Burtici fericite de septembrie-octombrie (54)
Raspunsuri - Pagina 17
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claucia Buna dimieata si de la noi, cat o fi de buna... Eu sunt racita, dar nu mai stiu daca este raceala, viroza sau gripa. Numai nu porcina, deh imi arde si de glume! Se pare ca am ceva localizat in gat de o saptamana, mi-a trecut o durere in gat m-a apucat alta tot in gat in alta parte insa acute rau toate...curge si nasul, nu va mai spun ce curge si de acolo, cred ca ma duc ca Bia la dr sa imi spuna ca e sinuzita, expectorez de ma sperii, asta dupa o tuse uscata de cateva nopti continuu de m-a apucat alta durere in gat de zici ca am rana de la tuse , foarte urata treaba. Am luat pana acum oscilococcinum fara prea mare efect, ceaiuri, miere la greu, cate un paracetamol simplu seara, absolut fara nici un efect. Nu mai stiu ce sa mai fac Peste toate, si Alessia a avut o zi febra mare, toata ziua si toata noaptea, ca de a doua zi sa nu mai aiba nimic, adica oricum nu febra. nu are alte simptome, e vesela. A dus-o astazi la dr sotul si cica poate fi si o viroza dar nu are nimic la plamani (Doamne ajuta) nici in gatut, sa ii iau o proba de urina ca poate are vreo infectie urinara, stiu si eu...o sa facem si pe asta. Clau 21+ si Alessia Maria 13 iulie 2007 varsta bb2 |
Imi pare tare rau ca esti si tu bolnavioara. Daca a trecut de o saptamana si nu ti-a trecut sau chiar au aparut simptome noi, te rog, nu sta asa. Du-te la medic pentru a nu avea surprize neplacute, asa ca mine.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si21+
1sweet_angel spune:
citat din mesajul lui anaconda2 Neata fetele ! Am fost ieri la eco -morfo de trim 2 , totul e ok cu bb , insa am colul deschis 1 cm , si trebe sa-mi faca cerclaj ! Care dintre voi a facut , poate sa-mi dea ceva detalii ? 19 + www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poze |
anaconda2 ce rol are eco-morfo de trim 2 si cand se face cel mai tarziu? daca tu tot ai facut.....ma bucur ca bebe e ok...........dar de ce ai colul deschis si daca afli raspunsul la intrebare ....pls vreau sa aflu si eu despre ce e vorba......
fetelor care merg azi sau in zilele urmatoare la eco si ii vor vedea pe bebei.....asteptam vesti....
fetele ......o zi frumoasa in continuare
18+
Emy10 spune:
Buna dimineata!
Multumim pentru sustinere! Azi mergem la eco gratie Monicai care mi-a cedat programarea ei !!!
Fetelor, am asa un stres pe capul meu ca nu am mai fost sa vad bebita de aproape o luna caci nici nu prea am dormit bine!!! Cred ca sufar de sindromul 'mersului la doctor' caci mereu am asa niste emotii cand ma prezint la eco ca si doctorul imi spune ca d'aia este bebita asa de agitata!
Bafta multa la eco Monica, Roxxy80, Selen!!!
Sa ne auzim cu vesti fffff bune!
Crissbebe, Claucia, multa sanatate!
21+ cu
Floricica
biaz29 spune:
Monica, am impresia ca o sa vina o vreme cand o sa te rogi de bebe sa stea putin mai linistit si sa te lase sa dormi macar putin. Sper ca atunci iti vei aminti de paranoia de acum si vei rade. Mult succes la eco! Cred ca de data asta bebelusul o sa scoata limba la tine.
Lutoniana, sunt cu totul de acord cu privire la ceea ce spui. Nu ajuta sa ne ingrijoram ca nu avem aceleasi consultatii, analize etc. ca alte fete de pe forum. Daca vreo una dintre noi si-ar propune sa faca tot ceea ce citeste aici, ar fi vai de capul ei. I-ar trebui un pat de campanie ca sa stea si sa doarma numai pe la usile medicilor.
Selen, ai ajuns acasa? Vrem raportul!
biaz29 spune:
Roxxy si Raluk, ma bucur asa de mult ca ati scapat de varicela! A mai ramas ceva de ieri de la petrecere?
monica_dicut spune:
bia, m-ai facut sa rad. La ce personalitate are cred si eu ca o sa-mi scoata limba.
CE sa va spun, vorbesc cu el, ma rog de el, plang, fac plecaciuni NIMIK. Si cand ma astept mai putin da-i pumni si picioare Seamana cu tasu clar ca ala daca nu vrea, nu face si basta
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
1sweet_angel spune:
citat din mesajul lui santorini 1sweet_angel. Dozarea de anticorpi Rh trebuie intra-adevar sa o faci in luna a 5-a (eu am facut-o de ex. in sapt. 17) si apoi in fiecare luna. Daca nu iti apar anticorpi totul e OK. Vaccinul se face in max. 72 de ore de la nastere (nu de la cumparare)asa ca ai timp sa il procuri pana atunci daca tu crezi ca in China nu au asa ceva (desi eu zic sa incerci si acolo pentru ca eu stiu ca peste tot exista)! Morfofetala de trim II este o ecografie mai detaliata in care se masoara dimensiunile bebelului (cam fiecare osisor, organ etc.), si se cauta eventuale malformatii. |
multam pt raspuns......am sa ma interesez si aici de aceasta dozare cu anticorpi.....cred ca dr. mea (de familie) a vrut mai mult sa ma sperie (asa cum a facut si cu mersul la cardiologie....ca cica ar fi o sarcina cu risc si cu siguranta dr. cardiolog nu-mi va da voie sa calatoresc atat cu avionul...bla bla bla) spunandu-mi ca aici nu se gaseste acesta dozare care s-ar face doar in europa....in fine.....si asa cand m-am dus eu prima data la ea sa ma inscriu a spus ca e fffff tarziu si era ffff suparata ca am fost plecata si nu am ajuns mai repede la ea......acum cred ca stiu si motivul....a pierdut niste banuti pe care tr sa-i ia de pe urma mea....
oricum de nascut nasc in Romania....aproape sigur....daca nu ma razgandesc pana in ultima luna...si vad pe unde am sa ajung ...cu siguranta nu in China ca nu am cum sa mai zbor inapoi....
18+
anaconda2 spune:
Habar n-am de ce se deschide colul ! ca nici efort n-am facut ...
Eco -morfo , se face ca sa il masoare pe bb , in detaliu . TOATE detaliile .
Citat: | ||
citat din mesajul lui 1sweet_angel
anaconda2 ce rol are eco-morfo de trim 2 si cand se face cel mai tarziu? daca tu tot ai facut.....ma bucur ca bebe e ok...........dar de ce ai colul deschis si daca afli raspunsul la intrebare ....pls vreau sa aflu si eu despre ce e vorba...... fetelor care merg azi sau in zilele urmatoare la eco si ii vor vedea pe bebei.....asteptam vesti.... fetele ......o zi frumoasa in continuare 18+ |
19 +
monica_dicut spune:
anaconda, colul se poate deschide din diverse motive ce tin de corpul tau dar si de factori externi. De exemplu, carat, facut efort sau chiar neprotejat (pt ca are rolul de a-l inmuia si a-l deschide) si chiar si protejat daca finalul iti da contractii. Contractiile il deschid. DAr repet, poate pur si simplu colul tau a fost mai sensibil si chiar o mica aplecatura dupa o scama a insemnat efort pentru el
O sa fie bine, doar ca va trebui sa stai acasica, la pat
sweet angel, in jur de 22 de sapt se face ecografia morfologica unde i se masoara lui bebe toate organele sa se fi dezvoltat cum trebuie. Ideea este sa se faca pana in sapt 24 parca pentru ca dupa aceea undele eco se reflecta in oase, care intre timp se intaresc, si nu se mai poate masura asa cum trebuie, nu mai ajung bine la partile moi.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
santorini spune:
Sweet angel dozarea anticorpilor Rh reprezinta de fapt o analiza de sange din care se vede daca organismul tau a inceput sa produca anticorpi anti Rh. Daca analiza iese negativa, adica nu ai anticorpi totul e OK. E posibil ca in China sa nu se prea stie de chestia asta deoarece dupa cum am citit eu pe net in randul po****tiei asiatice mai putin de 1% au Rh negativ, spre deosebire de europeni unde procentul este de 15%.
22+ cu
nazdravanul meu