Prietenie la plesneala *44* MISHA,we miss you!
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Tizo, acum sta mama cu Alex, ca altfel as face "calu'-calu'" pina mi-ar cadea shaua **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
mishule,ce buna-i o mama la casa omului,nu?
eu acum am aterizat,planificaem plimbarea pe plaja,dar ploaia ne-a stricat planurile,asa ca am dat o fuga pana la socra-meu,si s-a jucat mihaitza de-a calu-calu...
mihaitza a descoperit ploaiaera fascinat de ea,o adulmeca ca si sasha...a si vrabiutele,am doua vrabiute care si-au facut cuib la usa noastra,numai poate mihai dupa ele...
delphi,mea culpa...ai dreptate...
tantzico,din cauza ploii nu am mai facut poze,asa ca o sa pun vechul link...dar sa-l caut...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
iulia,pupici lui razvanici!dar de la ce a facut febra?
si alex ,tizo de la ce?desi se spune ca este bine cand face febra,ca cica lupta organismul,dar sa nu fie mai mult de 2-3 zile..
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
POZE
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 spune:
Pai a fost un drum cam lung pentru el (7 ore). S-a rupt de vechiul mediu de la maternala, si chiar cada este extrem de sociabil, nu cred ca asta nu l-a influentat. Insa e bine ca a trecut.
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
kokiy spune:
Ne-am virusat pe rand ...tati..Dia...Razvi...si acu' eu
... un virus cu dureri de gat 
Razvi insira toate margelele prin casa
...si le pune la gat,in cap ,la maini,la picioare
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kokiy Ne-am virusat pe rand ...tati..Dia...Razvi...si acu' eu ![]() Razvi insira toate margelele prin casa ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
ai grija sa nu le inghita!
fiica-mea vrea sa se epileze,ma duc sa-i arat cu functioneaza aparatul!bai,am fata mare!...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kokiy spune:
Miha , am vazut in poze doo grase ,da' frumoase ![]()
Iote si de la noi POZE
...de cateva zile doarme la pranz doar in hutza-hutza 
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
MadameBovary spune:
Miha, gata, acum am vazut pozele! Bifat copchilul nebunache, bifat catelusa contorsionata sub scaun sau unde dormea acolo, bifat dom'soara pupacioasa cu patrupeda haioasa
. Deeeeeci,
mare!!
Kokiy, e distractie mare la voi cand se papa iaurt, nu?

Misha, nebunica mica... vetul e bun la toate, e bun la casa omului. ca-ti schimba un bec, ca da cu matura, ca-ti face bine animalu', ca te scapa de hormoni, un vet bun n-ar trebui sa lipseasca din nicio casa!!
![]()
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kokiy Miha , am vazut in poze doo grase ,da' frumoase Iote si de la noi POZE ![]() ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
beyy,adica vrei sa zici ca eu sunt una din grase?

vreau si eu in balansoar cu razvan,asa are si mihaita la tara la socra-meu..de abia astept sa ajungem...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Miha, gata, acum am vazut pozele! Bifat copchilul nebunache, bifat catelusa contorsionata sub scaun sau unde dormea acolo, bifat dom'soara pupacioasa cu patrupeda haioasa mare!!I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
moama,cati pupici am primit...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA