Puiuti de Randunici 2008!! (258)
Raspunsuri - Pagina 17
randunici spune:
misha, bine te-ai alaturat stolului.
Spor la mamicit!!!
Ia trage cu ochiul in listuta sa vezi ce bine va sade la amandoi acolo
si felicitari pentru primii pasi ai lui "Il Grande"
mstela spune:
Moamaa,ce dixtractie a mai fost aseara p'aci cu eurovisionul asta
..Nici nu stiam ca este![]()
...
Mai,eu ma cutremur cand aud ce mananca ai vostri seara
..Ce ma fac eu cu mofturoasa lu' papuc fiindca de la lapte cu paste i-a venit sa vomite,mamaliga nu vrea nici sa pupe,abia mananca iaurtul cu banana si neste cereale
..Am incercat si cu legume,dar greeeeu,nene...Oare sa se trezeasca de foame noaptea???
LA CE ORA LE DATI ASA MANCARICI SEARA?
ATI INCEPUT SA LE DATI SARE?ZAHAR?BORS?
Mihutza,bine ati revenit acasa sanatosi!
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
luny spune:
neatza!
si noi am dormicit bine!pana la 6, cand a urlat dupa lapte, l-a baut, s-a fatait calare pe noi vreo jumate de ora, dupa care a adormit la picioarele mele, atarnandu-i cracii jos din pat!
noroc ca s-a trezit iub si l-a gasit, ca riscam sa-l basculez eu daca ma intorceam..Buca e mult mai bine, i-am dat cu Reviken la culcare, azi caut Sudocremul ala sa-l am in casa, ca e clar ca e o perioada cu eritem des...
mihutza bine ati revenit! ma bucur mult de tot ptr voi, ca a fost asa cum iti doreai acasa!
se simte nostalgia in tonul tau si imi imaginez ce sentimente te incearca...hai, curaj, ca va reobisnuiti in US curand..
asteptam pozele!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
stela eu ii dau seara sa pape pe la 8...bors i-am dat cand faceam noi, cumparat nu...sare, nu, zahar nu, rar miere, daca e cazul,un fir de sare am pus de vreo 2-3 ori si nu a fost vreo diferenta la mancat, asa ca am renuntat.
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Stela, noi luam cina ( adica Rebe
) tot asa, in jur de 20...zahar nu-i dau, bors inca nu i-am dat, sare am inceput sa-i pun putina in mancarica. Cina consta de obicei intr-o supa crema de legume, fara carnita.
Am vazut pe Iulia scumpa foc si nasica Mimo super!

clauclau spune:
Mimo, spune-i fotografului din Ploiesti sa trimita pozele la nasica mai repede ca-s niste randunici curioase pe aici!
Esti excelent aranjata, desi te-am vazut doar in poza de grup. Teo e frumoasa foc iar de finuta ce sa zic, e dulceeee rau!
.
Naty, ce ranjita e Iulia!
Si parca are ciuful mai mare ca Rebecca, ne-ati luat la asta!![]()
bitza037 spune:
neata si de la noi!!!!
am vazut aseara poze cu Iulia tolanita....ce scumpa este!!!!!zici ca a facut treaba toata ziua si a cazut lata!!!!!
Naty eu nu am renuntat la aparatori tocmai din acest motiv, ca se suceste , se framanta, se impinge in somn pana ajunge la tablia de la patut si da cu capul....
Am vazut-o si pe Rebecoasa in parc

si noi ne imbracam cu rochite, o s apun poze dar mia incolo ca nu-mi dau astia voie zic ca am depasit limita.....
Misha bine ai venit in stol si felicitari din tot sufletul pentru bebe!!!!!
multumim pentru aprecieri, ma bucur ca v-a placut de noi si petrecera!!!!!au fost asa haiosi.....le-am pus cutiuta muzicala si dansau si bateau din palme....ce sa mai !!!Antonia a fost super incantata!!!!!ca sa nu va mai zic ca noi o puneam sa sufle in lumanare si ea s-a dus si a prins flacara intre degete....am auzit un sfarait....ne-am albit la fata...si asteptam in secunda urmatoare sa se puna pe un plans....dar norocul ei a fost ca tocmai isi scosese mana din gurita si era uda de la saliva....ufff am tras o spaima!!!!
nu mai stiu ce am citit si daca am mai vazut poze ca aseara eram zombi de oboseala.....atat mi-am amintit.....

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
aha, gata mi-am amintit ca am vazut si NASIIsuperbi toti......dar putine poze....mai vreau!!!!!!si finuta superba cu hainutele atent cumparate de nashica

Clau chiar asa....ce ma enerveaza si pe mine vremea asta!!!!!!am vazut poze si de aseara cu Rebe
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
clauclau spune:
Bitza, eu tot astept sa treaca ploaia asta sa ies afara cu copiii. Rebecca parca e un leu in cusca, la ora asta ea era la joaca...Pe Razvi l-am luat deja de la scoala ca a avut zi scurta, dar ne tine ploaia in casa...oare o trece repede sau astept degeaba?