Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Shose, inca putin si mama ta va fi pe picioare. Sanatate sa le dea Dumenzeu, ca tare multa nevoie avem de bunici.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

LauraD, vorbareata.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici noi facem mancarea mai putin sarata .. cine vrea isi pune sare in mancare. asta din cauza ca socrella are tensiunea mare .. si nu isi permite multa sare. eu recunosc ca imi place sa fie potrivita de sare mancarica si mai adaug un pic. eu zic sa nu-i mai dai debridat. ei eu i-am dat evei pana s-a reglat cu kk .. pupam pe eleni cea vorbareata! ce dulce trebuie sa fii fost printesuca!

roli hai ca au facut-o chiar de oaie mesterii ... nasol .. sper sa repare si sa fie totul ok cum ati proiectat.

shose si eu tot un mclaren vreau sa-i iau .. mi se pare comod, usor si practic. tin pumnii sa-si revina mai repede mami tau sa-si preia atributiile!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Plec la santier...sper sa nu ma enervez...desi se intrevede un scandal cu administratoarea care ce credeti ca a facut? A sunat-o pe cea care mi-a vandut apartamentul s-o intrebe cum si-a permis sa vanda fara acordul administratiei!!! ...cui i-a vandut?...ca e zgomot dom'le de la renovare, ca e mizerie pe scara...deci clar e pusa pe scandal ca muncitorii respecta orele de liniste, iar afara din apartament nu e nici macar un fir de praf. Tineti-mi pumnii.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Larisuc, offf, si eu as capia fara mama o saptamana intreaga... Cateva zile rezist si sa se faca bine cat mai repede!!!

Roli, aoleuuuuu, nu ati inceput chiar cu dreptul mutarea in casa noua... Ce idioata ! Eu sunt tare patita la capitolul acesta. Am avut niste vecini cand stateam in drumul taberei de-mi venea sa-i impusc. Certuri, scandaluri adevarate, batai in tevi si in usi... la greu. Din cauza lor am vandut casa... Consider ca am gresit la inceput cand incercam sa-mi cer scuze de zgomot, de deranj ca-mi renovez apartamentul. Trebuia de atunci sa fiu "dura" si sa spun ca fac ceva ce legea imi permite... Sa nu-mi cer scuze...
Am o cunostinta care le-a spus vecinilor ce-i bateau in usa cu scandal ca ii ia la bataie daca indraznesc sa-i mai reproseze ceva cata vreme face renovari la ore permise iar renovarile nu vor dura luni intregi...

Plec la tribunal caci am dosar de pranz Mi-e o sila de mor sa ma urnesc

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de mult, am fost cam ocupata, am inceput serviciul si am mai fost si bolnaviori si am si o veste rea Ionut are defect de sept atrial si va trebui operat, dar inca nu stiu cand.
Altfel, am crescut, si suntem cuminti si am pus cateva filmulete
www.youtube.com/watch?v=MoHy611zrFY" target="_blank">asa a adormit Ionut
www.youtube.com/watch?v=XsJT2uiBo9M" target="_blank">prin curte
www.youtube.com/watch?v=5WdYtVdx8v0" target="_blank">si inca un filmulet
www.youtube.com/watch?v=3n-QHyiqPRc" target="_blank">alt filmulet
si cateva filmulete din 9 mai daca vreti sa le vizionati cu Ionut soferul si tati face gratare:www.youtube.com/watch?v=DbUb6YyPFfc" target="_blank">aici , www.youtube.com/watch?v=TU5-XXD-Hx4" target="_blank">aici , www.youtube.com/watch?v=onjqrZc5dSE" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=zJQa-GfzoIY" target="_blank">aici
Sper sa aveti rabdare!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ploscariu

Buna fetelor!
Nu am mai scris de mult, am fost cam ocupata, am inceput serviciul si am mai fost si bolnaviori si am si o veste rea Ionut are defect de sept atrial si va trebui operat, dar inca nu stiu cand.
Altfel, am crescut, si suntem cuminti si am pus cateva filmulete
www.youtube.com/watch?v=MoHy611zrFY" target="_blank">asa a adormit Ionut
www.youtube.com/watch?v=XsJT2uiBo9M" target="_blank">prin curte
www.youtube.com/watch?v=5WdYtVdx8v0" target="_blank">si inca un filmulet
www.youtube.com/watch?v=3n-QHyiqPRc" target="_blank">alt filmulet
si cateva filmulete din 9 mai daca vreti sa le vizionati cu Ionut soferul si tati face gratare:www.youtube.com/watch?v=DbUb6YyPFfc" target="_blank">aici , www.youtube.com/watch?v=TU5-XXD-Hx4" target="_blank">aici , www.youtube.com/watch?v=onjqrZc5dSE" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=zJQa-GfzoIY" target="_blank">aici
Sper sa aveti rabdare!

