Colectia de toamna - iarna 2005 (237)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Si la noi e groapa de nisip la gradi, asta este ca pe Bia si daca o duc in parc tot plina de nisip se intoarce asa ca nu mai conteaza daca e din parc sau de la gradi.Acasa o descalt pe holul blocului ca sa pot scutura nisipul din pantofi.

Mada , ai promis poze

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Sondaj: da este nisip la gradi si il prefer fata de cel din parc care e mai mult praf decat nisip.

Si da, vine cu diverse pete de la gradi, a mai varsat si ciorba pe ea si au schimbat-o cu hainutele de rezerva, ba i-au clatit si uscat si hainele. Asta este, copiii se murdaresc, avem masina de spalat, apa curenta la dus, nu ne mai stresam chiar din orice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Sa justific si de ce am pus intrebarea.
Impreuna cu educatoarea am vrut sa facem rost de groapa de nisip pentru gradi, eram amandoua entuziasmate, a vorbit cu directoarea si aceasta i-a zis ca nu se poate ca parintii nu-s de acord sa-si ia copiii murdari. Ca au mai avut acum multi ani.
Al meu e murdar cand il iau si fara nisip asa ca nu-i niciun stres suplimentar si in plus cel mai apropiat parc si aproape singurul convenabil pentru noi e chiar gradinita.
Si ma gandeam sa mai insist un pic, direct la parinti, poate parintii de azi au alta perspectiva decat aceia de mai demult. Cu voi testam piata... desi n-as putea sa compar comunitatea de-aici cu "colectia" de parinti/bunici de la gradi de-o frecventeaza Mihai.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Da da, am pus link la poze de la munte in contul comun

Alexandrina, aoleu! Ceva nu-i in regula acolo, si cred ca mai degraba directoarea vede probleme acolo unde poate nici nu sunt. Eu una zic sa incerci sa faci publica ideea printre parinti. Chiar dac-or fi dintr-aia alergici la nisip, cu siguranta nu vor fi majoritatea .

Anda, cum se mai simte Nic, ce-ati mai rezolvat? Cand e plecarea ta?

Ma gandeam la voi caci si Ana mea are niste faze cu tuse noaptea si dimineata de o vreme buna. A vazut-o si doctora acum o saptamana, spunea ca nu e nimic dar sa-i dam Sumetrolim si sirop de tuse vreo 3 zile. I-am dat, i-a trecut, dupa inca o zi iarasi au revenit mucozitatile. Acum ce sa mai fac, sa reiau tratamentul si sa-l sustin mai multa vreme??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ati auzit ca s-ar anula concertul depeche? cica gave gahan e bolnav. Miri, stii ceva, ziceai ca esti apropae de cei care tin conta la organizatori. LMA pt sot!

asta da ghinion de nesansa. SI cat am asteptat momentul.

Mergi la inceput

Alexandrina eu zic sa faci lobby pro-nisip.

Maria si Silvia tuseste sec mai ales noaptea, are accese de tuse, in rest e in forma. In dau Paxeladine la nevoie si maine sper sa ajung la pediatra.
Sanatate Anei!

Ripley ce mai faceti, nicio veste de la voi?
Sper ca fetele sunt sanatoase si v-ati planificat/rezervat vacanta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Ioana organizatorii nu au primit nimic oficial de la trupa.Pe la radio ziceau ca are indigestie.

Multumesc mult ptr urari adresate sotului.Va si invita la tort, virtual evident, stiti ca-i zgarcit. Si la job ptr ca nu si-au amintit ca e ziua lui nu a dat nici o scobitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Miri, sa-ti traiasca sotiorul si sa se mai sloboada la punga din cand in cand! Chiar, tu pana la urma cum te-ai mai ales cu datul pe bicicleta?

Tusea Anei, despre care va ziceam, e productiva, nu seaca. Muci nu are, la plamani nu are nimic, dar mucozitati tot sunt si se tot chinuie sa le elimine. Habar n-am cum sa mai abordez problema . Siropuri expectorante naturiste??? Ziua e perfect ok, dar noaptea si la trezire are reprize puternice de tuse...

Ce-mi place de gashka de depechere pe care o descopar pe-aici . Eu sunt pe dinafara subiectului, dar va inteleg

Mergi la inceput

miri lasa ca mai bine zgarcit decat mana sparta...
--------
Asa frumos se jucau fetele aseara
A zis Natalia ca face "ziua mea de jucarie". Si-a invitat prietenii (de plus), a pus o paturica pe masuta lor si Nati s-a urcat pe scaun. Silvia a venit cu tortul ( = patutul papusilor pe care a pus niste figurine cu printesele Disney - cum ar veni tort cu poza ), i-a cantat LMA si apoi zice Nati "si acum cadourile!" Moment in care au zbughit-o in camera lor si n-am mai stiut de ele vreo ora pana m-am dus sa le iau la dus, dar ia-le de unde nu-s, se ascunsesera amandoua dupa usa.

Tare mult imi place cand se joaca frumos, pun la cale diverse "actiuni" si nu ajung sa se certe. Uneori se mai cearta in mijlocul jocului.

------
Eu astept musafiri pt concertul DM, prietenii nostri din Arad. Ar trebui sa vina maine, cu masina. Cum nu se stie ce e cu concertul nici ei nu stiu daca vin asa ca planurile pe we sunt in pom.

Mergi la inceput

Cine merge la mare in iunie, aici aveti temperatura apei marii:
http://www.weatheronline.co.uk/cgi-app/watertemperature?LANG=en&CONT=euro&GEBIET=0007

Selectati in dreapta: Black sea, East Mediterranean, etc in functie de unde mergeti. Se actualizeaza zilnic.

Mergi la inceput