Puiuti de Randunici 2008!! (258)
Raspunsuri - Pagina 6
ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Luny: - fidea cu lapte - orez cu lapte - gris cu lapte si dulceata de capsuni - mamaliguta cu branza si smantana - pilaf cu legume - piure de legume cu pui (carne pun f. putina, cam o lingura de carnita maruntita- pt. ca papa si la pranz) - paste cu branza sau cu sos - salau la gratar cu mamaliguta Cam asta au papat in ultimul timp si le tot alternez... Aa, aseara am facut pentru noi ficatei fripti si ce credeti ca am scapat de grasu' , a papt si el juma de ficatel cu miez de paine Azi nu stiu ce le mai fac...o sa fac pentru noi niste cartofi noi cu marar, la cuptor si o sa pape si ei si cu pui la cuptor. Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
clauclau spune:
Rami, pai e musai 50 kg, ca mereu am avut 48-50, asa imi sta bine. Dar nu mai e mult pana departe!
Bubu, Ariel, multa, multa sanatate puilor.
Aud ca bate vantul bine afara, nu stiu ce sa fac...e soare, dar...
ramo_cata spune:
citat din mesajul lui clauclau Daca aveti timp, chef si rabdare am pus poze noi aici. mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
natynic spune:
Da, Clau, am iesit eu, bate vantul; ma rog, e cald dar e extraordinar de mult oraf in aer...
Ehee, si io tot de 48-50 kg eram, dar ma indoiesc ca voi mai fi...Pana una-alta, in urma diareei respective incap f bine in niste blugi luati inaintea sarcinii (nu apucasem sa-i port ca nu-i scurtasem) in care nici vorba sa mai fi incaput recent
Jur ca Rebecutza e o papusa vie, o imbraci mami de nu se poate iar tu esti belea de belea
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Ramo, nu pasez orezul, s eumfla de la laptic si il las si mai cu lapte, mai moale, asa...
Delicioasa Rebeccutza
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ramo_cata spune:
andru are deja 3 ore de somnic zvarlugutza lu'mama
ramo_cata spune:
citat din mesajul lui bubu05 Ramo, nu pasez orezul, s eumfla de la laptic si il las si mai cu lapte, mai moale, asa... Delicioasa Rebeccutza Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
ccris_ccris spune:
Stelutza, te pupez dulce si iti zic sa mai lasi smotrul si sa vii la intalneala! Stelutzica in we 12-14 iunie am vrea sa dam o fuga la mare, iar pe 19 iunie e ziua maica-mii! Haideti sa incercam sa ne invartim in intervalul propus, 23-24 mai, 30-31 mai, 6-7 iunie, ca sa luam si duminica in calcul, pleease!
Olgutzica, am impresia ca si pe 30 mai sunt randunici care nu pot veni! Cred ca nu vom reusi niciodata sa ne strangem toate-toate! Maai, ce soferitza dulce am vazuut!
Am vazut pozite faine de cavaler de Cami!
Luny, Ariel, si pentru mamicile zombi!
Liana, iesi de-acolo, mami! Tu nu zici nimic de intalneala?
Wow, Bitza, ce mai party, ce mai printesa, ce mai bucate! Totul la superlativ!
Dau send ca nu ma mai lasa piciulica. Ma duc s-o mai plimb prin curte, poate totusi adoarme!
natynic spune:
Fetelor, de cand e cald Iuliei ii transpira ingrozitor capul. La ai vostri e la fel?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!