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

gabi, imi pare tare rau de problema lui ionut. am vazut subiectul postat la discutii generale. sunt sigura ca dupa operatie totul va fi bine. curaj mami caci o sa fie totul bine!

am vazut si filmulete .. ce mare s-a facut ionut .. si cum a adormit in leganus, ce joaca pe el cu masinuta .. tare scumpi sunt piticii tai!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Ufff Doamne! azi e clar ziua vestilor proaste...intrasem sa-i scriu Stancutei si numai ce-am citit si mesajul Gabrielei...

Stancutz - imi pare tare rau, mami, ca trebuie sa treceti prin incercari si incercari...bine totusi ca exista un remediu, ca ai descoperit devreme si NOROCUL Sofiei ca va are pe voi. Fii increzatoare si alaturi de ea eu sunt convinsa ca se va dezvolta normal, la fel ca toti ceilalti copii de varsta ei. Voiam si eu sa-ti recomand ce ti-a spus Eliza, sa iei legatura cu Kay, cu siguranta ea iti va da o multime de sfaturi utile din experienta ei. Va pup si ma ca vestile ce le veti primi dupa urmatoarea investigatie sa fie bune.

Gabriela - e tare dragutel dolofanelul de Ionut. Tare rau imi pare si de voi...unde vreti sa-i faceti operatia? Vorbeste si tu cu Kay - are din pacate si experienta a 2 operatii pe cord deschis...Va pup si ma si pentru voi sa va faceti bine.

Eliza - mare "norocoasa" Ema...toate trei dintr-un sut ...pup gradinarita sa se faca bine si pe mami sa aiba nervii tari!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Salut!
Am vazut si mesajul Gabrielei. Stiam de problema lui Ionut, fiindca fetele au discutat aici dupa ce ai deschis subiect cu tema asta. Imi pare rau. Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste asta!

Elle. Ma bucur ca Eva e mai bine.

Eliza of! Sanatate multa si grabnica!

Roli, se termina el, si santierul, si dupa ce va mutati in casa noua veti fi linistiti! Si scuze, dar tre sa recunosc ca am ras bine cand am citit ca Marc a fost uitat la gradi!

Shose, sanatate mamei tale! Si tie forta multa sa faci fata solicitarilor Pipetitii. (stiu cum e in ambele variante: cu si fara ajutor) .

LalaD un pentru Andreiutul expresiv!

LauraDimitris asa-i ce senzatie? Iti vine sa-i mananci. Plus ca ai impresia ca sunt geniali la fiecare cuvant nou. (stiu, cioara ....)

Gata. Plec ca am ceva treaba, pana se trezeste gaza. Apoi iar la fuga!

Va doresc o zi minunata! Si clopotei sanatosi tun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Offffff ce citesc ochii mei aici ... cu greu vreau sa incerc sa scriu cateva cuvinte de imbarbatare pentru Stancutza si pt Pleoscariu.
Stiu ca Sofia este mai speciala si asta s-a vazut mereu din poze si din relatarile mamicii ei, dar nu mi-am inchipuit niciodata ca ar fi vreo pb. Mami de Sofia trebuie sa stii ca suntem si vom fi alaturi de voi mereu si am siguranta ca veti trece cu bine peste hopul asta. Stiu ca sunteti o familie unita si ca va veti lupta pentru ca Sofia sa auda. Si ne vom ruga sa fie totul bine.

Pleoscariu mami da-ne mai multe detalii ca am ramas cu gura cascata cand am citit, spune-ne daca s-a intamplat ceva cu Ionut sau stiati ceva de mai demult???? Poate n-am fost eu pe faza ... si ne rugam si pt sanatatea voastra

In final nici nu mai am glas si nici rabdare pt ca am stat azi in casa in loc sa iesim in parc in aer liber sa zburde lighioana (si am jucarii pana si pe scaunul pe care stau, ca sa va imaginati cum arata casa mea...)

si totusi vroiam sa va dau o veste buna ... in sfarsit mi-au venit banii pt indemnizatie mariti si suma restanta ... asa ca faceam cinste cu un suc dar sunt prea trista ... ma duc sa-mi tuc puiul

Mergi la inceput