*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (63)
Raspunsuri - Pagina 14
aalina2003 spune:
La multi ani,Catrinel,sanatate si noroc din plin!Pana la urma ce a avut Oana? (soacra-mea i-a dat Anei sa manance in seara asta-chipurile la cina-covrigi si iaurt, ca asa a vrut ea...)
La multi ani pentru Stefanna! Sa ai un an bun, implinit pe toate planurile,asa cum ti-ai propus!
Andreea, ti-a mai spus cineva mai sus...harnica esti,zau asa! Despre mancare...hmm...nici Ana nu gusta nici un fel de gem/dulceata, fructe sau legume proaspete ("o sa mananc, mami,cand o sa fiu mai maricica"-de altfel, e singura data cand spune ca nu e suficient de mare). M-am apucat sa scriu ce feluri de mancare accepta Ana, ca sa vada si bunicii (soacra-mea adica!)ca exista alternative la ce cere ea ..si am numarat vreo 20 de feluri (cu tipuri de sandwich-uri cu tot). Mi-e mila de bogatia asta de legume proaspete si bune care sunt acum in piata..nu gusta nimic,iar daca scap cumva vreo bucatica de ceva,scuipa imediat..
. Am vazut ca nici Thea nu prea face febra, si Ana e la fel, cred ca a facut de mai putin de cinci ori. Rosu-n gat face destul de des,dar muceste si tuseste imediat, cam asa se manifesta,febra rar de tot.
alinaalex,cum de nu a plans Marc? Pai Ana cred ca ar fi urlat de cum ar fi vazut spitalul..curajos, bravo lui! O sa-i ramana vreun semn?
Ciuf, plecati toti acasa? Sau Luca mai sta?
Eu la titularizare nu m-am inscris fiindca nu erau posturi libere in oras. Am primit in schimb doua vesti..posibil bune in sensul asta,
s-a deblocat un post intrun laborator si s-ar parea ca se redeschide fostul meu laborator. Sper ca macar una dintre vestile astea sa se concretizeze.
alinaalex spune:
STEFANNA!!!
multa sanatate, fericire si impliniri!
ALINA, iti tin pumnii sa se concretizeze promosiunile legate de job 
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006) si
12+
pozele noastre
kid spune:
dragi mamici,
imi cer scuze ca dau buzna in topic, vreau sa va informez de bazarele deschise pe forum, poate este cineva interesata. 
Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Catrinel_17 spune:
La multi ani STEFANNA!!!!! Scuze de intarziere!! Multe bucurii, noroc si sanatate!!!!!!! 
ANDREEA GEORGIANA spune:
Stefanna si Alinaalex, LA MULTI ANI FERICITI, CU MULTE BUCURII SI CU SANATATE! SA VA FIE FAMILIA APROAPE MEREU SI SA VA BUCURATI DE PUII...SI PUIUTII CE VOR MAI VENI!

Scuze pt. intarziere!!!
Aalina, sa stii ca nici Thea nu papa gemuri, dar a inceput brusc sa aiba ...curiozitati culinare. Am fost saptamana trecuta cu ea in parc, apoi "a cerut" sa pape la restaurant si a comandat pizza. A papat vreo 4 felii mari, apoi a gustat din limonada mea si din spaghetti Carbonara din farfuria mea. Pur si simplu. Sper sa inceapa sa aiba mai multe astfel de curiozitati si sa mai existe si fructe prin piete in momentul acela![]()
Nu sunt harnica si n-am energie deloc, D-zeu mi-e martor ca trag de mine si sa pasesc, dar imi dau seama ca , daca nu fac acum siropuri si alte conserve cu fructe, nu vor mai fi. Si daca tot le accepta pitica, ar fi pacat sa pierd sezonul.
Ce mai face sotul tau?
Alinaalex, stiam eu ca Marc e ditamai barbatelul curajos! Ma rog, nu trebuia sa demonstreze chiar acum asta... Cred ca mama ta a fost distrusa! Eu ma gandesc si acum cu groaza la momentul in care nasa i-a cusut buzita piticei si la urletele care se auzeau din sala de operatie
. Noua ne-a ramas un mic semn, spre disperarea lui tati, poate veti fi mai norocosi! ce bine ca...n-am pofta de mancare
Inca incap in toti blugii vechi (toti cu talie joasa), doar ca uneori ma jeneaza la burtica si mai desfac cate un nasturel. In rest, nici nu se compara cu prima sarcina (din punct de vedere al greutatii ca in rest
sunt vesnic
si...mi-e pofta de
. Super, bebe sa fie sanatos!
Catrinel, mai pui si tu o poza,doua cu voi?Pls!
Stefanna, poze de la party!!!
Ciuf, pe unde esti?
La 12.30 am eco + TT. Mama ma tot bate la cap ca e baietel, tati a visat si el acelasi lucru. Sper sa aflu in sfarsit. Cert este ca pitica nu accepta decat fetita. Ne-a declarat deja cum o va ingriji, ce ii va face cadou, ce jucarii/rochite/pantofi ii va ceda, suntem pe drumul cel bun.
Noutatea e ca a reanceput sa doarma la pranz si sa bea limonada(lamaie si miere) dar prefera apa minerala.
Vb. cand revin la birou. Pup gasca!
Catrinel_17 spune:
Azi dimineata a cazut oana cu bicicleta, era pe o panta si nu a franat. Degeaba am fugit dupa ea. A intrat cu fatza direct intr-o fereastra, noroc ca nu s-a spart si NOROC ca avea casca pe cap. S-a cam lovit la nas, a curs si putin sange, dar sperietura a fost mai mare. A plins jumate de ora sfasietor, am stat cu ea pana s-a linistit, pe urma am mers la gradi. Asa, ca tot zicea ANDREEA de buze sparte, etc.
ANDREEA, nu am mai facut poze, iti vine sa crezi? Mie nu
dar asa e. In ultimele 2 luni am facut 5 poze, din care 3 cu telefonu’. Voi aveti pozele tot pe contul comun de Yahoo?
STEFANNA, cum ai sarbatorit?
CIUF e pe drum spre casa, cred.
ALINAALEX, la multi ani!!!! muuulte bucurii si sanatate, un bebe minunat si sanatos, si voios, ca oricum stii cum se face asa unul. ![]()
alinaalex spune:
ANDREEA, CATRINEL, multumesc pt. urari 

CATRINEL, vaai, saraca Oana, bine ca era cu casca pe cap, oof, trebuie sa fim mereu cu ochii pe ei ca pe butelie!
ANDREEA, bafta la eco, neaparat sa ne spui ce e bb! tin pumnii sa fie tot fetita, asa cum isi doreste Thea ![]()
Eu merg maine seara la eco morfologica, mai eram programata azi la ora 15 la dr. cu care am nascut, dar parca-mi place mai mult doctorita la care voi merge maine, la ea am fost si acum 3 saptamani. Sper ca ma voi decide intre cei 2 dr. pana la urma
, in fine, bebe sa fie sanatos, ca restul nu mai conteaza asa mult. TT fac peste 2 saptamani. Pana una alta nici analizele nu am apucat sa le fac (cu laboratorul sub bot, la servici
).
Pe mine nu ma mai incape nici o haina, nici macar blugii cu talie joasa, si, exact ca la sarcina cu Marc, numai burtica e marisoara, deja e clar vizibila. Eu ma simt bine in continuare, mananc orice, sunt varza de oboseala (dar nici n-am stare si nici timp sa ma intind macar 10 min. pe zi).
Diseara mergem la spital sa scoatem firele de la barbita. Am emotii mari si mi se rupe sufletul de saracul Marc, care zilele astea a fost o bombonica de copil. Si parca vad ca pe mine n-o sa ma lase sa stau cu el pana i le scoate, dar poate e mai bine asa. Maica-mea saraca s-a simtit groaznic ca i s-a intamplat asta cand era ea cu Marc la plimbare. Vinerea trecuta am fost cu el la spital sa-i schimbe pansamentul si a trebuit sa-l imobilizam eu, impreuma cu 3 asistente, dar a rezistat saracul, cred ca mai mult era speriat ca tineam atatia de el pe patul ala decat de durere. De atunci, i-am schimbat eu zilnic pansamentul si a stat linistit. Of, sa treaca si asta, sper sa nu ramana cicatrici, ca rana a fost adanca rau.
In rest, el e bine mersi, mananca/doarme bine, merge la gradi,stam mult pe-afara, n-are nici o treaba. Stie si de bb din burtica, ma tot intreaba cand vine iarna sa merg la spital sa-l scot afara, cat e de mare, are loc acolo in burtica, nu-i inghiesuit, etc. I-am spus ca o sa ni-l aduca in dar mos Craciun (pe bb adica) - ca aprox. atunci e DPN si ma tot intreaba cine l-a adus pe el, eu i-am spus ca barza, la care Marc, f. serios - "nuuu, pe mine m-a adus politia cu duba"
(de unde a mai scos-o si pe asta?!?)
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006) si
13+
pozele noastre
ANDREEA GEORGIANA spune:
100 %...FETITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Sanatoasa, vioaie nevoie mare si...deloc pudica, exact ca sora-sa.
Catrinel, bine ca s-a ales doar cu sperietura. Ramane de vazut daca se va mai urca pe bicicleta o vreme...
