AZOOSPERMIE - cap 31
Raspunsuri - Pagina 7
Maya_I spune:
Sufletel, mult succes luna viitoare, sa iasa cu ochisori, 
Fetelor, pana cand o sa hotarasca sotulica sa repete spermograma, imi puteti recomanda vreun tratament naturist? Din astea e dispus sa ia.
Optimista
andrabirni spune:
Miki, multumesc pentru sustinere, dar e cale lunga la noi.Suntem abia la inceput.
O sa ramanem cu cea mai mare vechime aici.![]()
Maya_I spune:
Andra, nu ai de unde sa stii. Depinde se dorocul fiecaruia. Nu te mai gandi ca tu o sa fii ultima.
Optimista
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maya_I Andra, nu ai de unde sa stii. Depinde se dorocul fiecaruia. Nu te mai gandi ca tu o sa fii ultima. Optimista |
ah, am vrut sa scriu norocul

Optimista
andrabirni spune:
Maya, nu sunt negativista, dar drumul e destul de lung si costisitor.rabdare, timp, calcule, planuri etc.
Goss,Nusy,Pisix, drage gravidutze, cum va mai simtiti?
Nu ne mai dati amanunute...
Eu va pup si abia astept sa ne pove.
Anes, ce mai faci?
alexia_ada spune:
sufletel multumesc de sfaturi si fie ca luna iunie sa fie una cu succes . Tu ai ceva probleme sau toate-s ok la tine? ( ma gandesc ca fi au esuat cele 2 FIV-uri pot fi niste cauze )
Andra nu mai fi suparici
...si eu stau si astept sa vina iulie ...parca trec zilele asa de greu ...

Pisix ce faci ? cum te simti ? esti bine??? mai vino sa ne mai dai cate un sfat , o indrumare 
madibabi spune:
Sufletel :si cat te -a costat 1 fiv?Cat te -a costat tratamentul?Tu ai ceva probleme sau numai sotul?
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sufletel_80 Buna ziua dragi forumiste! Eu fac parte din categoria oligoastenoterato-spermistelor. Dar stiu ca nu veti refuza sa acordati o parere unei novice ca mine.Am observat altruismul vostru si apreciez ca sunteti un izvor nesecat de informatii pretioase. Noi suntem deja la FIV 3. Referitor la Vit C, CETEBE, am o nelamurire. Cele 2 cps pe zi se administreaza o data sau trebuie musai la ore diferite? Eu ii dau sotului: - L carnitina 1g/zi (deoarece fiola nu o suporta, ea cate 4 cps/zi a cate 250mg) - 1 acid folic de 5mg - 2 cps de omega 3 - 1 cps de Vit C = 8 pilule odata. El are un program de munca total aiurea. Si le ia cand apuca, nu are o ora fixa, dar in principal dimineata. Credeti ca este gresit sa le ia pe toate odata? Cum ar trebui sa le separ? Va multumesc |
Pt ca exista L-carnitina de 1 gr cred ca poti sa-i dai si 4 capsule de 250mg deodata dar ideal ar fi sa-i dai 2 la 12 ore .
Omega 3 poti sa-i dai 3/zi
B complex sa-i mai dai.
Vitamina C tb sa-i dai de 1 gr (CETEBE e f buna si ii dai una dimi si una seara)
Napraznic 6/zi pt forme anormale
Seara comprese reci la bijuterii si eliminate dusurile fierbinti in zona respectiva . Se incheie dusul cu apa mai rece.
Mona laptisorul de matca este estrogenic si este contraindicat.
Andraaaa
eu nu vreau sa fac purici aici, plec cu prima ocazieIyoana tin pumnii

April pe unde umbli?
Pupici pt burtici , pupici pt aspirantele azoo, pupici pt simpatizante.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
pisix spune:
Buna cucuiete dragi !
Eu sunt bine, activitati domestice gen : studierea ofertei de carucioare, planuri de amenajare, etc
Ceea ce va doresc si voua 
andra - cum adica mai e cale lunga ?... la iarna cand nasc vreau sa fiti si voi cu burtica mare, nu va prostiti ![]()
sufletel_80 spune:
Miki_Miki, multam fain pentru raspunsul tau. Dar inca mai am o intrebare ...sau 2,chiar:
1. Toate cele 6 capsule de napraznic sa le ia odata, sau defalcat, cate 3 cps la 12 ore?
2. Pot sa ii dau MultiMaca de la FLP, si sa nu ii mai dau Vit B (am citit pe prima pagina ca pt numar se recomanda MultiMaca sau Vit B12); mai mult acest produs de la FLP are Tribulus Terestris (bun Pt cresterea testosteronului - tot pe prima pagina am citit), iar sotul meu intr-avedar are testosteronul la limita inferioara
Apropos, am citit ca, colacul de grasime din jurul burticii barbatilor papa testosteronul? Si sotulica are colacel de grasime ...
. Dar nu pot sa dau vina pe nimeni ca s-a ingrasat, decat pe mine ...daca fac papica buna
. Si nici eu nu sunt o fire sportiva, ca poate ne atrenam amandoi la miscare.
Madibaldi, Andrabirni, si eu m-am gandit de multe ori ca poate si la mine sunt probleme, insa analizele au iesit in regula, sau ce nu a fost ok am tratat (infectie urinara, o mica rana pe col). Dr. Dracea mi-a spus ca nu ar fi ceva care sa afecteze FIV-ul. Pe mine insa m-a surprins faptul ca nu mi-a facut deloc histeroscopie/laparoscopie. Dupa cele 2 FIV-uri esuate, nu mi-a dat sa refac nici o analiza, decat secretiile vaginale ... Noi am avut la ambele fiv-uri cate 2 blastocisti frumusei - nu de cea mai buna calitate, dar totusi erau blastocisti, si degeaba. Dumnezeu a considerat ca inca nu meritam sa primim acest dar.
Referitor la costuri:
FIV 1: 2800 euro FIV+ICSI, aprox 2600 tratamentul stimulare, aprox. 2200 analize = 5000 euro
FIV 2: 2800 euro FIV+ICSI, aprox 2600 tratamentul stimulare =aprox 3500 euro
FIV 3: ?????
Oricum se pare ca acesta va fi ultimul FIV. Cel putin pentru o perioada mai lunga de timp, si in Romania. Sunt realista. La ambele FIV-uri, dr ne-a dat sanse de 55 %, deci ar fi trebuit ca la al 2-lea sa fie cu ochisori (din punct de vedere matematic erau sanse de peste 100%).... si a fost, pentru o saptamana (BHCG a fost 7 dupa 9 zile, 32 dupa 13 zile ... si apoi a scazut la 1). Dna dr. ne-a spus ca implantarea s-a facut, dar au incetat apoi sa mai evolueze (embrionul/embrionii).
Din ce cauze? probabil calitatea genetica ... pe care nu o poate controla ...asta a fost singura explicatie stiintifica.
pisix, am citit ca si tu ai facut 2 FIV-uri la Gynera nereusite, din pacate...si ati reusit apoi la Bruxelles. Spune-mi te rog, cam care au fost costurile, defalcat pe transport, cazare, tratament, analize. Multumesc mult!