiar moft, atat timp cat nu o poate invata si la vreo scoala, in continuare.
Oricum piticul meu parca vorbeste japoneza o sa fie in elementul lui, ma interesau activitatile si modul lor de abordare...mi-ar fi placut sa il mai tempereze, sa il mai disciplineze putin...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=3" target="_blank"> AICI NE PUTETI VOTA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput