Burtici fericite de septembrie-octombrie (54)
Raspunsuri - Pagina 15
titi143 spune:
As avea o rugaminte, poate cineva sa ma treaca si pe mine in listuta cu un carucior albastru. Multumesc mult.
17+ cu Eduard Thomas
monica_dicut spune:
Neatza dragelor. Ce vreme urata azi... ce nu imi ardea pana acum de munca dar azi...
Sunt si putin trista ca de luni de la pranz Atomix al meu e puturos rau si nu vrea mai deloc sa miste. Misca rar si putin si evident paranoia iar este cat casa... noroc ca ma duc azi la Iosup.
Ai vostri fac la fel? CA vad ca Atomix are cateva zile de frichineala apoi pauza. Chiar asa sa doarma doua zile intr-una aproape??? Si parca nici nu mai simt intensitatea loviturilor atat de mare ca inainte. Of, abia astept sa se faca 5 jumate sa il vad la eco ca e bine si ca ma stresez aiurea....
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
techila spune:
neata fetele!! sa ne bucuram de racorica, daca e frigutz nu ne mai umflam asa rau . pestii mei se misca, se misca adica nu se opresc, continuu se intampla lucruri la mine in burta, se joaca cu organele mele, ma dor ficatii de mor, dar na, ii inteleg si pe ei ca se plictisesc acolo....va pup pe toate si va doresc o zi minunata
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti
raluk16 spune:
Buna dimineata!
Monica tin pumnii la eco. Sigur e bine, poate e mai somnoros din cauza vremii, ca si noi
17+
claucia spune:
Buna dimieata si de la noi, cat o fi de buna...
Eu sunt racita, dar nu mai stiu daca este raceala, viroza sau gripa. Numai nu porcina, deh imi arde si de glume!
Se pare ca am ceva localizat in gat de o saptamana, mi-a trecut o durere in gat m-a apucat alta tot in gat in alta parte insa acute rau toate...curge si nasul, nu va mai spun ce curge si de acolo, cred ca ma duc ca Bia la dr sa imi spuna ca e sinuzita, expectorez de ma sperii, asta dupa o tuse uscata de cateva nopti continuu de m-a apucat alta durere in gat de zici ca am rana de la tuse , foarte urata treaba.
Am luat pana acum oscilococcinum fara prea mare efect, ceaiuri, miere la greu, cate un paracetamol simplu seara, absolut fara nici un efect. Nu mai stiu ce sa mai fac
Peste toate, si Alessia a avut o zi febra mare, toata ziua si toata noaptea, ca de a doua zi sa nu mai aiba nimic, adica oricum nu febra. nu are alte simptome, e vesela. A dus-o astazi la dr sotul si cica poate fi si o viroza dar nu are nimic la plamani (Doamne ajuta) nici in gatut, sa ii iau o proba de urina ca poate are vreo infectie urinara, stiu si eu...o sa facem si pe asta.
Felicitari pentru carucioare de baietei si fetite, o sa vedeti ca o sa vi se para puiul vostru cel mai cel, nu o sa va doriti sa il schimbati cu nimeni si nimic pe lume, si nici nu o sa va mai intereseze ce sex are atata timp cat sunt niste bebei scumpi, buni si cum spunea si Roxxy, tare, tare dragastosi cu mamicile lor mai ales
Roxxy felicitari pentru programul de duamna, sa stai cuminte si sa dai indicatii pretioase familiei, ca asa sunt cel mai bine, sub directa comanda a mamicii
Clau 21+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
Ellenuta spune:
neata burtici,
poftiti la sau ceiut .. merg de minunea la vremea de afara .. brrr ...
santorini imi pare rau de programarea ta .. acum sper ca pe 22 cand veniti sa nu stati cu orele prin fata cabinetului .. asa ma enerveza oamenii astia neseriosi.
alex si mie mi-a spus la fel dr .. o sa mai fac un set de analize la inceputul trim III.
roxxy tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la eco!
monica ma bucur ca ai reusit sa rezolvi cu jobul .. foarte bine faci! ia-ti concediu de odihna si direct prenatal!
legat de sexul lui bb .. la prima sarcina, am dorit tare sa fie baiat, nici nu-mi inchipuiam altfel, am plans 3 zile dupa ce am aflat ca e fetita .. acum, avand experienta dezamagirii de la prima sarcina, sunt rezervata .. astept eco sa vedem daca dansez sau plang ..
kemsy ala e colostru ..
ioanna hehe .. stai sa vezi ce de dosare trebuie sa faci, copii dupa acte, apoi stat la coada la primarie .. nu e asa simplu cu actele ptr indemnizatie, alocatie, trusou si prima de nastere ..
sweet angel eu nu am avut pic de colostru in sarcina .. asta a aparut la cateva zile dupa cezariana si apoi a venit si lapticul .. si am alaptat exclusiv pana la 10 luni ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monica_dicut spune:
Ce bine e sa te plangi a inceput sa se zvarcoleasca de numa
clau sa treaca urata de raceala
bia, tu cum mai esti?
Roxx si ralu ce bine ca a trecut stresul si ati scapat de bubite
Roxx pentru azi la Iosup.
Parca mai era cineva care merge tot azi, imi cer scuze dar am uitat cine.
Defapt stiu selen si Emy
Va astept pe toate cu vesti bune si extrabune
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
techila spune:
fetelor, eu am fost racita acum cateva saptamani si mi-am tratat gatul cu Stodal (la sfatul doctoritei, normal). gatul meu este ff sensibil de obicei si nu isi revine decat cu peniciline, acum normal ca acum nu am avut voie, dar Stodalul m-a surprins, in cateva zile mi-a trecut. este un medicament homeopat, foarte bun...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti
anaconda2 spune:
Neata fetele ! Am fost ieri la eco -morfo de trim 2 , totul e ok cu bb , insa am colul deschis 1 cm , si trebe sa-mi faca cerclaj ! Care dintre voi a facut , poate sa-mi dea ceva detalii ?
19 +
iuliapapusa spune:
Neata fetele.Imi pare rau ca nu am mai intrat de cateva zile, dar a fost asa de frumos afara incat nu am mai putut intra in casa decat sa mananc si dormii.Cu noi este totul bine asteptam cu foarte mult entuziasm ecograful morfologic 4d de maine sa aflam si noi cum este bebe si ce este.Si mie mi se intampla la fel, misca continuu cateva zile iar vre-o doua pauza.Ma cam deranjeaza lucrul acesta ca intru in paranoia cum spun eu de teama sa nu fi patit ceva bebelica.Sper din suflet sa fiti toate bine si felicitari ca am vazut ca au aparut multe carucioare..
+20