Prietenie la plesneala *44* MISHA,we miss you!
Raspunsuri - Pagina 20
sorana spune:
Bine ai venit Andra!
Acum am ajuns si noi acasa dupa 3 muzee ![]()
Vio iti bag acu pe pm adresa si parola
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
kay spune:
iote ce-au inviat... mai da tacute mai sunteti bre... ce faceti??? ia cu raportul toata lumea !!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Delphinas spune:
neata mahala. cum bine v-am obisnuit
la pat
MAHALA, MAHALA avem mail cu poze de la nemtia....bagati de cititi.
nemtia multumim de poze si de gandurile frumoase...te pup si te iubesc...
mahala....chiar asa...ce e cu voi? a dat caldura si plecati care si pe unde puteti...bv voua.
avem oaspeti noi...bun venit mami de 3 kupii frumosi.
vio pt tine un
special si deosebit...multumesc tare mult. mai imi apari in vis??? hai te rog eu mult sa mai vb face2face cu tine.![]()
eu plec pana la soacra...ca deh...ii e dor la om de masa...si diseara ma duc la meci...pe stadion.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ralualexandrei spune:
Multmesc pt primirea calduroasa
.
O cafea si la mine va rog ca azi noapte am fost la nunta,ma ard talpile,musai sa fac o baie ca am o freza de om nebun,s-apoi ma duc la nasa ca azi e ziua ei.
Ehh ce distractie pe capul meu,oare ma inchid astia daca azi merg in maini?!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
violeta69 spune:
hello,
mai,eu mai aveam putin si dadeam coltu'...mi-a scazut tensiunea la 9/6
unde ieri aveam 15/10 ma puse nu stiu cine sa iau doua pastile de tensiune in decurs de vreo 12 ore 
sorana ,multumesc 
Delphinuto
ce zici tu de vise?!
ai avut vreo premonitie? ![]()
vb si face to face,iti dau adresa mea de mess....
Oana
MB 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
vio, ai grija de tine 
aia e tensiunea mea de obicei...9/5 si ma simt tare bine ![]()
scuze fetelor ca "dadui" buzna asa la voi
Duminica placuta tuturor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Delphinas spune:
vio fereasca sfantu
cum sa dai coltu?? mai ai de grija...cu tensiunea nu e de gluma. sper ca esti mai bine acum
. mai de mult te-am visat si acum am zis sa-mi mai apari asa in vise sa ma mai invete cate ceva de fizica, sau mai bine iti dau adresa lu max ca lui ii trebe
, dar sa fii exigenta cu el ![]()
acum ma duc sa ma imbrac in echipament adecvat, sa-mi scot trompetica si sa plec pe stadion....
capitol nou face careva??
ralualexandrei asa e frumos maica....din petrecere in petrecere. si eu am plecat de la o nunta la sibiu.
seara faina fetelor si multi 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet vio, ai grija de tine ![]() aia e tensiunea mea de obicei...9/5 si ma simt tare bine scuze fetelor ca "dadui" buzna asa la voi Duminica placuta tuturormonica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post |
monica

la tine o fi buna,si la mine o fi daca ar sta acolo...partea prosta e ca oscileaza(normal daca am luat pasile
)de asta ma gandesc ca trecerea asta brusca de la valorile care au fost la astea mici mi-au data starile astea de lesin Alaturi de SONIA

Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas vio fereasca sfantu cum sa dai coltu?? mai ai de grija...cu tensiunea nu e de gluma. sper ca esti mai bine acum . mai de mult te-am visat si acum am zis sa-mi mai apari asa in vise sa ma mai invete cate ceva de fizica, sau mai bine iti dau adresa lu max ca lui ii trebeacum ma duc sa ma imbrac in echipament adecvat, sa-mi scot trompetica si sa plec pe stadion.... capitol nou face careva?? ralualexandrei asa e frumos maica....din petrecere in petrecere. si eu am plecat de la o nunta la sibiu. seara faina fetelor si multi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
mai,da-l incoce pe Max,ca-l fac eu de mananca fizica pe paine
si cum aratam in visele tale? eram rea de ma pui sa-l sperii pe bietul Max?
dar daca vrei fac io pe bau-bau ca doar imi esti draga

Alaturi de SONIA

Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

usor si vise frumoase, mahala!