Apuca-te de pozat !!!
Andreea, mamica de fetita frumusica (28.03.2006) si
16+
Delia21 spune:
AndreeaG FELICITARI pentru fetita!Sa fie sanatoasa si norocoasa !!!Si voi sa fiti fericiti cu toti!
ciuf spune:
Salutare
Stefanna, draga mea, sa ai parte de o viata minunata, plina de impliniri si bucurii. Dzeu sa te ajute cu implinirea dorintelor si sa fii inconjurata de multa dragoste din partea familiei tale.
Andreea, felicitari pentru fetita. Nici nu mi te-as fi imaginat mama de baiat. Cred ca Thea e in al noualea cer. Sa vezi ce ajutor o sa ai de la ea.
Alinaalex, imi pare tare rau de accidentul intamplat. Marc a dat dovada de un barbatel curajos. Bunica sa nu se simta vinovata. Ti se putea intampla si tie. Nu ii poti tine linistiti pe copii langa tine.
La multi ani! Sa ai parte de o nastere cat mai usoara, un bebelus sanatos si sa fii o rasfatata de ai tai, cei dragi. Cand te sarbatoresc ai tai?
Alina, bafta in gasirea jobului.
Micaalsa, ce mai face Iulia? s-a mai obisnuit fara voi?
Delia, am vazut ultimele poze ale lui Rudy. Ce fain ii sta in costum!!! O sa franga inimile curajosul asta. De multe ori cand ma uit la mutrica lui, cu parul ala rebel, parca il vad pe o placa de surf. Nu stiu de ce am asocierea asta in cap. Poate ca il vad asa neinfricat.
Catrinel, bine ca Onichka avuse casca pe cap. Iti dai seama ce s-ar fi intamplat fara ea? Doamne fereste! Bine ca scapa teafara. Stii cum e vorba: copii mici, griji mici. Copii mari, griji mari. Stai sa creasca sa te tii atunci ingrijorari pe noi. Cu cine iese fata, la cat vine fata, unde este fata ... nici nu vreau sa gandesc asa departe
.
Copiii mei au numai vanatai pe picioare. Imi amintesc cand, candva, zicea Kim de fetite sa poarte pantalonasi sa nu isi zgarie piciorusele. Eh, piciorusele Evei sunt ca de baiat. Noroc ca sunt gratioase ca forma, altfel ai zice ca sunt de baietoi.
Luni seara am ajuns si noi acasa. Drumul a fost tare lung si obositor. Am avut momente cand nu imi mai puteam tine ochii deschisi atat de obosita am fost.
Ce m-a dat peste cap a fost prima noapte ce am pierdut-o cu dusul la aeroport. Din pacate nu avem neamuri prin Bucale sa poposim la ele inainte de avion. Asa ca din Craiova pana in Buc am facut 4 ore, stat 2 in aeroport iar la ora 6 am urcat in avion catre Frankfurt unde am asteptat de am innebunit 6 ore. Am baut doua cafele, Evei i-am luat croissant cu ciocolata, am stat ca doua ladies la masa si ne-am conversat. In zborul transoceanic a dormit fata vreo 4 ore, eu am cucait. In Chicago am avut escala pentru controlul pasapoartelor, al bagajelor (vama) si apoi pus bagajele pentru alt avion catre Denver. Am fost la limita sa pierdem avionul. Pe biata Eva am cam chinuit-o pe ultima suta de m. Plangea din orice. Ca de ce nu am mers cu avionul mic. Incercasem eu sa ii explic ca ultima data vom lua un avion mai mic care sa ne duca in Denver. Apoi plangea ca de ce nu l-am luat pe cel mare. Gasea motive sa planga. Pana la urma mi-a adormit in brate pana in Denver.
Dar Mamzel Fason a fost de pomina in avionul de la Buc la Frankfurt. Ca de oboseala eu am atipit. fata neavand alta ocupatie, adica ioc TV, a atentat la geanta mea unde a gasit oja de si-a facut unghiile, rujul (s-a rujat pana la urechi), ascultat muzica la iPod si ce a fost cel mai rau ca mi-a scos toate tampoanele din punga (deh, ma pocnise ciclonul) si le-a insirat pe scaun si pe jos. Cand m-0am trezits a mor de rusine nu alta. fata scosese toate tampoanele din punga lor si se intreba "ce o chestia aia lipicioasa???". tipa care a vazut toata scena nu a oprit-o, ba chiar s-a amuzat de cochetaria fetei.
Azi i-am dus la gradinita pe amandoi, iar eu sunt la serviciu, facandu-ma ca muncesc.
Sper sa imi fac timps a scriu si eu cateva impresii de acasa.
pana atunci va tzuc.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea