Burtici fericite de septembrie-octombrie (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

AAA, am uitat sa va zic. Spre surprinderea mea totala...sanii mei incep sa..produca ceva S-a deschis fabrica de lapte
Asadar, am observat intai pe sutien o pata, iar cand am stat prin casa fara, tot vedeam ca e ud tricoul, si nu intelegeam de ce . Pana mi-a picat fisa .

Gianina 20+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Fabrica de lapte :)))))))

Tare faza

Si eu am observat intr-o zi...era asa...ca o picatura in varful unui sfarc..ceva incolor.
Sa fie tot "lapte"?

Dana 21+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Cred ca m-am tampit si am dat paste la alt articol!

ART. 10 (1) Baza de calcul a indemnizatiilor prevazute la art. 2 se determina ca medie a
veniturilor lunare din ultimele 6 luni pe baza carora se calculeaza, conform legii,
contributia pentru concedii si indemnizatii
, din cele 12 luni din care se constituie stagiul
de cotizare.
ART. 25 (1) Cuantumul brut lunar al indemnizatiei de maternitate este de 85% din baza
de calcul stabilita conform art. 10.

22+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Santorini, emy10, ioanna81 multumesc mult.

Sanatate multa la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

of fetelor,

tocmai pentru ca se iau in considerare la calcul toate veniturile obtinute in ultimele 6 luni imi doresc f tare sa intru in concediu, fie el si medical mai intai si apoi cel maternal..
ce nu inteleg e de ce nu se vor sa aplice legea corect ...desi e suficent de clara...ce e cu nebunia asta de regula cu 32 de saptamani...dupa 7 luni....la noi fiecare face dupa cum il taie capul si dupa ureche...pana nu te duci sa le dai cu legea in cap...

24+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ori la mine la HR sunt numai tampiti ori nu inteleg eu legile statului asta roman. tanti de la mine de la HR zice asa:

CO de maternitate/CM de lehuzie este de 129 de zile si se calculeaza in cuantum de 85% din veniturile nete din ultimele 6 luni.

CO de ingrijire a copilului se acorda pana la 2 ani si este in cuantum de 85% din veniturile nete ale ultimelor 12 luni.

asadar renunt! o sa vad eu la momentul potrivit.

Ioana 21+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Ola fetele,

Chestiile astea financiare dimpreuna cu aplicabilitatea lor in Ro...ma zapacesc definitiv...cu atat mai mult in perioada asta de prosteala maternala.

O intrebare... urmata de mai multe : tre' sa depunem vreun dosar pe undeva pt aceste indemnizatii? Unde, cand, cum?

Cu plecaciune, pentru ajutor si intelegere ,

Starchi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui starchi

Ola fetele,

Chestiile astea financiare dimpreuna cu aplicabilitatea lor in Ro...ma zapacesc definitiv...cu atat mai mult in perioada asta de prosteala maternala.

O intrebare... urmata de mai multe : tre' sa depunem vreun dosar pe undeva pt aceste indemnizatii? Unde, cand, cum?

Cu plecaciune, pentru ajutor si intelegere ,

Starchi

Starchi&Matei Scantei

dosar? ce dosar? nu dosar! sper sa fie doar o cerere si un formular de la medic! frate, ce nebunie

Ioana 21+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Ioanna, draga mea

nu te panica, intrebam doar pentru ca habar n-am. Sunt zuza rau pe sb asta.

Nu stiu ce trebuie si unde sa depun ceva...daca trebuie sa depun

Starchi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui starchi

Ioanna, draga mea

nu te panica, intrebam doar pentru ca habar n-am. Sunt zuza rau pe sb asta.

Nu stiu ce trebuie si unde sa depun ceva...daca trebuie sa depun

Starchi

nu ma panichez... INCA! la cat de birocratici sunt astia sunt in stare sa ceara sa stea cu tine in sala de nasteri sa fie siguri ca nu stai acasa pe banii lor.

Ioana 21+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput