Puiuti de Randunici 2008!! (258)
Raspunsuri - Pagina 8
misha71 spune:
Buna seara!
Nu sint o rindunica, insa de pe 6 mai am acasa un rindunel de toata frumusetea . Il cheama Alexandru si il am in incredintare in vederea adoptiei. Deocamdata din pacate nu pot pune poze, ca nu am voie pina la definitivarea adoptiei.
Pot spune ca am avut cea mai lunga "sarcina" din istorie: 2 ani, dar si "nasterea" a fost pe masura: o mindrete de baiat de 14 kg. Stiu ca e cam dolofanel, dar o sa tinem cura de slabire amindoi
Acum sint foarte mindra pentru ca ieri a facut primii pasi singurel
rindunicile si pe puiutii vostri!
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
amira_roxana spune:
naty ms de raspuns!
in casa eu o imbrac cu pantalonasi lungyi si body cu ms, sau t-shirt, si afara cam la fel, pantaloni si ceva cu ms sau dres cu rochitza cu ms (mai iau si ceva cu ml just in case). iar noaptea ii dau pantaloni si tricou, si am observat ca de cand a dat caldura transpira f tare. am scchimbat-o duminica noapte de 3 ori, ca era fleasca.
problema e ca nu vrea sa tina palarii pe cap, si mi-e frica sa nu pateasca ceva!
clau de unde i-ai luat lui Rebe basmalutza ccu cozoroc si buline?
in 2 saptamani o sa o duc pe Amira la mama la tzara, de duminica pana joi. noroc ca e f aproape si fac 20 min pana acolo si pot sa o vad in fiecare zi ca altfel sper sa se acomodeze si sa-i placa!
naty mai pune si tu poze cu iuly!
mah, dar gudinde nu vine la intalneala? ca eu tare as vrea sa o cunosc si in realitate!
misha71 spune:
Roxi multumesc.
Ca sa raspund si eu la intrebarea lui naty, pe Alex in casa il imbrac in pantaloni lungi, ca mai mult in 4 labe merge si ia toata casa la pipait, si cu tricou cu mineca scurta, iar afara, acum ca e cald, in tricou si pantaloni scurti, sau body cu mineca scurta si pantaloni scurti.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
natynic spune:
Misha, bun venit printre noi! Si toata admiratia mea pt "sarcina" si "nasterea" ta! Si imi place la nebunie motto-ul tau
Sa ne dai mai multe date, daca stii-cu ce greutate si lungime si Apgar s-a nascut Alex si, f important, data ta de nastere ca sa te trecem in depline drepturi pe lista randunicilor. Si sa vii cat mai des.
Intrebam de haine pt ca tocmai am constatat ca in dormitor termometrul arata 27 de grade iar Iulia e mai mereu fleasca, asa ca acum la culcare i-am dat pantalonasi scurti si body cu ms.
Roxi, am doua poze si un filmulet minuscul in care se vede cum fata a prins in fine gustul Gentii Postasului; a impins singura la greu in seara asta si luase o viteza de ma temeam sa nu cada dar s-a descurcat ff bine Cum am ragaz le descarc.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Naty, in casa pantalonas cu piciorus ca sosetele si le scoate instant si body cu manecuta scurta, afara in rochita cu strampi , azi a iesit la bulanasele goale dupa-amiaza. Noaptea inca doarme in pijama ca nu sta invelita cu nimic si atunci e ok asa. Pana acum nu prea a transpirat...
Amira, basmaluta am luat-o de la Happy Baby. Si noi avem probleme ca nu suporta mai nimic pe cap dar cu ea am vazut ca a fost oarecum ok. La palariute le pun eu snurulet si le leg ca altfel zboara imediat dupa cap.
Misha, bine ai venit printre randunici si sa-ti traiasca odorul scump.
Luny, tin pumnii stransi!
Nicoleta spune:
Salut.
La mine in casa temperatura variaza. Dimineata in dormitoare este caaaald, ca bate soarele in ele pana la 12 si ceva. Apoi e cald in sufragerie. Deci intre 22,5 si 24,5. Matei sta in body subtire si ciorapei sau pantaloni si sosete... Noaptea daca e racoare in pijama si maieu pe dedesubt, daca nu body si pantalonas subtire. Cam asa... Afara nu am mai iesit de muuuult sa stam si noi mai mult... sincer nu stiu cum il voi imbraca! Astept detalii si de alte mamici, ca eu sunt speriata dupa raceala asta (care inca nu trecu...).
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
natynic spune:
Mah, ce sa zic...27 de grade nu cred ca are nimeni. Dormitorul asta e tare tampit: e pe colt, cu 2 pereti exteriori (adica iarna e mult mai rece decat restul casei, inainte de baita trebuia sa pun caloriferul electric ca sa nu fie diferenta asa de mare) iar soarele bate mai mult de jumatate din zi (deci vara e f cald).
Nico, eu in ultimele zile cand a fost cald i-am dat un body-maieu, deasupra o bluza subtire cu maneci lungi pe care i le-am suflecat, strampi si pantalonasi scurti.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Misha, bine ai venit! Felicitari pentru Alexandru! Bebe cu greutate !
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
misha71 spune:
Wow ce primire! Va multumesc mult!
Nu am date prea multe deocamdata, pentru ca inca nu i-am luat fisa medicala. Stiu doar ca s-a nascut pe 14.03.2008 si a avut 3,500kg la nastere. O sa va spun mai multe cind o sa iau fisa de la medic, sper doar sa scrie mai multe acolo.
Data mea de nastere: 14.01.1971