Puiuti de Randunici 2008!! (258)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata si eu cu prima parte a zilei, doarme Rebecutza ca un ingeras, a alergat afara de nu mai puteam eu!

Oauuuu, Bitza ce petrecere frumoasa si super organizata! Antonia este o dulce ca de obicei.

Saracutul Muffy, a fost intepat. Pup sa treaca repede. Eu seara ii dau supa crema de obicei, din diverse legume, variez si eu dupa inspiratie. Si cateodata cereale.

Liana, bine, bine, am inteles ca mai traiti, dar traiti bine? Ce face Scumpicica?

Cami, superb montajul cu cei 2 indragostiti.

Poate ma invrednicesc si eu sa pun niste poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Luny, Simo, Gecko,Clau multumim de aprecieri, ma bucur ca v-a placut de noi, petrecerea...

Luny, si eu sunt in lipsa de inspiratie, m-am gandit si eu sa-i fac ardei umpluti, dar nu am la congelator si nici nu prea am vazut ardei congelati......in schimb i-am facut sambata dimineata gris cu lapte indulcit cu putina miere si mancaaaaaat super.....

cred ca am putea sa le facem un sulfe de legume la cuptor pentru seara, dar eu stiu???ou seara????

ia sa dau un search pe nea gogu,poate se indura de noi.....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

helloooo..iote-ma si pe mine pe crengutza ,in sfarsit imi beau si eu cafeaua...la mine cafeaua se bea dupa pranz la voi vad ca se bea dimineata...eu nu am cand..pt ca ne trezim ,papam si iesim afara,apoi iar papam de pranz ,bem lapticul si facem nani..azi s-a culcat la ora 14 fara 20 ,apoi am mancat,am facut ardei umpluti cu carne de curcan,i-am pus pe foc si acum incerc sa ma relaxez...

egonsis f isteata puiutza ta daca rasfoieste carticelele singura..andru meu rasfoieste ce rasfoieste si apoi musai incepe sa rupa o pagina..asa ca mai bine le rasfoim impreuna ...

geko pt cafea ..nici andru nu se joaca cu plusuri,el e atras de masinute ca sa invarteasac rotile ,de luminite,cabluri,jucarii cu muzicutza/sunete...

olga ce superba e sofiutza

clau mama pai de ce vrei sa ajungi la 50kg ca arati f bine asa...ce inaltime ai? rebe pt dintisori si kg

dau send ca se frichineste zvarlugutza

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

hai ca a adormit la loc...

mstela sa-ti treaca oboseala

raluca nu stiu nimik de pampersi pt piscina

cami ce palariutza misto are bubu

luny mufarinu si il cred pe liviu ca a transpirat eu stiu cel mai bine ca eu il tin pe andru la fiecare intepatura/control medical...catalin merge cu mine dar cand a fost vorba de intepaturi nu a participa,nici nu a stat cu noi in salon...a zis ca nu suporta sa-l auda plangand...si m-a lasat pe mine tot timpul sa mi se rupa sufletul..off...cat despre papacit eu cand i-am facut analize lui andru i-am dat sa manance inainte iar dr nu a zis nimic,m-a intrebat daca a mancat dar a zis ca nu-i nimic ...stiu ca sange se ia fara sa papacesti ceva dar la copilasi micutzi nu ar trebui sa se tina cont de lucrul asta..eu la cina ii dau piure de legume ,diverse combinatii sau ciorbitza...

ariel si multa sanatate

liana scoate capul dupa canapea si zi-ne mai multe vorbulite

bitza superbe pozele..superba petrecerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Luny,nu mai va duceti in Sithonia?Mergeti in Bulg?

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Era sa zic 'neata, apoi am vazut cat e ceasul ...

Mai intai scot si eu pentru Liana!!!! Fataaaa, ce ai??

Luny, naspa cu analizele alea...dar asta e, daca trebuie...
Iar cu masa de seara, eu le dau pe la 7 jum-8. Aseara le-am facut pilaf cu legume si salau.

Am vazut super poze cu Sophie, e o scumpa si cum seamana cu ta-su

Si am vazut si montaj de porumbei, mai cuscrelor, ce tari sunteti!
Luca e un dragut, l-am admirat si pe el

Ariel, nu stiu de unde vin toti virusii astia, dar nici eu nu-i mai suport Sanatate multa!!

Nu mai stiu ce vroiam sa ma zic...peste 2 ore ma duc cu Vlad la control, la Stanciu...si maine cu Stef la vaccin

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, pt tine:
1. la masa de seara supe-creme sau ciorbite, cu paine. Sunt usoare, hranitoare si umplu bine burta si se pot varia dupa inspiratie
2. Iulia a fost de atatea ori spitalizata, da? (adica in spital, nu venind de acasa); niciodata nu i s-a luat sange pe nemancate. Ar fi culmea! Singura data cand mi s-a zis, pe buna dreptate, sa nu-i dau nimic pana la 7.30 (adica o ora cat se poate de rezonabila) a fost cand i-au recoltat exsudatul nazal si faringian.
3. Din experienta de anul trecut recomand ORICUI hotelul Melia Grand Hermitage, cu all-inclusive, din Nisipurile de Aur. Daca vi se pare scump (desi pt 5 stele cate are pe bune ca nu e!), intra pe jeka.ro, au nenumarate oferte f bune de Bulgaria si jur ca sunt o agentie super serioasa si ok.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Bitzo, super petrecere, foarte frumos!! ce d ebunatati ai facut la copilasi, esti super!! Antonia e o dulce si seamana rau cu tine

Eee..la mine mai are fata ceva rufe de calcat, curat a facut super , sunt o Duamna!

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Luny:
- fidea cu lapte
- orez cu lapte
- gris cu lapte si dulceata de capsuni
- mamaliguta cu branza si smantana
- pilaf cu legume
- piure de legume cu pui (carne pun f. putina, cam o lingura de carnita maruntita- pt. ca papa si la pranz)
- paste cu branza sau cu sos
- salau la gratar cu mamaliguta

Cam asta au papat in ultimul timp si le tot alternez...
Aa, aseara am facut pentru noi ficatei fripti si ce credeti ca am scapat de grasu' , a papt si el juma de ficatel cu miez de paine
Azi nu stiu ce le mai fac...o sa fac pentru noi niste cartofi noi cu marar, la cuptor si o sa pape si ei si cu pui la cuptor.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

gata am terminat si eu cu treburile casnice,am intins si o masina de rufe ,am terminat si ardeiul ..acum astept sa se trezeasca andru sa-i dau sa papaceasca iaurtelul si apoi sa mergem afara...bate un picutz vantul dar e cald ..

bubu multa bafta la control si maine la vaccin o duamna cu rufele calcate

Mergi la inceput