Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

cam am si eu treburi de astea/................de suportat mai mult sau mai putin mirosuri......de la ce sunt??
habar nu am
poate fi si ca imi vine ciclul ca sunt mai sensibila............si atunci..
mie azi trebuia sa imi vina............si nu veni............de ce????????????

la lucru ambalatul e langa noi si ambaleaza bluze in pungi.......de plastic.pungi normale....si nu le suport mirosul.pana acum niciodata nu amavut probleme......simt ca au miros de tap.....

sanii durerosiiiiiii ca naiba am cam avut dureri de burtica ca la ciclu...ciclu..INCA.nicaieri....
nu am ciclu regulat, dar imi iau temp si le bag pe fertility.si imi arata ca am ovulat.si in general 13 zile mi-e faza luteala......si 13 zile s-au facut acuma.sa vad cat mi-e temp dimineata
si mi-e greaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............
si vreau ceva dulce,...l-am trimis pe sotul la magazin sa imi aduca cicolata.si corn cu ciocolata.....pana vine nu stiu daca mi-or mai trebui..................

donna ai grija mare de tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Visam si noi la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui roco1617

Buna tuturor si felicitari viitoarelor mamici .

Doresc sa ma altur si eu grupului .
Ma numesc Roxana ( dn 16/01/76 )si sunt o viitoare mamica de ianuarie 2010 .
Ieri am facut testul digital care mi-a confirmat sarcina de 5 saptamini.
Pt moment suntem bine dar astept vizita la medic miine .Anterior am pierdut o sarcina in ianuarie si sunt putin infricosata .
Sper de aceasta data sa fie bine .

Va pup si multa sanatate .

roco
ma bucur tare mult pentru tine.Felicitari si sarcina usoara!sigur va fii bine de date asta!

Puisori

www.tickercentral.com/view/aat9/1.png" target="_blank"> Dorinta

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

cam am si eu treburi de astea/................de suportat mai mult sau mai putin mirosuri......de la ce sunt??
habar nu am
poate fi si ca imi vine ciclul ca sunt mai sensibila............si atunci..
mie azi trebuia sa imi vina............si nu veni............de ce????????????

la lucru ambalatul e langa noi si ambaleaza bluze in pungi.......de plastic.pungi normale....si nu le suport mirosul.pana acum niciodata nu amavut probleme......simt ca au miros de tap.....

sanii durerosiiiiiii ca naiba am cam avut dureri de burtica ca la ciclu...ciclu..INCA.nicaieri....
nu am ciclu regulat, dar imi iau temp si le bag pe fertility.si imi arata ca am ovulat.si in general 13 zile mi-e faza luteala......si 13 zile s-au facut acuma.sa vad cat mi-e temp dimineata
si mi-e greaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............
si vreau ceva dulce,...l-am trimis pe sotul la magazin sa imi aduca cicolata.si corn cu ciocolata.....pana vine nu stiu daca mi-or mai trebui..................

Poze
Visam si noi la un

Clar.. ESTI INSARCINATA SUPER , FELICITARI!

ALBUM
6 si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 4+ IUSTIN / IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Donna,dupa cum stii eu am avut pete- scurgere maronie si am stat linistita in pat cateva zile la sfatul medicului... BB este bine dar sacul embrionar o luase un pic la vale!!! Eu zic sa te linistesti ca lui bb nu-i face bine stresul si maine la dr sa primesti numai vesti bune! Acuma... la varsta asta de sarcina unele gravidute mai sangereaza, din mai multe motive nu neaparat rele! CE culoare avea scurgerea mai exact? Eu stiu ca daca nu e rosun nu e grav!!! Doamne Ajuta!!! tin pumnii sa fie bine!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 8+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

scurgerea a fost maro deschis, dar de cateva zile. Astazi am avut cativa stropi de sange rosu rosu, dar durerile de burta nu au fost exagerate, tip contractii...cred! Dar au fost ca cele de la ciclu. Acum, la 3 ore de la mica sangerare scurgerea e maro inchis, ca in ultima zi de ciclu. Simt ca am si febra putin, nu am idee de la ce, dar imi ard si ochii. Racita nu sunt ca alte simptome nu am. Tocmai s-a oprit si sangerare pe nas care a fost din nou abundenta. Nu stiu ce sa fac, dar nu pot sa nu ma ingrijorez. Merg maine la doctor dar de dimineata am examen si nu prea pot lipsi. Nu-mi place ca aman dar nu m-as duce la urgente, ca ma interneaza si tot nu-mi face mare lucru. Sa vad cum merg lucrurile. De pierdut nu am avut cum, cel putin deocamdata ca au fost doar cateva picaturi de sange, fara cheag, fara nimic...

7+

Mergi la inceput

Alina stiu ca orice fel de sangerare nu e deloc binevenita pe timpul sarcinii oricat de mica ar fi. Doctorul meu evident nu lucreaza la ora asta si la urgente..nu stiu. AM fost saptamana trecuta cu o prietena. Ea avut hemoragie si i-a facut eco, a vazut ca sarcina e la loc, a pus-o pe masa si a internat-o ca sa o tina sub control. I-a dat utrogestan si scobutil si au tinut-o in spital vreo 3 zile. Dar nimoic altceva. Decat sa merg sa stau acolo si sa ma urce pe masa de 3 ori pe zi sa vada cum "stau" mai bine stau acasa in pat. Stiu ca daca nu va fi bine cu bebe imi va parea rau ca nu merg, si de aceea daca se mai intampla sa sangerez pana maine merg la urgente. Deocamdata stau cumintica in pat...

7+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Donna sper sa fie bine bebelutzul! Ai facut ceva efort zilele trecute sau te-ai suparat din vreo motiv? Ar putea fi cauzele pentru sangerarea de mai devreme... Ia un No-Spa daca ai acasa si stai intinsa, relaxeaza-te! Sper sa fie totul ok!!
Beatrice e clar, esti asa ca nu te mai intreba de la ce-or fi simptomele ci da de baut la tot blocul

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Nastere cu parfum de ghiocei...

Din nou insarcinata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

statiiiiiiiiiiiiii

stai linistite,...ca mai e.........

inca nu-s pe nicaieri.........

aveti rabdare!!!!!!!
cine va spune???

happy ar fi bine si frumos sa fie.....dar inca NU DAU DE BAUT LA TOT BLOCUL................mai bine mai tarziu decat mai devreme si degeaba.....................

oricum mersi mult ca sunteti asa dragutze................
ma ajuta mult................

ma duc sa dorm.............azi am mai dormit o tura ca asa mi-s fost de somn dupa ce am venit de la lucru...............

va pupp

donna succes maine peste tot!!!!

aveti grija de burtici!!!!!!!!!!!

Poze
Visam si noi la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Simonette ce frumosi sunteti cu totii!!!! O familie reusita!! (am tras ocheada prin poze ca Luca s-a pus la somnic) Sa va dea Dumnezeu sanatate si, de ce nu, o surioara baietilor! Dar si de va fi baiat nu-i bai ca se vor intelege de minune intre ei!!

Din nou insarcinata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Donna sper sa fie bine bebelutzul! Ai facut ceva efort zilele trecute sau te-ai suparat din vreo motiv? Ar putea fi cauzele pentru sangerarea de mai devreme... Ia un No-Spa daca ai acasa si stai intinsa, relaxeaza-te! Sper sa fie totul ok!!
Beatrice e clar, esti asa ca nu te mai intreba de la ce-or fi simptomele ci da de baut la tot blocul

Din nou insarcinata...

Singurul efort de azi a fost sa intind vreo 4 ture de haine. In rest la masuta am scris pe referate. M-am stresat unpic din cauza examenului dar nimic grav. Daca saptamana trecuta cand a fost mama diagnosticata cu cancer nu am sangerat, atunci stresul de azi e nimic. Si atunci am plans nu gluma. Deci...

7+

Mergi la inceput