*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

Adica sunt voluntare strigatele Andei (ar fi chiar rau daca nu ar fi) dar nu sunt scoase cu scopul de a o trezi pe Iulia. (dupa cum spuneam , majoritatea lor, ca de unele o mai banuiesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Irina, Delia, Alina, Diana, merci pt. urari

LORANDA, sa va traiasca mica printesa si sa va aduca numai bucurii!
chiar ma gandeam ce mai faceti. Nu-i bai ca-i asa maruntica, important e sa fie sanatoasa! Wow, chiar e cuminte, Marc si acum se trezeste o data pe noapte sa bea lapte, e drept, nu in fiecare noapte.
ALINA, imipare rau sa aud de asemenea probleme...vorba ta, bine ca macar Ana e sanatoasa! Sotul tau ce mai face, a mai facut RMN?
parca ziceai ca vrei sa te angajezi in invatamant, cand e titularizarea?

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006) si 11+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Aalina, imi pare tare rau sa citesc asa vesti...poate ca totusi nu o vor lua pe calea cea mai rea descrisa de carti.Ca mai sint unele forma de scleroza in placi care evolueaza destul de lent( drept rare , dar exista).Iti doresc tie putere sa iti pastrezi echilibru si sa mergi ianinte bucurandu-te de ceea ce ai.
Loranda de fetite frumoase ai.Asa de mult ti le-am admirat in poze.Si Iulia nu pare slabuta deloc.Acuma tu stii mai bine a esti cu ea.Oricum is doau frumusele sa iti traiasca si sa fie santoase.
Andreea....reteta de serbet pe pune la seif ca nu ma vad in stare sa stau la mestecacit atata in el.Desi cne stie, poate mi se trzeste si mie simtu matern si fac ceva efroturi pt copchilu meu.
Delia ti-am admirat si io cavalerul.CE bine seamana cu tine.
Miha ser,nu stiu cine zicea ca Eli seamna cu Cri.Si mie la fel mi se pare.Ce baiat serios fu el la motul printesei scumpe!
Ciuf cand va expira "traiul bun"?Vreau si io la mamamea sa nu mai fac nic nic nic.
Dianad, poze de oriunde poti sa imi trimiti.Sar-mana
V-am pupi dulce fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Multumim tuturor pentru complimente ....si poate va mai smulgem cateva ...cu filmuletul facut azi....cu puiul sarind de pe trambulina de 2 ori.El s-a cerut acolo,sincer.Aici http://www.youtube.com/watch?v=zRm_WYrgGZY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Delia, curajos Rudy dar si mama lui. La prima saritura cand l-am vazut ca ezita mi-a fost teama sa nu calce gresit. I l-am aratat si lui Alex care mi-a spus ca vrea si el, deci daca tot lucrez intr-un colegiu cu profil sportiv: inot, tenis si sah, e cazul sa vorbesc cu colegii mei antrenori de o initiere in vara asta.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Delia, felicitari pentru Rudy. Wow dar ce curajos e. Si tu de altfel ... ca eu mi-s mai panicoasa de felul meu.
Andreea, eu as vrea pentru inceput s-o culc pe Teodora cu noi in camera. I-am luat un basinet, e mai miculut decat patutul si deocamdata in el o sa doarma. Mie nu mi se pare ok sa le culc pe amandoua in aceeasi camera pentru ca la inceput bebe mic o sa se trezeasca des, eu la fel o sa intru la ea ... plange, chestii de genul. Nu stiu cum e somnul Theei dar Iulia urgent se trezeste la zgomote. Nu o sa ti se trezeasca si Thea, ce zici?
Eu as vrea sa o tin cu noi in dormitor vreo 3-4 luni, de fapt pana o sa doarma o noapte intreaga si dupa sa o mut in camera ei, nu in camera cu Iulia. Eu zic asta dar mi se pare un lucru imposibil, desi multi bebei dorm o noapte intreaga de timpuriu. Iulia mea si acum se trezeste ... si eu am pretentia ca Teodora sa doarma toata noaptea Dar ... speranta moare ultima.

