Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Felicitari noilor gravidute! Sarcini usoare si bebei sanatosi sa aveti!
Beatrice, nu te mai stresa, fa-ti un test si te linistesti. Atatea simptome la un loc sigur indica un bebe in burtica.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Rebiana.... si multumesc!
Donna stai cat mai cumintica in patuc! Doua picaturi de sange nu inseamna ca bb a patit ceva...mai e putin pana maine si o sa vezi ca totul e bine!
Bya, ce sa fie oare cu atatea simptome la tine Abia astept sa faci testul si sa ne spui ca ai scapat de laparo

Eu ma bag la somn....noapte buna! Maine se stie!!!! Vreau sa citesc numai de bine!!!! toate burticile cu^pufuleti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna dimineata tuturor! Mi-a fost dor de voi! Am avut probleme cu calculatorul... s-a virusat.
Vad ca ne inmultim vazand cu ochii si ma bucur enorm.

Eu sunt bine...apele s-au linistit si va multumesc ca m-ati sustinut. Au fost momente cruciale cand doar aici pe forum imi gaseam linistea si doar cu voi puteam vorbi stiind ca ma intelegeti.

Asa ca eu si va datoram imbratisari si multi !!!

Despre starea mea...off...de doua zile am o pofta de mancare nebuna...as manca incontinuu, dar ma abtin si mananc doar sanatos. Multe fructe si legume...salate si paine neagra, iaurt...cam atat si multa apa! Somnolenta maxima ...si stari de greata pe tot parcursul zilei.

Nu stiu ce ceai ar trebui sa beau, si de frica, nu beau deloc.

Nu iau decat acid folic, iar la doctor am gasit programare abia luni, pe 18 mai.

Voi luati deja vitamine?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

'Neata!

Poftiti la o , ceai, laptic, ce doriti! Eu mi-as face o la ce vreme e afara, si + ca Ioana s-a trezit azi dimineata la 6:45 , nu stiu de ce asa de dimineata, probabil i s-a facut foame, e bine acum ca doarme.

Donna n atunci stai linistita in pat, cum au zis si fetele i-a un No spa daca m ai dureri.. Iti doresc sa fie azi bine la Dr si bineinteles si la examen.
Beatrice1982 eeeii, sigur esti , vei vedea cand vei face testul.
Criss7 .
simonette singura veste buna (pana acum) pe ziua de azi este ca nu mi-a venit CM .
Andre lina eu stiu ca vitaminele se i-au incepand cu al doilea trim de sarcina, dar vezi ce zice Dr Luni.

ALBUM
6 si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 4+ IUSTIN / IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata fetelor!iau si eu o cafea un ceai cu voi...desi la lucru de mai devreme am mai baut un ceaiface bine la rinichi:)simptomele mele se inmultesc:)sanii ma chinuie destul de mult...sunt ei mai marisori de la natura dar parca vazand cu ochii se umfla si devin durerosi:))abia astept ziua de 19va doresc o zi minunata1pe toate

Mergi la inceput

Eu raportez una bucata test negativ. Asadar simptomele pe care le am sunt simptome premenstruale.

Printisorul meu

Mergi la inceput

Beatrice, tu ai toate simptomele... uau si cu mirosuri si cu pofte. Daca senzatiile sunt mai puternice decat de obicei... ar trebui sa simti ca ESTI. Eu asa cred...ca te vei pune pe lista pufoaselor luna asta!

Doamne ajuta!

Iti tinem pumnii!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana2007 spune:

Salutare! Multumesc Ioana ca m-ai bagat si pe mine in listuta ..... si da... Ana Maria e fetita mea , mandria si rasfatata familiei.
Raporez o stare groaznica de greata.Ma tot plimb intre birou si baie. La prima sarcina nu am avut nici cea mai mica senzatie de rau,... dar acum ... s-a terminat cu traiul bun. Asta e ... Sper doar sa nu fie asa pana la sfarsitul sarcinii.... Va pup!

OANA SI ANA-MARIA 20.04.07

Mergi la inceput

Am auzit ca daca ai baietel ai greturi si ti-e rau...si daca ai fetita nu. Din cate citesc pe aici, vad ca se adevereste.

Cum o fi?

7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Am auzit ca daca ai baietel ai greturi si ti-e rau...si daca ai fetita nu. Din cate citesc pe aici, vad ca se adevereste.

Cum o fi?

7+

E relativa si asta. Eu am baietel, niciodata nu mi-a fost rau, n-am avut senzatie de greata in timpul sarcinii. Cumnata mea in schimb, tot cu baietel, i-a fost rau pe toata perioada sarcinii.

Printisorul meu

Mergi la inceput