AZOOSPERMIE - cap 31

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aandradaa spune:

Buna dimineata azoogirls in dimineata asta va invit eu la cate o , ca mai mult nu pot face decat sa va impart si , voi toate deja vb de FIV , iar eu sunt in ''asteptare'' asa ca mi-am atribuit singura ''rolul'' de a impartii bunadispozitie .

Maya, Andra, Alexia, Mona, Sufletel, Miki, Iyoana, Madi, Copilutzu, Bobocutz sunteti toate in mele (sper ca nu am uitat pe nimeni).

Pisix '' u rock ''

pt toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Miki,
Inteleg ca Laptisorul de matca este estrogen.
Aceasta inseamna ca este contraindicat atat barbatilor cat si femeilor?
Stii in ce cazuri este indicat?
Multam anticipat
Azi tocmai m-am intors de la inseminare...
Am avut dureri diabolice ieri noapte, pana spre dimineata...
Ovitrelul l-am facut pe la 16:00 ieri si azi la 10:00 a fost prima inseminare.
Mai fac una si maine dimineata..
Nu-mi dau seama daca durerile inseamna ovulatia sau sunt doar premergatoare ovulatiei...
Ufff
Doamne Ajuta la toata lumea

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

hello fetele
am sunat la Nayel sa il tin la curent cu ce am mai facut, si mi-a spus calr " urologul face operatia de biopsie, iar in caz ca se gasesc gigei acesti se congelaza la banca de sperma. te rog vb cu Dr Matei" Am sunat-o si pe ea si nu raspunde la tel . Aveti idee cu ce banca de sperma lucreaza ea? Cu Gynera cumva? si daca stiti cat costa congelarea lor si perioada .
Va pupic si am mai facut un pas spre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

alexia_ada:unde a facut sotul tau biopsia?cat te-a costat?Eu i-am congelat spermatozoizii sotului la dr.atei la clinica Genesys acolo este si dr.Tutunaru.A costat sa analizeze proba 250e,iar chiria pe luna costa 20e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Madi, inca nu am facut biopsia .
aveam de ales intre biosia facuta la Gynera unde o facem cu Matei si urolog sau la cfr 2 , operatie urolog impreuna cu Matei si gigei trasmisi la clinica Gynera pentru a fi congelati si pastrati.
aceasta analiza a spermei in ce a constat ?
cat a costat biopsia la Gynera ? a fost cu anestezie generala? spilalizare a avut?
acesti 20e se platesc in fiecare luna?
Scuze de prea multe intrebari, dar incerc sa pun in balanta ce si cum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Buna fetelor,d-na dr.MIKI sotului meu i-a iesit colesterolul 280 si trigliceridele344 te-as ruga sa-mi spui ce naturiste sa ia merci parca MARIBABYspunea ca mai ia si chirie daca iti tine gigeii acolo? ma ai naibii stie numa sa jupoaie omu dar sa ajute ba, ce sa mai zicem pt ei suntem niste obiecte care vin pe banda

Mergi la inceput

Alexia:Sotul meu nu a facut biopsie la Ginera,el a facut operatie pt.desfundarea canalelor...,a facut la spitalul Fundeni si in timpul operatiei am mers cu proba la dr .Matei la Genesys.
Cat ti-a spus ca va costa biopsia?
Am platit 250 e decat pt.a verfica daca are spermatozoizi sau nu.

Mergi la inceput

De fapt sotul meu a facut si biopsie si punctie ,cred ca nu este acelasi lucru;lui i-a recoltat din testicole materialul..
A facut la spital si nu a cosat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goss76 spune:

Buna azoogirls,
am intrat sa va mai spun despre noi. Ei bine am fost la eco morfologica la sfarsitul sapt 19 la dr. Iosup si se pare ca Matei are 365 gr si iar Ilinca are 347 gr si sunt dezvoltati normal chiar au un avans de o saptamna fata de varsta sarcinii. Triplul test a iesit si el bine spre mirarea mea pentru ca ma asteptam la tot felul de bazaconii datorita tratamentului de sustinere. Dr. m-a felicitat la sfarsit dar am gasit bineinteles si un motiv de stres in dimensiunea colului care este un pic mai scurt decat un col mediu.
M-am ales si cu niste poze super dragute portret pe care le tin in biblioteca ca sa ma uit cat mai des la puii mei.
Inca nu realizez ca am invins azoospermia si ma bucur cu frica parca dar va doresc si voua sa ma urmati cat mai curand.

Pupici,
Heleny 19+ +
Sarcina ICSI+TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 Ianuarie 2009
Nastere septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Goss, super vesti .Abia asteptam luna septemmbrie sa ne arati pozecu puiutii.

Mergi la inceput