Vreau sa va zic ca pe Iulia am dus-o la mama la Bistrita pentru 2 saptamani. E prima zi in casa fara ea si e groaznic, e goala casa. Nu stiu cum o sa rezist eu, ca ei vad ca-i place. Azi mi-a povestit la telefon si verzi si uscate si la final mi-a zis sa ma odihnesc sa nu fac buba la burtica E o dulce, ma mir ca la varsta ei intelege atatea.

Fug la inca o portie de cirese
Am halit in ultima saptamana 20 kg ... nici nu ma mir ca bebica mea a crescut cu 400 gr in ultimele 2 sapt. De la 1900 gr acum are 2300 Cred ca o sa fie o grasunica daca o sa stea pana la termen.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si34+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Delia,i-am aratat Anei filmuletul cu Rudy si ea: "Ce tara e asta?""America" "Si eu vreau sa merg..cand mergem?"..."o sa sar si eu de la trambulina,da'sa nu ma obligati daca nu-mi place..."
Sincer,n-as fi crezut ca are numai 3.3 ani daca as fi vazut filmul postat aiurea. ..si nici eu (cred ca nici Ana) n-as fi avut curaj
s-o las.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Dianad,acolo nu era la prima saritura,caci nu a vrut al meu sa aduca camera pana nu era sigur ca sare Rudy.I-a vazut pe ceilalti ca faceau fel de fel de sarituri si ar fi vrut si el.Pe mine ma chinuie rau complexul ciorii in ultimul timp,....sper sa nu se inteleaga altceva de genul ca vreau musai sa-mi ajunga copilul circar ca sa ma simt si eu importanta,caci nu e deloc asa.Il admir pe Rudy ca e curajos....eu am fost o fricoasa de nu se poate,...abia la 12 ani in clasa a 6-a am invatat sa innot caci nu lasam pe nimeni sa se apropie de mine in bazin;asa ca ma bucur ca Rudy nu-mi seamana in privinta asta,....nu ca vai ce m-as fi dat cu fundu de pamant daca avea instinctul meu de conservare,nici vorba.Ideea e buna sa incerce copilul mai multe sporturi si sa gaseasca unul care sa-i placa.....si sa-l faca din placere in primul rand.dar de sacrificat copilaria ......tot nu i-as sacrifica-o pentru nimic in lume.Sunt prietena de familie cu o fosta mare campioana......si vreau sa spun ca si ea zice la fel,....ca nu se merita atatia ani sacrificati ....si persoana a fost olimpica si medaliata cu aur,...in fine.

ALINA e tare precoce Ana ta in ale vorbitului.Va asteptam oricand in vizita,deci votez si eu cu ea pentru venitul in america

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Buna, fetelor! Am o nelamurire. Pe 18 iunie termin postnatalul. Eu vreau sa ma intorc in activitate (sunt invatatoare), nu vreau sa intru in CCC. Dupa calculele mele, daca as sta acasa in CCC as pierde lunar cate 500ron. Nealaptand, nu cred ca se merita, scoala e la 5 km, locuiesc cu parintii (are cine tine copilul), de la toamna voi avea clasa intai si am depus memoriu la Minister sa-mi reprogrameze inspectiile de sustinere a gradului didactic I din urmatorul an scolar. Suplinitoarea din locul meu ar dori sa raman acasa pana la 1 septembrie, ca sa nu ii apara intrerupere in cartea de munca. Daca m-as intoarce in activitate as beneficia si de 100ron stimulent...Trebuia depus dosarul cu o saptamana inainte...Cat timp ar trebui sa astept pana primesc banii, adica indemnizatia pentru cresterea copilului? Daca e de asteptat, e jale: salariul meu e singura sursa de venit din casa. Plus umblatura cu dosarul. Acum oscilez intre omenie si buzunarul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Malta, lucrez in invatamant si putem discuta pe PM. Deja iti scriu unul.Delia, nu-i vorba de "puiul ciorii" cum zici tu ci de faptul ca eu is paranoica atunci cand vine vorba de copil. Sport de performanta sper sa nu faca pentru ca vad ce se intampla la elevii mei mai mari care din cauza unei accidentari mai serioase sunt nevoiti sa intrerupa aceasta activitate.Micaalsa, o sa stea domnisoara pana la termen. Mai ales daca-i dai cirese.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput