Colectia de toamna - iarna 2005 (237)
Raspunsuri - Pagina 18
mara95 spune:
Joy, ha ha , si eu am incercat sa o invat pe flavi sa se aspire singura, dar nu poate inchide aspiratorul singura, ca de deschis reuseste
; andrei saracu', asa ce s-a saturat ca nu mai sta nici la aspirat, nici la luat medicamente, el care era atat de cooperant la inceput. sper sa treaca.nu am mai patit-o pana acum asa de des.si ei cresc.....cresc........
catutza spune:
Coralia , sa va traiasca bebe mic , sa fie sanatos si mancacios!
Anda , LA MULTI ANI! 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
crissy77 spune:
Coralia, felicitari! Sa va traiasca bb Cristian, sa fie cuminte si mancacios. Tie recuperare rapida si mult laptic.
Anda, La multi ani si distractie placuta pe unde hoinaresti
Am trimis invitatie la poze (multe si marunte) in contul comun.
Cristina & Elise-Stefania
camelia_daniela spune:
Joy, bafta multa iti doresc si in ceea ce priveste job-ul si gradinita!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Ina869 spune:

Micutule Cristian
, bine ai venit pe lume, sa ai parte de sanatate, noroc, fericire si o soarta buna!
Coralia
, felicitari ptr. bb mic si scump si ptr. o nastere rapida! 

La multi ani Anda
, sa-ti fie viata frumoasa si interesanta asa cum iti este zilele acestea la NY ! ![]()
Noi sintem bine, am avut long we si am fost la casuta de la "tara" ( spun asa fiindca nu ai conectie telefonica ) unde o sa ne petrecem toate we de acum incolo in vara asta.
Sint grabita fiindca tre' sa fug la patinoar cu pufoseii!
pup toata colectia draga!
People who have a sense of worth don't need any other baggage; they can travel anywhere.
And do almost anything.
roxisialexia spune:
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune, 
coralia,sa iti traiasca flacaul, sa fie sanatos! Refacere usoara, sa ai laptic si bb sa fie mancacios.
andache, La multi ani! Iti doresc fericire, iubire, noroc si sanatate.
lavi, nu stiu cum mai este acum in licee insa acum 17-18 ani se invata, eu am avut noroc de profesori foarte buni in liceu.Crezi in liceele de renume se invata?
Si ca sa ma indrept spre intrebarea gandacicai , cu cat o sa ne petrecem mai putin timp cu copii cu atat mai rau va fi pentru ei si rezultatele lor.Eu nu vreau sa fiu mama de weekend, si sper sa am un program care sa imi permita sa imi iau copii de la gradi, program mai scurt..bani mai putini 
inuta, la cati km de casa este "tara"? cum te mai descurci cu micutii? ce mai face bobitza?
mara, sanatate multa micutilor!
Despre noi, matei este la fel de rau, unde mai pui ca a facut un eritem super super nasol.Am introdus laptele fara lactoza, esec total ii vine sa verse instant.Azi a mancat o banana si cateva linguri de orez, era lihnit asa ca i-am facut laptele lui abia la ora 21 inainte de culcare. Si i-am dat si prima doza de ercefuril la indicatia medicului, sper sa fie mai bine.
alexia este bine, are o jena la locul ciupiturii in sensul ca am vazut-o scarpinandu-se dar cred ca o sa fie totul bine.
Eu am bifat si cel de-al doilea examen, si azi am aflat ca am licenta la sfarsitul lui iunie..uff mult a fost putin a ramas.
Ina869 spune:
Roxi, la cca o ora si jumatate.
Mi-este greu, tare greu.
dar stiu ca in vreo cativa ani o sa fim ok, si cine o sa hoinareasca atunci prin vacante si magazine? ![]()
Savurez cit pot de mult perioada de "bebelusie" a lui Bobby, imi place la nebunie sa-l tin in brate si sa-l smotocesc ( Rachie nu mai sta), sta ca un miel bland. Mi-as dori o zi in care sa zac in pat pina mai tarziu sau o juma' de zi in care sa hoinareasc prin magazine, sau ....ehe, mai am de asteptat.dar stiu ca vor veni si momentele acelea
Sanatate maxima lui Matei!
Cami, sanatate Dariucai!
o zi buna!
People who have a sense of worth don't need any other baggage; they can travel anywhere.
And do almost anything.
ioana_77 spune:
Bine-ai venit pe lume Cristi! Sa fii sanatos, mancacios si ascultator! Coralia, felicitari!
Anda, multi ani sanatosi si prosperi!
Joy, Mara, nu e obligatorie grupa pregatitoare pt a merge la scoala, multi sar peste ea!
ioana_77 spune:
Mara, auleo, stiu prea bine cum e. Incearca sa le dai si ceva antialergen, mai ales ca ziceai ca Flavia cocheteaza cu o alergie. EU i-am trecut pe-amandoi pe Aerius, pe Stef mai ales la recomandarea ORL-istului pt indelungile perioade mucoase.
Sanatate maxima
lavi02 spune:
roxi Sanatate multa lui Matei!
Eu cred ca in toate liceele exista copii care invata si se preocupa de scoala, dar in liceele bune procentul e mai mare.
Si eu cred la fel in ceea ce priveste timpul petrecut cu copiii.
Ca profesor (zic din experienta proprie) esti stimulat de elevii pe care ii vezi ca ii intereseaza, se preocupa. Asta-i toata placerea meseriei. Incerci sa-i captezi pe cat mai multi dar la unii efectiv n-ai cum sa le spargi bariera de indiferenta.
Ce e frumos la meseria de profesor este sa reusesti ca la sfarsitul orei elevii sa aiba un "delta x" in plus de intelegere a ceea ce predai. Daca au inteles ceva, i-ai ridicat cu un "delta x" mai sus. Invatatul pe de rost sau aplicarea mecanica a unui algoritm pt rezolvarea unei probleme = 0 barat, se uita imediat.
E frumos sa lucrezi si cu oameni foarte inteligenti care prind imediat, fac conexiuni, iti pun intrebari care te surprind uneori dar si cu cei care inteleg mai greu dar isi dau interesul si vezi ca te poti apropia de ei si reusesti sa-i ridici. Mare satisfactie cand scoti pe unul la tabla care era in ceata dar cand trece la loc in banca a inteles.
In schimb insatisfactie si scarba totala cand vezi ca pe unii ii intereseaza doar nota (sa treaca sau, si mai enervanti, sa ia 10 desi nu sunt de 10), ca scriu cu aplomb pagini in sir dar se vede ca n-au inteles nimic, sau cel mai scarbos, cand ii vezi ca incearca sa se "dea bine", vine cu linguseli... Vorba profei mele: "asta o sa se faca politician".
Ca sa transmiti ceva de la catedra in banca trebuie sa existe dorinta si interes de ambele parti.
Joy bafta multa cu serviciul si sa va descurcati cu gradi!
catutza voi ce mai faceti?
ina
ma bucur ca ai revenit! lasa ca e si frumos in perioada asta, cu 2 copii mici. Peste vreo 2 ani va incepe sa-ti fie chiar usor. (cand cel mai mic are 3 ani).