*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Andreea, felicitari pentru fetita!!! Ti-am zis eu ca nu te vad mama de baietel
V-ati gandit la nume? hai ca-s tare curioasa

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si35+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

ciuf, Iulia mea n-are nici o treaba la mama. Vorbim zilnic la telefon, imi tot spune sa ma odihnesc ca ea sta la buni E o dulce. Duminica mergem dupa ea, ca nu mai rezistam noi, nu de alta Cica acum sunt zilele medievale pe la Bistrita, si toata treaba asta se organizeaza pe centrul vechi ... practic strada din fata casei si cea din spatele casei unde sta mama. Nu-ti zic, ca e in culmea fericirii, e oraselul copiilor acolo, toata ziua e pe trenulete si alte bolunzenii. Pai cum sa nu-i placa ... plus ca mama ii face toate mofturile
Ati ajuns si voi acasa ... cred ca e greu drumul, si cand esti cu copii parca mai greu. Voi in denver stati? Avem si noi un prieten bun acolo, are un parc auto ... ceva de genul ...
Astept impresiile despre Romanica ... imi cam dau seama ce o sa scrii
Catrinel, nasol accidentul Oanei. Bine ca n-a fost mai rau, ca de se spargea geamul ... Doamne fereste. Asa-i cu ei, te si minunezi ce poti pati. sa treaca buba

Despre balena de mine, toate bune Ne taraim de la o saptamana la alta si suntem pe ultima suta de metri. Deja mergem la cotrol saptamanal ca cine stie cat va mai sta bebica prin burtik ... cred ca-i e cald si ei la ce tumbe face.
Sambata botezam finuta, speram sa fie bine si sa nu ma obosesc prea tare. Vin cu poze de la botez.
u all

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si35+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

neatza!
remember me?
Catrinel si Alina, la multi ani cu mare intarziere, sanatate maxima si toate bune
Andreea, felicitari!si eu banuiam ca o sa fie fetita
Ciuf, ce ma enerveaza ca nu am citit/scris mai des aici, puteati sa veniti la noi, suntem foarte aproape de aeroport si suntem si singure acasa de 2 saptamani eu si Bia....offff....
NIci nu stiu de pe unde sa incep sau unde am ramas:), Bia are ultimele 2 zile de gradinita si prin iulie sper sa plecam si noi prin Europa, intr-o vacanta fara prea multe planuri, doar cu niste obiective pe parcurs..by car
In rest, nimic (foarte) nou, Bia a avut un fel de serbare saptamana trecuta si era sa o mananc de drag...Eu am ajuns acolo hotarata sa iau copila repede daca nu ii convine sau daca se simte aiurea, insa surprisingly s-a simtit foarte bine, poate si din cauza ca a fost o serbare in care toate cantecelele/dansurile s-au facut in grup si niciun copil nu a fost evidentiat...sau scos singur pe scena.. Ce mai, deja ma inteleg cu ea in engleza, s-a schimbat foarte mult de cand cu gradi, e mai sociabila, stie f multe chestii daaaar si fitzele de rigoare si tot felul de smecherii culese de la colegi...De ex, daca ii spun ceva si nu ii convine, isi pune mainile la urechi:)) sau daca o rog ceva si n-are chef, imi scoate limba:)) Asta e, oricum pentru noi a fost o experienta deosebita gradinita asta si cred ca vineri, in ultima zi, o sa ma apuce jelitul pe acolo:))

Din categoria personale, mai nimic deosebit...doar incercarea mea de a slabi alea 10 kile in plus (am ajuns la o greutate balenica si numai din cauze deprimacioase) cu Super Slim, am luat 6 zile si am slabit 5 kilograme:)) insa am renuntat la ele pentru ca ma simteam oribil... in continuare, merg pe retetele clasice..alea cu mancat sanatos si sport

cam atat, sper sa reusesc sa scriu mai des...
va pup mult si va doresc numai bine

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CIUF, nu pot sa cred ca ai stat 6 ore in Frankfurt si nu ai zis nimica!!!!! Anul trecut m-am dus sa o vad pe NSHIRO, anul asta te vedeam pe tine. Ce fain ar fi fost!!! Si cum de nu ai luat avion direct spre Denver? M-am spart de ras la faza cu Eva. Era de filmat, nu alta.
ANDREEA, felicitari pt fetitza, o sa fie tare frumos cu 2.
ALINA, tin pumnii la spital.
MICAALSA, stai sa vezi, ca in fatza geamului era o bara de 15 cm de metal, ca sa fie distractia mai mare. Cred ca s-a dat cu casca de bara, si un pic s-a lovit si la nas. Un cosmar, pe bune, ma uitam la ea cum se duce drept spre bara, fugeam dupa ea si nu putem s-o ajung. Si vad cum da cu fatza de bara aia. Groaznic. Bine ca nu a fost numai sperietura, nu stiu exact cum s-a lovit. Stiu numai ca nu si-a spart nimica, ufff...
Deci mai ai putin si tii bebe in brate! Wow!!!!! Tinem pumnii!!!
Heeei, NOE! Si poze? Hai ca nici nu-s cine stie ce fitzele astea. Mai tarziu sa vezi, vorba lui CIUF.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

neatzaaaaa!
Catrinel, o sa pun si niste poze, numai sa ma ajute netul, ca merge ca melcul aici nasoala faza cu Oana, bine ca nu a patit nimic....Asa si Bia a picat odata venind in fuga peste un pahar mare, de bere (pahar gol) pe care il tinea in mana...s-a spart ala in mii de bucati dar ea nu s-a taiat deloc...Bineinteles ca pana am ajuns la ea (3 pasi), eram disperata.....

Mai, eu sunt asa de emotionata azi..e ultima ei zi de gradinita si ma si bucur ca vine vacanta, dar in acelasi timp... parca nu-mi vine sa cred ca e gata, ca a crescut asa de mult/...Si asa ma enerveaza orasul asta mare si plin de tot felul de oameni...Pai eu in Hunedoara imi revedeam mereu colegii de gradi, educatoarea- ba prin oras, ba in anii urmatori. Aici e asa de dificil sa pastrezi legatura cu oamenii, fiecare isi vede de viata lui si merge pe alte drumuri. AAAAAAA cred ca o sa plang la 12 cand ma duc dupa ea, cred ca m-am dilit complet

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

NOE, dar tu esti si departe de lume cu casa, nu? nici mie nu-mi plac orasele mari, dar nu-mi place nici suburbia… eu vreau aici, in miezul lucrurilor, si am noroc ca locuim langa un parc, vin multe mamici, ma cunosc cu multe, facem spontan un picnic afara in parc, fiecare aduce cate ceva… si de fiecare data cand ies, este exclus sa nu ma vad cu careva. Am muncit mult sa-mi cladesc relatii cu prieteni, dar cred ca e OK. nu vreau sa ma mut din centru, dar cred ca in Bucuresti e altfel…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Noe,nu te-ai dilit daca plangi la 12.Si eu fac parte dintre plangacioase......la fiecare serbare,eveniment al copilului plang....si am lacrimi in gat si incerc sa le ascund cu o batista.Si imi amintesc ce-i mai reprosam mamei ca ma face de ras cand plange la serbarile mele scolare,....si ca prea sentimentala,ca sa ajung acum exact ca ea.dar binenteles ca pledau pentru ascunderea plansului caci astia mici raman confuzi,...i nu stiu ca mami poate sa planga si de fericire.Sa ai o zi faina azi

Ciuf,abia apuc sa ajungi acasa si sa ne povestesti mai multe despre vacanta in tara si despre puiutii tai.Multumim pentru complimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

alinaalex,la multi ani,sanatate din plin, sarcina usoara si putere de munca!

Catrinel,brr...ce intamplare! Cred ca a fost groaznic sa fugi dupa ea cu sentimentul ca n-o s-o ajungi!

Andreea, felicitari tie...dar si sotului, se stie ca atunci cand apare o fetita tatii sunt principalii "vinovati"...! Sotul meu e bine,multam de intrebare, nu mai are nici macar simptomele pentru care am ajuns la RMN. Sper sa ne ajute Dumnezeu si sa ramana asa!

Ciuf, cred ca ai fost o eroina la un asa drum...dar nici cu Eva nu mi-e rusine. Mi se pare ca a fost foarte bine pentru cei 3 anisori.Cat despre joaca ei..bine ca te-a lasat sa dormi si a fost bine ea, mai mult de atat nu poti sa ai pretentii!!

Noe, 5kg in 6 zile???? Da'ai mancat ceva in zilele alea?Am cumparat si eu Super slim,da'n-am luat...inca,ma ocup cu altele ,asemanatoare.
Mey,pai daca dupa un an de gradinita iti dau lacrimile,cand s-o marita fata ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

dragele mele care va aniversarati: Catrinel, Stefanna, Ameluta, Alina si Doina!

Alina ce cadou frumos ai primit de la DD! Ma bucur mult pentru tine...da-mi un beep cand pot sa te mai sun ca sa mai stam la taclale!

AM aterizat si noi azi de la mama...10 ore am facut pe drum! Suntem franti...Sambata urmaeaza sa plecam in Croatia by car...Sper sa fie frumos!

Va pup si revin in forta!

By the way m-am ingrasat 5 kg in 2 luni...maine dimineata directia sala de sport!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Miha,deci va distrati si umblati.Bine faceti.Vrem pozici de pe unde ati fost,......cand ai timp bineteles.

Stefana,unde ai disparut scumpa?
Noi am ajuns la ocean azi si am stat vreo 5 ore bune,...asa ca ne prajiram un pic,desi au fost doar nori,...soarele nu-l vazuram.Am pus pozici aici cateva http://good-times.webshots.com/photo/2379408870072337911fYOuMZ

Mergi la inceput