Colectia de toamna - iarna 2005 (237)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Neata.

Roxi nici nu-mi pot inchipui prin ce treci. Nici eu nu stiam ce dracovenie de boala ascunde ciupitura de capusa, auzisem ca "nu-i buna", aseara am ramas socata citind pe topicul de aici.

Cu dependenta copilului...nu stiu, sunt depasita si am gresit f mult in trecut si inca mai fac greseli cu Vlad dar asta si pt ca nu am un sfat avizat. Voi mi-ati fost si-mi sunteti de ajutor ca de cate ori am zis "au" mi-ati dat cate un sfat, dar tine si de comportamentul meu. Si clachez dupa cateva zile cand fac orice ca Vlad sa numai aiba izbucniri, sa numai urle, sa stea si fara mine nitel si nu am rezultate.

Repet, in ultimul timp a devenit muuult mai intelegator, nu se mai crizeaza la unele treburi, comunicam mai bine, dar este drum lung.

Sambata am fost la un botez si la un moment dat Vlad a zis ca vrea acasa ca s-a plictisit iar Cristi i-a propus sa mearga nitel la plimbare inafara localului. Nu a iesit de pe poarta (noi am stat afara la aer si era un fel de curte) ca a zis "plecam? si mami? vreau la mami". Si am iesit eu cu el nitel.
Acuma, daca stau si ma gandesc....Cristi a iesit f putin SINGUR cu Vlad afara inca de cand era bb mic. Daca iesea cate maaaxim 2 ore in zilele bune ca sa fac si eu cate o treaba prin casa. Si asta cam de 3-4 ori pe luna. In lunile bune.
So, nu vad ce relatie o sa aibe Cristi cu Vlad in viitor, de multe ori ii zic si-l doare fix in cot cred.

Gata ca deja ma deprim si ma supar. Fug la "trebi"

Fug ca am o gramada de treburi azi, ma omoara niste comisioane si-s nevoita sa ies din casa si asta-mi taie avantul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Multumim tuturor pentru gandurile bune! Dariuca e bine, nu a mai facut febra, dar tuseste destul de rau! (are secretii in gat, inca nu le rupe, se aud fir-ar ele sa fie de secretii) Nu am avut timp de dimineatza sa o dus sa facem un exudat, si maine dimineatza nu stiu cum stau cu timpul, dar as duce-o ca sa fim siguri). Facem aerosoli, luam sirop de tuse, ieri i-am facut si un ceai de ceapa dar nu prea vrea sa-l bea!

Ioana, sanatate maxima si vou!

De Ripley mai stit ceva? Sper sa fie bine cu totii!

De la gravidute avem vesti? Pischi ce-o mai fi facand ca nu a mai intrat deloc?!?!?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Noi am fost aseara la circ, la Medrano si ne-a placut tare mult, ca de obicei, adica.Saptamana asta iar sunt full, ca am examene duminica si joia viitoare si m-am cam lalait in utlimele 2-3 zile, asa ca trebe sa bag iar carbuni pe foc.

Lavi, ma bucur ca v-a priit. Asteptam pozele.

Nu am apucat sa citesc in urma, doar atata am vazut ca Roxi ii da Alexiei antibiotic, deci ii uram sanatate multa si refacere rapida!

Am mai pus ceva poze noi, de mai, inclusiv de la herghelia de cai lipiteni de langa Bistrita, aici . Enjoy!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cami sanatate Dariei!
Si eu sunt contra antibiotic mai devreme de 3 zile de febra cu exceptia cazurilor mai grave, de exemplu amigdalita pultacee & co, cand e clar ca nu va trece fara.

Roxi ce belea cu capusa! Speram sa nu fie probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

neata, colectie :)
sunt si eu pe-aici, dau o

de la noi nimic nou, doar ca suntem in era murdaririlor, spal cel putin o masina /zi

miri, cand te mai plimbi cu david cu metroul, da o tura si pe la nicolae grigorescu - linia de centura - metrouri vechi, misto, si ne-ntalnim sa-ti dau si cartile

simt ca trebuia sa raspund cuiva ceva... da' nu pot sa-mi aduc de loc aminte - sorry

cami, roxi - multa sanatate fetelor-cucuiete

o saptamana buna colectiei!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput

Aoleu, m-am ingrozit cu capusa si boala Lyme, imi sta in gat iarba verde
Roxi mare noroc ai avut cu mama si sora ta ca au observat animalul si au dus fata la GA si tot noroc ca medicii de acolo cunosteau pericolul. Doamne ajuta sa nu fie nicio problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, fain. Pacat de arsuri, dar trece. De Rasinari n-am zis nimic caci nici noi n-am vizitat vreodata casele memoriale respective - stiam doar ca exista - pacat ca nu le si valorifica, dar - ma rog.

Citat:
citat din mesajul lui lavi02
Silvia mananca singura dar nu prea mananca, iar Nati mananca dar nu prea mananca singura

Mai, sa nu credeti ca numai eu fug dupa copii si tati sta la masa si mananca linistit. Nuuu, fugim amandoi. Eu doar v-am povestit lucrurile din punctul meu de vedere .
Si ca sa mai raspund: nu, Cristi nu sta locului la masa, n-are nici cel mai mic interes pentru mancare. Iar Ana in carucior??? Haha!
Ai nostri copii sunt mult mai ocupati sa alerge, sa se catere, sa scormoneasca in pamant/nisip/pietricele sau ce mai gasesc prin jurul terasei, sa fugareasca matzele din jur... Si deocamdata sunt prea mici ca sa-i lasam de capul lor.

Corap, si cu ce se mai murdaresc ai tai? Ce activitati mai aveti?
Camelia, hai ca nu pare asa de grav. Parerea mea e ca atat timp cat nu e febra, nu e mare lucru. Tusei ii ia cateva zile sa se sparga, mergeti inainte cu expectorantele. Apoi, in mod normal, veti trece in faza de tuse (semi-)seaca, ce tine si ea vreo 2 sapt . Halal incurajare, nu-i asa?
Noki, bine ca ai mai scos capul dintre manuale, te dadusem disparuta.
Acum am vazut si pozele . Se vede si la voi noul aparat. Ce ma deranjeaza insa la canon-urile astea (si al nostru e din aceeasi serie) e contrastul cam slab, eu le mai fixez uneori din picassa, cu "autocontrast" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cu capusele: din cate stiu eu, se gasesc mai ales in zonele cu oi, caci ele le cam poarta. Iar acum, in plin sezon de urcat oile pe munte, sunt sanse sa te alegi cu cate ceva daca o iei pe urmele lor.
De boli nu stiam, ia sa cietsc si eu cate ceva...

N-am citit decat pe wiki, dar... zau asa, e ca si cum te-ai speria de tantari caci pot fi purtatori de malarie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Citat:

Mai, sa nu credeti ca numai eu fug dupa copii si tati sta la masa si mananca linistit. Nuuu, fugim amandoi. Eu doar v-am povestit lucrurile din punctul meu de vedere .

La noi cam numai eu fug dupa pitici. nu 100%, dar cam 70% si cand il vad pe Cristi ca sta destul de relaxat, nu poti sti ce nervi imi fac.

Citat:
Si ca sa mai raspund: nu, Cristi nu sta locului la masa, n-are nici cel mai mic interes pentru mancare. Iar Ana in carucior??? Haha!
Ai nostri copii sunt mult mai ocupati sa alerge, sa se catere, sa scormoneasca in pamant/nisip/pietricele sau ce mai gasesc prin jurul terasei, sa fugareasca matzele din jur... Si deocamdata sunt prea mici ca sa-i lasam de capul lor.

Exact acelasi fel de copii am si eu!! Si de gasesc vreun ghiveci din acela mare de au pomisori in el, sigur scormonesc, daca nu are voie sa intre pe vreo usa, sigur acolo se duc, daca nu au voie sa traga de ceva, sigur trag, de-i o baltoaca pe undeva ca un magnet sunt atrasi de ea si no way sa o rateze....asta ca ex sambata, cand erau cu sosete albe, sandale decupate la varf si au luat pe rand baltoaca-n talpi. Si normal, ca aveam de schimb cate un tricou ca stiam cum mananca/beau ai mei dar sosete/sandale de schimb...nu m-am gandit sa car dupa mine.

Chiar vroiam sa te intreb Lavi daca ti-a fost vreodata frica de ciupiturile de capusa.

Azi m-am intalnit cu o mamica care mi-a zis ca a stat o luna jumate cu piticu la tara - este mai mare cu 3 saptamani decat Alex - si-mi arata ca-i plin de ciupituri de purici, tantari si alte lighioane. Si i-am zis sa fie atenta la capuse dar mi-a raspuns f relaxata, ca stie ca-s "rele" ca sug sangele dar ca nu reprezinta alt pericol.
Si ca cel mic intra inclusiv in cusca cainelui, se duce dupa vaca/cal/oaie in adaposturile lor si nu prea are cum sa-l fereasca.

Mergi la inceput

Joy habar n-am avut de boala Lyme
Bun, asta nu inseamna ca nu mai iesim in natura si stam intre 4 pereti.

Maria eu m-am ingrozit de subiectul deschis de Mariaa aici pe forum, de sfarsitul mamei ei de aceasta boala, de nestiinta medicilor din Ro samd.
Si de cate alte cazuri sunt.

Mergi la inceput