Licurici de ianuarie-februarie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Alina 2007 ,eu mai fac pieptul de pui in felu urmator:
pui intr-o cratita,tigaie inalta ulei,usturoi,pieptul il tai in fashiutze sau cubulete,le dai prin faina si le pui in uleiul incins,nu foarte tare.cand sunt usor rumenite,pui vin alb si amesteci incetisor,apoi adaugi o lingura de delikat si un pahar de apa...vezi ca sosul se ingroasa repede ,ai grija sa fie pe foc mediu,da?se gateste f repede si e f gustos...ai mei sunt innebuniti dupa puiul facut asa...

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Multumesc fetelor!
Cred ca am sa incerc reteta de la Ariya ca e noua...sa vedem ce iese.Usturoiul il tai marunt? si il calesc in ulei ?Si ce garnitura merge?

http://b1.lilypie.com/q9yhp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Am pus pe mailul comun un articol cu Noua schema de vaccinare si ce mai poate fi facut in plus pentru imunizare.
IrinaC, scrie si acolo exact ce ai zis tu pt 4 luni.merci.

Eu pieptul de pui il fac asa: il tai cuburi si il rumenesc usor, pun chiar putina apa sa se faca inabusit.
Separat fac sos alb cu ciuperci: cam jumatate de kg de ciuperci curatate si taiate tot inabusite (in 2linguri de ulei). Dupa ce 1/2 ora pun marar verde si o lingurita de faina si las sa fiarba pana scade de tot (daca fac si pt copilul mai mare nu pun faina). Iau de pe foc si adaug 200gr de smantana. E delicios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Deci eu vreau la film sa fie clar.Si cred ca am noroc.Vineri la 17.45 sunt la Plaza il las cu mama vrea/nu vrea si ies...si ma duc.Cu tati pui desigur, ca altfel am impresia ca innebunesc si eu dar si el.

Sunt happy ca filmul era initial la 17 si 15 si Radu nu ajungea dar de vineri se schimba.

PS: Nadia are deja un dinte si pe cale si al doilea!!!deci se poate

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

ca garnitura eu le fac piure...usturoiul il las catei intregi ca e doar ca sa dea gust...pofta buna!pup

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

sa traiasca primul nostru dintisor - si nadia mica

irina - distractie maxima la mall.foarte bine faci ca iesi din casa

io am un joc nou si nu ma mai satur

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

IRINA, Ariya deci ramane stabilit pt JOI-Parc Floreasca ora 11?? Am vb la tel cu Alinuk si Bee si sunt de acord.

Ariya, ce bine suna reteta aia cu puiul!! Doamne, daca n-as fi la cura mi-as face si eu. Din pacate de ieri nu bag decat salate, gratar de pui si peste, supe slabe si fructe. Si sa vedem...

Cristi, tie nu-ti place DM? Sau te scrifici ca nu ai cu cine sa-l lasi pe Carol? Cred ca o sa fie SUPER tare concertul! de abia astept.

IRINA, spune-i lui Naty ca o felicitam pt primul dintisor al Nadiei si ca ne e dor de ea!! ...Cand te gandesti ca Sabinutza e nascuta in aceeasi zi si ciuciu dinte.... Dar saliveaza la greu si isi baga tot ce prinde in gurita..
La ce film te duci? Eu am vazut la Plaza acum o luna ultimul film al lui Will Smith, in romana se numeste "7 suflete". Este SUUUUPER film!!! Ti-l recomand din tot sufletul.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ma duc la asta http://www.cinemagia.ro/filme/duplicitate-duplicity-25110/

Eu zic DA!
Ma duc sa ma intzolesc sa incerc sa ies ca gata e ora 3!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Cum adica, Nadia are un dintisor la nici 4 luni!!?? Aoleuuu eu nu vreau ca la primul baiat s-a lasat cu bocete, muci si nemancare la fiecare coltisor iesit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Vreau si eu la intalnire!!!Poate cand o a vin si eu in atara in vara mai organizati o intalnire asa va cunosc si eu personal....cat despre discutiile in contardictoriu e normal sa fie....noi suntem o mica "familie"si in orice familie sunt si discutii.Pupici

Mergi la inceput