Puiuti de Randunici 2008!! (258)
Raspunsuri - Pagina 9
clauclau spune:
Oauuu Naty, chiar ca e cald, 27 de grade! La mine sunt 25 si mi se pare cald rau.
Si eu mai vreau poze cu Iulia.![]()
blankar spune:
hellou!
noi suntem bine,tot fara reactie la vaccin
dar nu a trecut inca nici o saptamana
sper ca nu o sa faca nimic!
Misha bine ai venit!
Naty ,la Eric in camera sunt 22 de grade si
noaptea ii dau body cu manaeca scurta,peste
pijama subtire si il bag in sac de dormit
afara cam am tendinta sa il imbrac cam gros
Clau ai niste copilasi superbi!
eu tot am vrut sa va intreb daca le-ati pus
perna sub cap la copii?
http://community.webshots.com/user/blanka75
Blanka,mami de Eric si
22
cu Marc
cu husbandul avem clinciuri pe tema asta
clauclau spune:
Blankar, ma bucur ca nu aveti reactie la vaccin si sa nici nu apara! Eu nu i-am pus inca perna Rebeccai, doarme ca la inceput, absolut nimic pe langa ea. Ea se frichine mult de tot noaptea in patut si sunt sigura ca nu ar reusi sa-si tina perna sub cap.![]()
blankar spune:
nu stiu ce am facut dar
cu husbandul avem clinciuri ca il imbrac cam
gros cateodata(eu sunt o friguroasa,el si
iarna ar umbla in pantaloni scurti)
Nicoleta spune:
Eu ma uit la Eurovision! Si dupa aia nani!
Blanka, nu, fara perna.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
pana acum, Suedia si Armenia imi plac![]()
Mersi, fetelor, ptr raspunsuri!:)vad ca majoritatea ati trecut la mancarica mai serioasa seara...ii voi face si eu legume, diverse, supe crema, dar fara carnita ca mi se pare grea seara ptr el..
stela nu ma, e vorba de alt sejur in Bulgaria, in iulie, dar sa vedem ce bani presupne, ca nu avem asa multi...e Liv in concediu din 1 iulie si vrem sa mai iesim undeva la mare cu Muful, aici sau la bulgari..dar e doar discutie deocamdata.
naty lui Matei nu-i transpira 'pacul', inca...poate mai la calduri
toale: afara maneca scurta si nadragi, de maine, daca e tot asa, pantalon scurt sau 3/4, in casa la fel, am cca 23 grade sau mai cald daca bag ceva papa la cuptor..ciudat, am tendinta inca sa-l tin in casa cu maneca lunga...dar gata, azi l-am lasat in buca goala vreo ora, mi-as tras un pisu pe gresie si era extaziat![]()
apropo: Mufa are buca praf, falacu de el, rosie sangerie pe alocuri, nu functioneazxa nicio crema, maine incerc v.de gentiana, voi ce ati mai folosit cu succes la eritem nasol?
clau superba Rebe, si ce lochiteeee haioase, dlagaaa!!:))
somnorica,naty multam mult ptr info ref la platfus...nu i-a pus un diagnoistic inca, ci a zis ca asa pare, dar inca nu stim, urmarim..ne-a spus de mersul pe nisip.
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
yupiiii, misha!!! bine ai venit! te asteptam de mult timp
! ti-am anuntat venirea printre randunele, inca de la discutia noastra pe mess.
fetelor, alex e cel mai scump rotofei
. are falcute numai bune de rontait, iar misha este o deliciosa! o sa va convingeti singure! 
teo se simte muuuult mai bine. mucisorii nu mai sunt ca prazul, s-au albit, s-au intarit, iar tusea tot ca toba, dar mai rara. mie mi-a revenit zambetul pe buze si mi-a trecut ingrijorarea, caci recunosc, daca am facut eu tambalau ca TREBUIE antibiotic, inseamna ca ma speriasem...al meu, NU si NU, dar i-am zis ca EU decid in casa asta ![]()
.
ca sa raspund la intrebarea lui naty: afara il imbrac in straturi...adica body/tricou cu maneca scurta si o jacheta subtire pe care o punem sau o dam jos in functie de norii care se incapataneaza sa se batzaie, pantaloni scurti sau lungi subtiri.
in casa, in salopeta de joaca, pana acum cu craci/maneci lungi, acum cu ele scurte. noaptea pijama subtire. pe cap, afara, ii pun sepcuta, ca sa-l apere de soare, doar daca e vant ii pun cipilica simpla, nu legata ca le urasc
.
luny, cum au zis si fetele, nu se poate vorbi de platfus la varsta asta. chiar citeam recent ca e nu se recomanda incaltamintea cu taloneta...dar am obs ca aproape toate incaltarile de bebei o au. de ce?? eu am noroc ca ce am pt el e fara. va recomand din toata inima incaltamintea de la Melania, este foarte buna si de calitate. Cine are drum spre Oradea sa nu rateze fabrica de la Alesd
caci am inteles ca au preturi muuuuult mai mici decat in rest, mai ales in perioada reducerilor.
ce papa teo seara? s-a saturat de cocartul ala de lapte cu cereale, asa ca am dat-o pe orez cu lapte, taitei cu lapte sau mai bine pe paste "alfabet" cu lapte sau paste dinozauri. mai papa cu mare placere mamaliguta, ghiveciul de legume, mancarica de cartofi, pilaf cu legume...nu ma plang, mananca de toate. azi a ras o portie de salata orientala, acrita cu lamaie, ziceai ca n-a mancat in viata lui :). cand ii e pofta sau foame mananca bucatele sau zdrobit cu furculita. nu i-am mai pasat mancarea de ceva vreme.
aaaa, ma mai duc la ale mele, ma mai intorc. va pup pe toate si multumesc pt sprijinul moral 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
ariel_7000 spune:
luny, albastru de metil sau reviken. cu ambele am avut succes garantat.
blanka, teo e titirez in somn, asa ca ar trebui sa umplu patul cu perne
. cateodata se mai joaca si isi pune capul pe perna mea, dar nu doarme pe ea, ca are streche 
sa ramaneti fara reactii la vaccin!!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
luny spune:
misha71 felicitari!! sa-ti traiasca grasanelul si sa vii cu poze!
blanka eu nu-i pun perna Mufarinului
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
misha71 spune:
ariel
ma gindeam io ca o sa ma alergi daca nu apar, asa ca am aterizat singurica, sa nu ma iei cu
![]()
Alex are o problema: o bronsiolita care se incapatineaza sa dispara cu tot tratamentul (schimbat si para-schimbat) Am auzit de un aparat de aerosoli cu ultrasunete, care cica ar face minuni. Stiti ceva de asta?
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)