Puiuti de Randunici 2008!! (258)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am uitat sa va spun: s-a uitat pediatra la picioruse si cica e cam platfus, dar nici nu ne-a spus sa facem ceva deosebit, putin masaj la scobitura talpii si la mare mers pe nisip la greu..voi stiti ceva despre asta, v-a spus vreuneia asa cava medicul?? si are 9,400 si 75 cm, deci nu a luat in greutate asa mult, vreo 200 grame, dar vreo 2 cm in lungime, desi mie mi se pare mai greu cu mult, ma rog..

gecko vroiam sa te intre ce nisip haleste Patrick acolo, de pe plaja? ca e asa alllllb si fiiiin si-mi place cum arata, ca m-as tavali si eu in el si nici Mufa nu se omoara dupa plusuri, are un Panda si un urs mare maro, ambele Ikea,p-astea le iube raaau, in rest, la fel, butoane, lumini si chestii complet atipice prezinta interes, jucariile zac...aaa, m-ai spart cu 'incurcate-s caile Domnului', perfect de acord!:)))))
ref la intalnire, eu nu ma pot pronunta deloc ptr luna iunie, ca nu stiu turele iubului preferat...
am vazut Sophie scumpa tare, soferita in devenire!
Stela mie imi convine orice zi ptr intalnire, numa Liviu sa fie acasa...
ariel sa treaca tot!
liana sa mor yo, scot aia! ia iesi la joaca, haide!!
ia uite la Bubu de Cami, ce smecherit e el cu sapca, pupa mama pe el de blondin!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">SURPRIZAAAAAAAA.......!!!!!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

fetelor, ce le mai dati puilor sa pape la cina? mai da-ti-mi si mie idei, ca nu mai stiu ce sa-i fac, m-am plictisit si eu de orez cu lapte, mamaliga cu branza, iaurt cu cereale, branza cu iaurt, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Liana.....iesi de acolo.......si nu mais tiu ai zis sau nu daca vii la Cris?????...la intalnire......

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Pentru mihatp - nu esti singura, eu nici macar nu am putut beneficia de program de 6 ore asa ca se poate si mai rau ca la tine. Cat despre Bogdan ce sa va zic a mai avut un episod cu rosu in gat, avem o explozie masiva de dinti si de masele drept pentru care isi baga mana pe gat pana varsa dar parerea mea este ca o o face si din amuzament si pentru ca eu ii zic sa nu-i bine si ii trag mana din gura.Vineri l-am luat de la cresa cu o tona de muci galbeni pe care i-am tratat si eu cu indiferenta ca abia terminasem antibioticul si azi deja erau multi mai putini, datorita faptului ca doarme doar pe burta dimineata ii avea pe toata fata, pana si in cap uneori. La cresa in rest e bine este la fel de rasfatat si acolo ca si acasa deoarece este cel mai mic, de cand se trezeste imi aduce caiulita si bluza si-mi zice mami pa si bate in usa pana plecam, cred ca-mi pun un cort in parc sau ii fac lui o casuta ca la vrabii in copac ca ma dispera cu statul afara.
Despre povestea cu tichete m-am tot agitat si pana la urma m-am resemnat - astea sunt legile din romania, am decis ca diferenta de bani sa ramana la cresa avand inca speranta ca pot ajuta cu ceva cresa - am obtinut promisiunea ca la sfarsitul anului sa mi se demonstreze ce s-a realizat cu acei bani. Aveam posibilitatea sa solicit tichete de exact valoara indemnizatiei de hrana dar cand am auzit ca asa este mai bine ca asa nu afectez prea mult bugetul.

mamica de Bogdan Alexandru 1 anisor

www.slide.com/r/pspBtqBR7T_83e186gptD6Xk6_iJdagJ?view=original" target="_blank"> bogdan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">SURPRIZAAAAAAAA.......!!!!!!!!!

IRINA
sufletel

maaai, ce party frumos, ce fetita scumpa, si ce de bunataturi a pregatit mami, bravo Bitza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscrelor,tare frumos slide-ul cu copilasii!si Bubu e un scumpacel cu sapcuta
Liana,atat?????
Ariel,mama ce ati mai patimit cu mucii si tusea.sigur,va fi mai bine de acum,daca ia antibiotic.sanatate
Luny,mie nu mi-a zis ca ar avea platfus!acum,sa stii ca sunt papucei cu umflatura ca sa se formeze scobitura aia..ce fain m-am exprimat!
Cuscra,nasol cu noaptea si la voi..sa iti zic ce i-am facut aseara lui Sam:a inceput pe la 12 sa planga si m-am dus sa ii dau ceai,si dupa cateva gurite am vazut ca abia mai era in sticluta,am pus mana pe el si era leoarca:nu am pus bine tetina si a curs !a tb sa il schimb si pe el si asternutul , statea asa de cuminte dar isi cerea sticluta!offf
Clau,bravo pt kg date jos-mai ai putin
Irina,super petrecerea Antoniei!
Claudia,asa face si Sam:ar sta afara de cand se trezeste pana se culca!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,Sam la pranz nu mananca mereu si supa si felu 2,nu poate.asa ca,seara ii dau supica!sincer,si eu ma tot gandesc ce sa ii mai dau

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

bitza, super petrecere, frumoasa aniversata, frumosi parintii, delicioase la privit bucatele si tortul cu buburuze mici, mici...sa nu zic ca am deschis "surpriza" incetuc crezand ca sunt II

luny, m-ai bagat in ceata cu nisipul ala...locul de joaca e la vreo 10m de plaja...dar nu stiu de unde se face aprovizionarea cu nisip...o fi de pe plaja...dar are si el mucuri de tigara, ceva resturi de la copacii din apropiere...kk de caine nu am vazut...dar cine stie????

pai bine mai simo, torni copilului ceaiul in cap?????? Ai noroc ca ai copil bun...ca de ii faceam una ca asta la al meu stia toata suburbia isprava mea

ariel, sanatate

Mergi la inceput

Gecko, o sa vezi diferenta de nisip ro si australian, o sa-i fac poze..e un fel de praf mizerabil cu pietre miiiici, ala la voi e smecher, soro, chiar cred ca e adus de pe plaja!

In alta ordine de idei, care ati fost la bulgari, pe la ce hoteluri ati stat, convenabil la bani si prtetabil de mers cu Mufa, ptr cca 6 nopti?

Mergi la inceput