Puiuti de Randunici 2008!! (258)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce haioasa e Rebe in pantalonasi scurti, si cu palalie
si Mufa e agiatat, e disperat sa plece, oriunde, numa sa pleca, ca ma-sa, drept pentru care, imi aduce constant pantofiorii, poate ma prind
in sfarsit, m-a lovit inspiratia, cum sa sp[al si eu o masina de rufe in program normal in loc de 3-4 ore, ca schimba mereu Mufa programul! am lipit butonul cu scotch, acum trage suparat, incearca sa-l invartsa si nu merge!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am dus fata la cresa, Doamne ajuta...Am mai vorbit cu directoarea; se imbolnavisera 3 copii atunci de rotavirus si fiind la sfarsitul saptamanii, in acea duminica le-a convocat de urgenta pe toate supraveghetoarele si au dezinfectat absolut orice coltisor al cresei, aerisit, etc. Si apoi nu s-a mai imbolnavit nimeni. Ne-a facut o reducere substantiala pt zilele de absenta. Si...asta e, mai incercam.
Siii...acum o sa ma duc sa platesc avansul la excursia in Grecia-sotiorul a ajuns la concluzia ca decat sa ma vada botoasa nu mai zice nimic. Mai nene...o viata avem si nu stim cat timp suntem sanatosi, cat timp avem bani si servicii, cat timp ne mai putem permite vacante. Si apoi el si-a dorit enorm o vacanta de vara cu ambii copii. Asa ca osafiebine osafiebine.
Stela, Iulia la cresa (si am pastrat obiceiul) primeste o gustare pe la ora 16-16.30. Initial ii mai dadeam doar lapte la ora 20 cand se culca dar se tot trezea noaptea de foame si atunci am introdus masa serioasa pe care i-o dau pe la 19; apoi la 20 dupa baita papa si laptele (e clar ca laptele nu-i mai tine demult de foame si nu mai poate fi considerat o masa, asta cred ca e valabil pt toti). Zahar nu-i pun, doar miere, sare da, bors-la greu, care-i problema cu borsul??
Bitza, aparatorile patului le-am scos pt ca ridica piciorul si-l proptea in marginea de sus a aparatoarei si incerca sa se catere peste balustrada. Si decat sa ma mai trezesc cu o azvarlire de la inaltime, am preferat sa o las sa se mai pocneasca de gratii sau sa-si scoata maini/picioare printre gratii; a inceput sa se invete si deja nu prea se mai accidenteaza.
Cred ca Nicoleta are dreptate-crema de galbenele e mai buna decat orice minune de crema de pe piata...Eu de la cresa nu ma pot plange-o gasesc mereu bine unsa la fundulet cu ceva, nu stiu ce au acolo, o sa intreb-ca nu e consistenta Bepanthenului.
Mihutza-hai maaaaiii, de ce ati ras fata frumoasa?? Stai sa vezi razboi ce o sa am si eu, ca al meu vrea sa o cheleasca pe Iulia ca sa-i creasca parul si eu nici nu vreau sa aud. Am o senzatie f nasoala cand vad copii rasi in cap-parerea mea!
Clau, cand ma uit la manutele si copanelele Rebeccai chiar nu pot crede ca are doar 9 kg, e asa pufoasa...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare ..va invit la o proaspata ...

am vazut rebe cu pantalonasi si palariutza...am cictit pe diagonala ca sunt cu zvarluga langa mine si face numai dracii..i-am dat un calculator,un pix,hartie,capace ,masinute nimic e pus pe umblat ,pe tras de veioze,sertare numia sa nu stea jos..acum bate cu un capac de spray in oglinda...off vremea asta ma scoate din sarite..am vrut sa-l scot un pic dar e frig,bate vantul si e rece...imi e cam frica sa nu raceasca ...

am vazut ca a aterizat mihutza pe crengutza si asteptam pozici..de ce ai tuns-o pe andra?asa imi zic si ai mei sa-l tund pe andru dupa ce-i luam motul dar mie nu-mi place ..

mstela eu am inceput sa-i pun sare in mancare i-am pus si un pic de delikat...cina o serveste in jur de ora 20-20 si un pic...supite/ciorbitze piureuri de legume...

fug ca nu mai sta deloc ..il iau in brate se lungeste ca un elastic...era sa ia si o cazatura..fugggggg va pupacesc pe toate...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

luny mersi pentru ideea cu masina de spalat ca si eu patesc la fel...vine se invarte pe langa mine si cum nu sunt atenta, invarte de buton...si nu stiu cum face, ca numai la ala cu programe umbla...de spalam rufele exemplar... cu botoanele de la aragaz nu stiu cum sa fac...seamana cu alea de la masina de spalat...i-am zis de enspemii de ori ca nu are voie acolo, i-am explicat, nimic! cum ajunge in bucatarie, se repede la ele....evident si vasul de toaleta este un mare mister...saptamana trecuta la spalat un pic cu pamatuful de barbierit ...si cel mai frumos este sa iei o cutie de crema de fata, si sa bati cu ea in cada...e de vis! aaa si sa nu uit! fuga cu castronelul prin casa si urlat din toti rarunchii "papa, papa!". olita e ffff buna, mai ales cand baga piciorul in ea si aluneca la fx pe covor ...mor de dragul ei cand o vad asa activa si cu atatea idei

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Gata!

In primul rand, vreau sa ii urez bun-venit Mishei ! Felicitari si ne bucuram tare sa va avem printre noi!!!

In al doilea rand, am vazut Rebe bucalata si inrochitata, Bubu leit mami, cuplul de indragostiti, Mufa la cucul gol si Iulia-ranjita-ranjitelor . Si nasica No1 si pe nasicul dansator Si pe Antonia petrecareata

Luny, eu absolut toate iritatiile de la fundul Sofiei le-am reparat cu Reviken. La ea a mers excelent, din pacate la primul eritem am chinuit-o nasol, pana am ajuns la Reviken..Felicitari Ioanei!!

Mihutza, bine ai revenit !

Naty, e cald, ma, rau, 27 de grade...Nu poti sta cu geamul deschis, macar acum? E mai cald decat afara, eu cred ca de-aia transpira Iulia, de cald, pur si simplu. Succes la gradi, sa va ocoleasca bolile!!!

Clau, nu te amagi, uite prognoza: http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=forecastfox&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO010|BUCHAREST&metric=1 ( selecteaza tot linkul si pe urma copy-paste )

Stela, bors da ( te temi ca fermenteaza sau ce? Il fierbi bine..nu cred ca e bai cu el ), zahar nu, sare uneori. Si nu vin sa iti fac curat ! dar oricum intalnirea ar fi de pe la pranz, deci ai vreme de dimineata sa stergi praful si sa bagi aspiratorul!

Si ca tot veni vorba....propunere: sa scrie fiecare cu rosu, mare ( caractere de 4, na ), ziua/zilele pe care o prefera pentru intalnire si vedem in care ne-am strange mai multe! Pe 6 deja lipsesc foarte multe fete...eu tot nu am inteles care e problema cu 30-31...Pliiiiz! Ca mai e putin!!!

Revin!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam de lamuriri cu masa.Ar trebui sa o obisnuiesc si eu cu legume seara,sa-i tina de foame.Abia astept sa apara la piata legumele de tarani sa incerc cu sufleuri.
Va auzeam de sufleu de dovlecel.Dar,din ce dovlecei ii faceti?Din aia importati?So,daca le dati supa-crema seara,iaurt nu le mai dati?

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

E o vreme in Brasov... urata rau! Si nu va dura doar o zi-doua. Prognoza pana duminica arata cu noooooori...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Stela, eu sincera sa fiu am luat si dovlecei de import, dar sambata am gasit la piata dovlecei de ai nostrii.......mi-a jurat babuta ca sunt de la ea din sera....a zis ca sa mai manance si nepotii ei dovlecei romanesti ca s-a saturat de aia turcesti...acum m-a mintit....dar nu prea cred.......

Naty sa stii ca am uitat sa scriu...dar am fost de acord cu tine cand ai scris cu gratarul la Criss......era mai fain ca aveau si randunoii un "subiect comun" sa interactioneze chiar daca unii fac gratarul, altii pun carnea pe el,iar altii beau bere...nu stiu ce sa zic ma supun majoritatii....dar asa cu pizza puteam sa mergem si la o terasa, ca asta a fost ideea initiala(Cris, curte, vara, gratar)......acum cum vreti voi....am zis si eu ...nu dati cu rosii!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am uitat sa va zic....aseara a pregatit randunoiul cada pt. baita fetei.....si eu alergam dupa Antonia, ne jucam...si ii tot repetam hai sa facem baie...hai la baie....si o aud deodata BAIE...spus clar .....am mai incercat dupa aceea dar nu a mai vrut sa zica.....imi venea sa o mananc ce scumpa a fost cand a pronuntat cuvantul apasat si clar...

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Siii...acum o sa ma duc sa platesc avansul la excursia in Grecia-sotiorul a ajuns la concluzia ca decat sa ma vada botoasa nu mai zice nimic. Mai nene...o viata avem si nu stim cat timp suntem sanatosi, cat timp avem bani si servicii, cat timp ne mai putem permite vacante. Si apoi el si-a dorit enorm o vacanta de vara cu ambii copii. Asa ca osafiebine osafiebine.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

ce frumos ai spus, ma bucur fff mult ptr tine, Naty!!! nu stiam ca merge si baiatul cu voi, dar dupa cum a decurs intalnirea, cu siguranta o sa va super distrati si o sa fie bine!!

SI: mergand pe principul expus de tine, cu care sunt 100% de acord, noi am decis asa:
Mai tragem o tura in Apuseni, cu Muffy si ai mei, pe 4 iunie!
Cautam cazare sa mergem 4-5-6 zile la mare, aici sau la bulgari, ptr 5-6 zile, incepand cu 1 iulie
Grecia, e deja rezervata din 1 septembrie 12 zile!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput