Licurici de ianuarie-februarie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 6
bebelusi spune:
Fetelor am trimis doua mailuri pe contul comun cu pozici de azi din parc
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Fetelor sa va povestesc:
Ma plimbam prin parc cu Vld si cu o prietena cu copilul. Vedem o doamna cu doi copii:unul de 6 luni si unul de 1 an si jumatate. Avea un carucior superb cu doua locuri de stat, in spate landou pentru bebe si in fata carut sport pentru copilul mare de 1 an si jumatate. Mi se pare o idee fantastica. Am intrat in vorba si mi-a zis ca a inceput diversificarea la 8 luni si jumatate la copilul cel mare si la fel va incepe si la al doilea. Pana atunci i-a dat numai titi 

Ati mai auzit asa ceva?????????8 luni si jumatate????

RalucaAlexa spune:
amu incerc sa ma pun la curent cu noutatile...
miere - cum ii dai cerealele lui Aidan? adica dimineata, seara, in lapte... cum?
la noi toata lumea vorbeste de inceperea diversificarii cu suculet de mere/ morcov etc. dar eu as vrea sa incep cu cereale. Acolo ce ziic drii??
mami de Micalea Picalea, alias Piculin :)))
bebelusi spune:
Raluca si eu tot cu cereale o sa incep diversificarea
veronica75 spune:
Irina c -
Multumesc m-am mai linistit 
Miere -
multumesc pt raspuns
Poate mai raspund si alte fete - cum pastrati laptele preparat si cat timp. Pe cutie nu scrie decat cum se prepara
.
Cam asa: se fierbe apa un minut, dupa care se lasa sa ajunga la temperatura camerei si se prepara bla bla..
Deci ca sa nu imi ia mult timp ar trebui sa am apa fiarta depozitata.
Daca pun apa minerala mai trebuie fiarta????? stie cineva????
Bebelusi - frumoase pozicile din parc si tu ce slaaaabaaa esti
;
Crispy -
ce frumos se joaca Razvanica cu balonul 
;
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/Q3wHp1.png
ada_coman spune:
Buna seara fetelor!!! 
Bebelusi ffff frumosi sunteti!
Tu sigur ai nascut???? Mie imi vine sa moooorrr cand vad cat de slaba esti 

Mi-ar trebui si mie un astfel de carucior cu 2 locuri. Nu ai vazut ce marca e? ![]()
Raluca bine ai revenit!!! 
Sper sa te invrednicesti si sa intre mai des. 
Nadia bravooo pt dintisor 
Jasmi sa creasca Iulia mareee 
Aalina va asteptam cu drag la Iasi. Ne vedem noi oricum.
Sa vad cum am organizez, ca mama pleaca vineri
dar tot va dam de urma 
Irina vizionare placuta la film 
Crisspy sa va fie de bine botezul
Vazut poze, fff frumosi sunteti 
Miere 
Pupam Aidan cel fumos si papacios 

Dark felicitari pt achizitii, ca nu am apucat sa-ti spun
Imi pare rau ca nu avem cum sa ne vedem in Romania, mi-ar face placere sa te intalnesc personal.
Vazut si poze cu Ilinca si rochitele
si Daria cu ceapa 
![]()
Fetelor daca ajung prin Bucuresti sigur va caut
Imi face asa bine sa stau de vb cu voi 

La multi ani sarbatoritilor de zi!!! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veronica75 Poate mai raspund si alte fete - cum pastrati laptele preparat si cat timp. Pe cutie nu scrie decat cum se prepara .Cam asa: se fierbe apa un minut, dupa care se lasa sa ajunga la temperatura camerei si se prepara bla bla.. Deci ca sa nu imi ia mult timp ar trebui sa am apa fiarta depozitata. Daca pun apa minerala mai trebuie fiarta????? stie cineva???? |
Veronica eu fac laptele cu apa plata. Noaptea nu-i dau ca nu e cazul. La Daria il preparam inainte de culcare, cand era mica ca stiam ca se trezeste la 3 ore. Acu il fac cand le e foame. Afara merg cu el gata preparat, il pun intr-o gentuta termoizolanta, nu se intampla nimic. Sanatate multa si sper ca ti-am fost de ajutor cat de cat.
Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere 
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008 Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
bebelusi spune:
Ada caruciorul era Graco si mama era super multumita de achizitie, mai ales ca sta mai departe de parc si nu ar putea veni cu fetita cea mare de manuta si cu cea mica in carucior. Ziceai ca e trenulet.
Multumesc fetelor 
ada_coman spune:
Multumesc frumos Bebelusi
. Ma apuc de cautat, cu toate ca eu stau la etajul 4, nu vad cum as putea cobori scarile 

Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
eli spune:
Buna! multumesc pt raspunsuri.
iuliacris, eu am inceput un part time si cand nu sunt acasa va bea Florence laptele pe care il pompez si congelez. cum pana acum papa direct de la san, nu stiu cat sa las pt 1 masa, poate 2 cat lipsesc. inca nu s-a obisnuit bine cu bibe, cred ca e si gaura tetinei cam mica, parca e de 0-3 luni. mi s-a zis ca a papat 40 ml ieri, 60 azi. cred ca e destul de putin.
cu fusul orar a fost ok. la vremea resp se trezea de 2-3 ori pe noapte, s-a mai trezit si acolo asa vreo sapt-2 si dupa a inceput sa doarma mai bine decat atunci cand eram in Jp. la intoarcere, la fel, a fost o sapt cu treziri mai dese (supt si adormit imediat la loc), dar acum s-a reglat, doarme 4-5 ore legate, rareori 6, o singura data 8- ce bine a mai fost atunci
.
noi azi am fost la controlul de 4 luni si la primul vaccin (schema jap), BCG. e bine, sanatoasa si grasa. la 4 luni are 7100g, 62,3 cm, 41,3 circumferinta craniana si 44,3 circumferinta pieptului.
totul a fost ok pana la vaccin. nu am putut sa ma uit cand o intepa. cu asa forta i-a apasat acele acelea. mi se rupea inima. iar dupa, cand a plans (si cat a plans
) imi venea si mie sa plang cu ea. daca as fi putut sa ii iau durerea. ce o fi gandit mititica, uite ce ma chinuie mama
bem lapte de mama, exclusiv. ni s-a recomandat diversificarea intre 5 si 6 luni. sa observam indiciile pe care ni le da bebe: saliveaza cand mancam noi, urmareste cu privirea ceea ce ducem la gura, intinde manutele dupa mancare...parca mai era ceva, sa stea cat de cat in fundulet(???)
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE