Prietenie la plesneala *44* MISHA,we miss you!
Raspunsuri - Pagina 21
sorana spune:
io nu pricep 

Vio zice ca nu-i merge mailul cu userul si parola de i le-am dat. Dar la mine fix alea ... merg.
Mai trimiteti-i voi un pm cu parola (userul e pe prima pagina) ca eu cred ca nu vad bine cand copiez dintr-una in alta ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
violeta69 spune:
sorana,gata,am vazut ![]()
pai normal ca nu mergea daca eu voiam sa vad pe yahoo![]()
am citit prima pag. si am vazut ca e pe gmail...
Misha,asta mic seamana cu tine!clar tu l-ai facut,da' nu vrei sa ne spui
unde ai pitit burtica?!
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kay spune:
misha, eu nu mai zic nimic... cat are? 1 an si...3 luni? hm... merge si mai mic... pt S, ce credeai ? ![]()
ochisorii lui ...
!!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
andata spune:
Miha, cu intarziere raspund si eu prezent la apel.
Misha, nu am apucat sa te felicit pentru Alex, pui mic. Sa va traiasca si sa va bucurati de el. Cu asa parinti, va avea o viata fericita.
Sorana, felicitari pentru mica dansatoare. E bine ca ii place. Am observat eu ca fetitele care fac dans au o anumita gratie si postura de printese, asa ca ai grija la baietii care vor roi in curand in jurul ei ![]()
Andra, bun venit printre noi.
P.S. Vreau sa vad si eu pe Aleeeeeeeeexxx (Misha, ma auzi?)
kay spune:
Termin tot prin casa/ pe net. Gata, azi ma culc inainte de 12... Ala doarme, ala doarme... Booon... Dau sa intru sa verific S... In hol un GANDAC !!! MARE !!! Negruuuu...:(((((( il vad ca intra La S :((((((( Eu, dupa el... Si pana pun mana pe raid, qmicu se ascunde dupa dulap:(((; panica maxima, scoala barbatu, alarma grad0... Cica sa ma culc, ca nu se urca pe nimeni :O CE??? S dormea cu gurita deschisa... Il vedeam cum se tara pe ea... Brrrrr... Da-i cu raid, cauta lanterna... O sun pe Mama, doarme
. Vb cu frati'miu, 20 min... Gasesc lanterna, gasesc gandacu lat, cu chiwiarele in sus... Iau toata hh din casa, dau cu toate zemurile pe el... In final il scot in cartonul de La hh... Si il flush-uiesc cum. Ine merita... Dupa 20 min de vb cu frati-miu La tel... Sa mai pui baza in barbat...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Delphinas spune:
neata plesnitelor.
pt toata lumea
de azi dragili mele la cura ca nu se mai poate asa ceva...2 doftori au zis ca e musai, doar eu nu oi fi asa sclintita la cap sa nu ii cred. stiu ei ce stiu.
vio tu in visu meu erai asa cum esti si real...frimoasa foc. da in vise la max sa apari tanti profisoreasa rea, sa puie sa invete fizica daca vrea sa ma lase singura 2 ani de zile.
oana mama lui de gandac. si eu am zarit unul intr-o seara dar nu eram mare si negru, ca al tau. era mic si maro deschis. i-am tras una in cap si l-am latit de tot. si vorba ta...sa te bazezi pe barbat

asa frumos m-am mai relaxat ieri la meci...mai ales ca au si castigat. frumos meci. dar durerea de cap de la injuraturi si acum o am.
o zi faina sa aveti.

da capitol nou face careva?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas kokyi ai`de de grija ce faceti la bran ca e invijios stan sa faci multe poze sa ne arati si noua. distractie placuta marami hai noi sa mergem la Ciocanesti...ce zici? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
La un Ciocanesti ma bag si eu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Delphinas bey eu nu mai stiu ce e cu mine. de vreo cateva zile bune am o stare de continuu. nu stiu de la ce. nu mai pot bea cum beiam inainte, de daca intrec masura imi vine sa , anumite mirosuri imi provoaca aceeasi stare, anumite mancaruri, mirosul de masina si daca nu mai cumpara max fel si fel de odorizante. mai simplu simptome de dar nu sunt. ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
Voma este buna....hai ca poate ai un chirias in burtan

anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui sorana Vio - fugi mai Einstein, cum sa nu te duca .... ba te duce! So - pitica a luat premiul III la perechi si mentiune la formatii. Eu sunt multumita de cum a dansat. Bai frate - concurs de pitici (gradinite) si venisera unii din .. Pascani! Acu' io ma asteptam ca vin astia din Bucuresti gramada da' sa mai vina tocmai din Pascani zau ca nu ma asteptam ![]() Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
Felicitari pentru premii ...la ce varsta a inceput sa danseze?
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI

continuu. nu stiu de la ce.
daca intrec masura imi vine sa
dar nu sunt.