Prietenie la plesneala *44* MISHA,we miss you!
Raspunsuri - Pagina 5
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas multumim de mesaj Alex si noi te iubim iubire mica. sa ai grija de mami sa nu cumva sa oboseasca stand degeaba...sa-i dai de lucru iubire. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Delphinas spune:
citat din mesajul lui misha71 |
segur? mai am texte pt copil. acum pun mana pe telefonu cu minutele fara numar si il invat vrute si nevrute. ei dat de greu?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
andru wb 
uite ce nu-mi place din tot ce ai povestit tu ca ai facut la herculane...ca te-ai nervozat. da te-ai dus la relaxare sau la nervozare? pai ori a fost concediu de odihna, ori de nervoza?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
**************************************************************** Drum bun, licurici iubit! ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
misha,deja ai intrat a doua oara azi pe forum?it's to much for me...esti cam libera bag de seama...
beyy,plesnitelor(tantza,sorana,delphi),eu am spus ce face sasha,ba chiar m pus si poze cu ea,dar voi cititi printre randuri...face bine mersi,creste,este o tembela si jumatate,sta toata ziua atrnat de mihaitza,cum il prinde cum il trage de haine,ii fura jucariile,perna din mana...mihai linistit se resemna si pleca sau venea la noi si tragea de noi sa ne arate ce ii face sasha,pana intr-o zi cand i-a altoit una cu perna care voia sa i-o fure...
dupa terapie,mergem pe plaja,fac poze si va arat nazdraveniile,cu conditia sa va uitati la ele...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 spune:
Oana, Noe
de nu va vedeti! 
Tantzico, iar vetu'? deja suna periculos atitea vizite pe capul vacii tale ![]()
Andrushko
bine ai revenit! Uite aici retete de galusti. Eu o folosesc pe cea data de mama_lui_alex (ce coincidenta!
) si niciodata nu am dat gres.
Tizo, acum sta mama cu Alex, ca altfel as face "calu'-calu'" pina mi-ar cadea shaua ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
kokiy spune:
fetele ...
Eu nu prea am chef de nika ...Razvan a avut ieri si azi temperatura 39 ...cred totusi ca l-am dres ,i-am dat nurofen si panadol alternativ si dupa o cura de 5-6 ore de stat afara i-au mai trecut muci ![]()
Misho ,cum e sa stai acasa ?
...ce-ai facut cu matza?
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O beyy,plesnitelor(tantza,sorana,delphi),eu am spus ce face sasha,ba chiar m pus si poze cu ea,dar voi cititi printre randuri...face bine mersi,creste,este o tembela si jumatate,sta toata ziua atrnat de mihaitza,cum il prinde cum il trage de haine,ii fura jucariile,perna din mana...mihai linistit se resemna si pleca sau venea la noi si tragea de noi sa ne arate ce ii face sasha,pana intr-o zi cand i-a altoit una cu perna care voia sa i-o fure... dupa terapie,mergem pe plaja,fac poze si va arat nazdraveniile,cu conditia sa va uitati la ele... ![]() |
esti tu sigura ca nu am vazut noile poze cu sasha? ai uitat cand ti-am pus linkk catre o poza care mi-a frant inima in tzashpe mii de bucati? aia in care se iubesc super frumos kupii tai...

poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui kokiy Razvan a avut ieri si azi temperatura 39 ...cred totusi ca l-am dres ,i-am dat nurofen si panadol alternativ si dupa o cura de 5-6 ore de stat afara i-au mai trecut muci |
iubitu meu bolnavior???
sa treaca febrili de la el sa vina la mine. fac orice pt el. mancal-ar-mama sa-l manance de iubit frumos.www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui Delphinas MB da vetu ce mai face? |
E din ce in ce mai bun pe zi ce trece
. Pacat ca s-a terminat tratamentul pe de-o parte, bine ca s-a terminat pe cealalta parte ca ne-a rupt un picut la buzunare Mihooo, promit sa bag ochiu cand oi baga mata pozele noi! Parol!
misha71 spune:
kokiy
Razvanelu sa treaca febra. Acum stiu si eu ce inseamna. 39,3 in prima zi drept pt. care ne-am dus direct la spital. I-au dat ibuprofen si i-a trecut dupa prima doza.
Pe motanel l-am facut capitalist: a ajuns in Bucuresti la un doctor.
Tantzico, in ce domeniu e din ce in ce mai bun vetu' asta?
Sau mai bine zis: te-a rupt DOAR la buzunare? ![]()
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)