Colectia de toamna - iarna 2005 (237)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela_80 spune:
Buna seara!
Am si eu un moment liber la sfarsitul unei saptamani f aglomerate, ma dezobisnuisem de alergatul in toate partile.
La multi ani, cu intarziere, pt Anais si pentru tati de David si sot de Miri!
Joy, chiar voiam sa te felicit pt inscrierea copiilor, of, imi pare rau de povestea cu cresa. In mod cert nu vor ramane toti, multi parinti renunta, incearca sa le dai ceva totusi sa te puna pe o lista, in cazul asta.
Bic si Madau, sa se repare burticile rapid. Bic, am citit ce ai scris, in cazul asta mai bine nu te amesteci, dat fiind ca nu o resping constant pe Sma. Pe principiul calirii emotionale cica, chit ca ma gandeam intr-o zi ca mai rar te lovesti in viata de adult de respingeri directe si impoliteturi comparabile cu cele din copilarie.
Anda, zbor placut, nu uita sa pufnesti cu spor :)
Maya a racit saptamana trecuta la gradinita, luni si marti nu am dus-o, dupa aia ramasese numai cu nas curgator, fara febra, si a fost ok, Azi au avut teatru de papusi, a fost foarte incantata, dar n-am reusit s-o conving ca papusile erau actionate de oameni, si nu functionau cu baterii :) Asa cu noile generatii. Bunica mea imi povestea ca atunci cand a vazut prima oara un radio, in anii 20, in copilaria ei, credea ca acolo inauntru se afla o orchestra cu oameni mici mici :) Fix pe dos.
miri__b spune:
Mihaela80 multumim de urari
iar sunt fara copil, a plecat la Pl. ptr ca noi mergeam la concert...nici gand sa-l facem sa se razgandeasca dc s-a amanat concertul.De cand i-am spus ca vine Piti sa-l ia la PL, noaptea avea cosmaruri ca pleaca trenul fara el.
Am dat o tura pe la Real si mi-am luat bicicleta de camera la oferta-149 ron,si pe la Romstal ca mi s-a stricat armatura de la wc, cica e mai ieftin sa-l iau cu tot cu vas decat sa schimb armatura...vezi sa nu...dar n-am instalator sa vina sa cerceteze problema..
Am terminat "Luna plina", precis n-o sa mai vad filmul, vreau sa cumpar si continuarea, cu toate ca sunt cam scumpe...am descoperit , cam tarziu, shoppingul on-line, de abia acum am aflat ca am cu ce plati ce comand...
am trecut la regim...
cam atat despre noi, va pup, si scrieti,scrieti,ca stau numai la calculator.
ioana_77 spune:
Hihi, se vede ca e frumos afara, toata lumea e lipsa la apel
Noi am sarbatorit-o ieri pe mama lui George si am stat toata ziua afara, pe langa un lac de langa Iasi. Asa ca nu avem pareri prea mari de rau ca s-a anulat concertul.
azi avem iar in program sa stam afara cat putem. Eu deja sunt cu gandul la concediu, sper sa fie totul ok si sa putem pleca sambata viitoare
joy04 spune:
maaama Miri ce as vrea sa fiu in pilelea ta cu copil care pleaca fara urlete.
Sunt intr-o stare rea rea rea, si-a luat Cristi o saptamana dew concediu ca sa pleca cu copiii la tara si eu sa raman acasa, sa fac curatenia pe anul asta.
Toate bune si frumoase pana a plecat masina din loc si a realizat Vlad ca eu raman pe langa masina.......
. Infiorator....nu stiu cum voi rezista cand il voi duce la gradinita. Dumnezeule, ziceai ca pleaca cu strainii, ca nu ma va mai vedea NICIODATA in viata lui, doar o singura data am fost in stare sa ma uit in urma si cand i-am vazut fata plansa si cum striga "mami, mami, mami" m-am intors si am fugit spre bloc.
I-am explicat ca o sa vin si eu, ca ma duc acasa sa strang pufarinele pe care le-au insirat in toata casa - acum pe bune, o punga de pufarine este peste tot in casa, nu calci fara sa ti se lipeasca pe talpi - ca fac curat si vin si eu la tara...m-am gandit chiar sa merg cu ei acum si sa ma intorc maine dimineata cu prima masina de acolo dar Cristi a zis nu.
Nici nu indraznesc sa-l sun pe Cristi sa vad daca s-a potolit Vlad.
Imi pare bine ca voi sunteti ok. Sper ca numai sunt copilasi bolnaviori, s-au reparat la burtici si nu le mai curg mucisorii. Va pup. 
camelia_daniela spune:
Hello!
Sper ca s-au facut bine toti bolnaviorii ! 
Daria mea de ieri tuseste si azi dimineatza a facut febra (cam 38,5) acum e bine doar ca tuseste in continuare, are secretii in gat si se inneaca. Am fost la medic - ne-a dat Klacid - pe care inca nu l-am luat pentru ca intre timp mi-a facut si un scaun prost
Ea e vioaie insa o tinem sub observatie! Sper sa fie ok !
(n-as vrea sa-i dau antibiotic)
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
ioana_77 spune:
Cami, sanatate multa Dariei. Pai nici sa nu-i dai antibioticul pana nu trec cel putin trei zile cu febra, doar daca Doamne fereste urca peste 39 spre 40.
Eu ce sa va mai povestesc ca Maria, dupa trei zile de gradi, iarasi s-a captusit cu ceva tuse si muci; daca o ia si Stef de la capat, care nici nu a scos capul din raceala precedenta, ma duc in padure. Nu stiu cum rezista ai vostri la gradi (de ex nu am auzit-o pe Lavi spunand anul asta ca Nati s-ar fi imbolnavit), dar ai mei sunt varza cu imunitatea - concluzia mea. Am fost la sedinta cu parintii si ramasesera niste copii care tuseau infiorator - ai mei nu i-am auzit niciodata asa. Nici nu am spus nimic, dar mi-am promis ca la anul dupa prima imbolnavire fac urat de tot. Nu se poate asa ceva. Gradinita a devenit un loc unde se boleste in gasca, alta concluzie nu am dupa anul asta chinuit de valurile de muci si tuse.
Joy, mama, mai lasa-l sa si urle, iaca, na, o sa-i treaca. Eu, una, la concluzia asta am ajuns. Ca doar nu-i vrea nimeni raul, se duce unde-i bine, o sa se obisnuiasca, ai sa vezi. IAr cu gradi e aceeasi treaba. Trebuie sa gaseasca ceva care sa-i placa sau cineva de care sa se ataseze, ca sa mearga cu drag. Suna cam dur, dar cunoscand f bine problemele tale (din experienta proprie), nu pot decat sa te incurajez ca va fi bine.
roxisialexia spune:
fii-mea a fost muscata de capusa, era la tara, a fost mama cu ea la doctor si i-a dat antibiotic-amoxiciclina.am citit de boala lyme, mi s-a facut rau.
ioana, cami, sanatate multa! Si alexia mea se imbolnaveste dupa 2-3 zile de gradi si la fel ma intreb..de ce are imunitatea asa de mica.
va pupic,
am dat primul examen merg sa mai citesc ceva pentru urmatorul, sper sa nu se trezeasca mati curand ![]()
joy04 spune:
Cami sanatate Dariei. Mai stai nitel cu antibioticul, poate nu o fi chiar nevoie.
Acum, depinde si de doctor, daca ai sa unu incredere in el. Eu de ex la dr la care mergeam cu ei daca-mi spunea sa-i dau antibioticul clar i-l dadeam ca nu da aiurea.
Oricum, sanatate si sa treaca repede.
Ioana si eu cand am fost la inscriere am auzit copiii tusind pe toate notele si vocile. Si ma gandeam ca si ai mei tusesc la fel. Si noi ne-am intalnit cu nasa cu kinderii ei, cu Daria a Elei, dar nu le-am dat nicio tuse. Cred ca in primul rand conteaza daca-i tusea aia post-boala care ramane si 2 saptamani si nu stiu cu cine ai putea lasa copilul acasa atata timp, esti fortat sa-l duci la gradi si zic eu tusea aia nu se ia.
Sunt gradinite unde copii merg cu tratamentul dupa ei. Aici, nu-s de acord, parintii ii duc dar educatorii/asistenta fac mai rau ca ii primesc.
Of...cu urlatul...stii cat a urlat??? Aproape 40 km!!! Cand mi-a zis Cristi, m-a bufnit iarasi plansul. "intoarce tati masina sa merg la mami acasa... mami a mea, vreau acasa la mami, vreau sa stau cu mami nu vreau la mamaie!!" si cate altele....
Alex in timpul asta dormea. Cand s-a trezit, a inceput sa ma strige pe mine. Vlad cum a ajuns la tara s-a trezit si cand i-a zis Cristi ca "sta si tati cu tine la mamaie" a inceput iarasi sa urle dupa mine.
La gradi sper sa nu fiu asa afectata ca acum, ca este o necesitate, plecarea de acum este pt mine, sa ma "relaxez" nitel dar mai mult pt casa ca TREBUIE, prea te lipesti de toate alea in casa.
edit: Roxi vai de mine...capusa!!! Tocmai ce-mi zicea o prietena ca la gradinita baietelului doar cativa copii su scapat nemuscati-neciupiti!
Ia sa caut si eu ceva despre asta.....
miri__b spune:
Maria-alexia la colectia asta ma refeream http://myconfidential.ro/2009/03/lansare-eveniment-la-editura-rao/
v-am zis ca nu-mi raspunde la telefon educatoarea care trebuia sa ma ajute sa-l dau pe D. la gradi?