Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (300)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cristina Greyeras,
La multi ani, sanatate si fericire si sa va bucurati de familia voastra frumoasa!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Teo, pentru pielea uscata de pe maini eu folosesc cu succes Atrix! Dar nicio crema nu ajuta cand pielea este deja crapata, trebuie sa o lasi sa-si revina si abia apoi s-o hidratezi...sau si mai bine, ianite, daca poti prevedea ca o sa se intample.

He-he, ori am primit de doua ori pupici de la Adimercedes, ori vad si citesc dublu deja!

Am vazut pozele lui Teo de la nunta. pe miru care papa delicat iaurt (sau o fi supa cu galuste?)

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am terminat mancarea la fix, acum s-a trezit baiatul.
Sabina, nici eu n-as rezista la tara, doar o perioada scurta pt incarcarea bateriilor, apoi inapoi la valtoarea orasului care-dupa mine- are mai multe avantaje decat dezavantaje.
apropo de castigat bani, ieri i-am cumparat lui Ghighi un tricou pe care scrie " tata castiga banii si mama ii cheltuie ".

Piciulika, eu raman la parerea mea, voi sunteti 'altfel'.

al meu baiat se delecteaza cu chiftele ( intai sufla in ele, chiar daca nu-s deloc fierbinti ), asa ca eui ma pregatesc de mers pa, sa-l scot afara.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

La multi ani fericiti Greyeras!multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!

Gabriela am auzit strigarea ta ,dar n-am mai apucat sa scriu..suntem cam necajiti cu alergia asta a lui Miru,ziceam ca scapa de ea,dupa tratamentul cu Zyrtec,dar vad ca,dupa o saptamana,tot mai apar bubite...nici nu mai stiu ce sa-i dau sa pape si ce nu..

Roxana,parca si voi a-ti folosit Zyrtec,pt cat timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Rox draga,
tare as vrea sa pot relata despre vacanta asa frumos si reportericeste ca tine. Dar n-am nici talent, nici vreme. (Azi cum vezi cam trag chiulul, ca ma-nerveza ce taskuri am si sunt intr-un fel de greva. ... tot mie-mi cad in cap, tot amanandu-le!)
Sa incerc?

Pe de alta parte oricum e un mic reportaj in foto - neterminat, ca erau mii de poze - deh, Radu! - si nu am terminat selectia/resize/urcat etc. Inca raman datoare cu continuarea, ca au iesit ceva poze faine ce redau atmosfera. (Am pus multe poze de prin locurile colindate, sa nu se plictiseasca lumea de: 'Michael cu zambet', 'Michael sobru', 'Michael cu papuc' samd.)

Tocmai am mai pus 2 poze si ceva detalii - si musai sa mai pun!! - la Bussana Vecchia:
http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n237224-p7.html
E ceva straniu de frumos, de incremenit, de viatza intre ruinele vietzii... Pe noi tare ne-a tulburat locul. Puteam sta ore in sir sa privim biserca fara cupola...

In rest, Riviera Florilor (coasta ligurica - vezi harta pe site) e linistita si calma. Provincia Imperia - desi suna pompos - are sub 40 mii locuitori intraga provincie.
Oneglia e adormita dar relaxanta. Acolo-i cea mai tare Pizzeria, MUST SEE, "Oasi Pizza" in Piazza San Antonio, parca. Nu au meniu, doar vin cu pizze si paste si le lasa la mese, ce tocmai iese din cuptor sau oala! Si sunt halucinant de bune toate. Hmmm, paste cu trufe... Orice e 8 Euro, desertul 4 euro (aici au un meniu mic, cu vreo cateva chestii iar tare yummy )

San Remo e mai putin exotic decat mi-l imaginam eu copil fiind, Nizza e super (si delicioasa mancarea! Deh, sudul Frantei...) si Monaco trebuie vazut ca e snob si nu degeaba cei bogati si frumosi sunt acolo.
Si cam asta e.
Ceea ce pot recomanda e apartamentul inchiriat de noi: frumos, impecabi de curat, cu masina de spalat rufe, vase si tot ce trebuie (incl. consumabile!) - si o gradina minunata. Si numai pentru gradina merita!

Acuma in pauza de masa am pus poze de pe 3 mai de la munte: http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n237224-p8.html

Dar din nou, cui pozele-i work in progress... Majoritatea sunt pe PCul de-acasa.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

interviu cu un om fericit sau alternativa vietii stresante de capitala

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Eee, frumoasa ideea. Insa nu stiu daca stau chiar la tara, dat fiind ca sunt la 25 km de Bucuresti. Probabil isi permit ca ea sa stea acasa, in plus job-ul ei chiar ii permitea o astfel de munca. Copiii merg la gradi intr-un orasel...care o fi acela? Una peste alta nu e chiar departe de civiliatie cum parea din primele randuri. Iar masinile sunt convinsa (din experienta personala) ca le sunt absolut necesare.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
Deci veniti si pe la noi ca a mai crescut feciorul!
http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n237224-p8.html

Deja il vizionasem pe Matroz care nu lasa strecuratoarea din mana nici langa frumoasa fetita! Jamie Oliver scrie pe fruncea lui! Apropos, Tudor rareori mai plimba cate un capac de oala, acum e pasionat de autobile (adica autobuze), tatoare (adica tractoare) si motociclete, pe care inca nu le numeste, dar la care se poate uita ore in sir!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Piciulika, m-am amuzat copios imaginandu-l pe Michael cu casca. Andrei este prudent in general, chiar si asa are cateva cucuie si el. Duminica a facut si o mica vanataie pe obrajor, a picat din leagan chiar langa mine. Dar nu stam prea rau la sectiunea asta, cred ca atomicei i-ar prinde bine casca. De fapt si are una, o foloseste cu rolele. Multumim ca ne-ai admirat pozele, Andrei este usor pletos acum, urmeaza sa il tundem in weekend. Cuminte este, doar ca incapatanat si cu mici crizute specifice varstei. Pe langa Alex insa este un ingeras.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Sabina, gand la gand legat de articol, si parol ca nu citisem inca postarea ta.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Piciulika, superb! Pozele de la munte sunt de vis, de vedere. (clar sunt si eu in dispozitie de vacanta). Chiar daca nu povestesti reportericeste ca mine, cu siguranta mesajele tale sunt mereu pline de umor si intotdeauna relevante. Mi-am notat pe o listuta locurile mentionate de tine si ma apuc acum sa caut pe net detalii. Dupa cum vezi nici eu nu debordez de chef de munca. Sigur, concediul pe anul acesta este in principiu stabilit ca si destinatii, insa nu strica niciodata o excursie de 4-5 zile. Multumesc mult pentru tot, chiar ma gandeam ce anume m-a relaxat la un moment dat (ma simteam cam obosita si plictisita) si am realizat ca am visat cu ochii deschisi in fata pozelor tale, de unde si zambetul larg care il afisez acum si probabil ii intriga pe colegii mei.

Rox , mamica

Mergi la inceput