Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
Nik0le spune:
Ioanact, o
pentru tine sa nu mai fii suparata! Si eu cred ca cel mai bine repeti testul dupa ce trece cm, stii ca nu exista teste fals pozitive ci numai fals negative. 
Nik0le spune:
Beatrice, greata ta e semn ca sarcina merge bine si ca hormonal totul e ok. 23 de ore?!! E enorm, nu poti sa-i iei niste concediu medical?
Pe mine iar m-au apucat indoielile, sunt capricioasa si schimbatoare de parca as fi deja
. Oare o sa pot sa fiu o mama buna pentru doi, oare n-o sa am prea putin timp pentru fiecare? Stiu ca intreb la cel mai nepotrivit subiect, dar simt ca pe voi va cunosc deja nitel... Mai un pic pana la miezul noptii si io am probleme existentiale... O sa-mi iau capul plin de ganduri si o sa ma duc si eu la nani... 
oana2007 spune:
BUNA DIMINEATA! Nu v-ati trezit inca? Eu sunt la serviciu.... din pacate! Sper sa termin repede treaba sa merg la fetita... saracuta de ea ... sta mai mult fara mine... Greturile continua.... ce nasol..
NikOle sa stii ca si eu imi fac aceleasi probleme.... Oare o sa ma descurc cu doi... si stai ca ...de cand am ramas insarcinata visez numai gemeni... daca asa o fi... ce ma fac? 
Alina .... nu dispera... Sper sa fie bine. Eu zic ca din moment ce au iesit doua liniute o data.... Oricum n-as vrea sa fiu in locul tau ... saracuta.... Sa ne tii la curent!
hai ca dau o cafea! Vrea cineva? Sau un ceai ....
OANA cu
ANA-MARIA 20.04.07 si
5+
larisel spune:
ioanact Mai bine mergi la doctor, el te va sfatui cum e mai bine. Si sa nu cumva sa te bagi in butoi, trebuie sa fii optimista.
roco1617 Sa stii ca ecografele se mai inseala cand sarcina este foarte mica. Mai ai rabdare sa mai creasca putin si ai sa vezi ca totul va fi bine.
beatrice1982 Scurgeri am si eu si stiu ca sunt normale in sarcina atata timp cat nu provoaca mancarimi, usturimi si nu au miros neplacut. Iar cu mancatul sanatos...daca iti e rau cum imi e si mie, sa stii ca eu ma bucur cand reusesc sa mananc orice si sa tin in stomac, nu pot sa tin cont ce anume. Sper ca nu e de durata situatia asta. Si la inceput bb oricum cerste din rezervele noastre, nu are nevoie de prea mult.
nikole Gandeste-te la fratiori atunci, ca sa usurezi decizia. Eu am ajuns la concluzia ca lor le-ar fi mai bine cel putin 2, s-ar avea unul pe altul si s-ar antrena si sustine unul pe altul. Sau cel putin asta e parerea mea.
7+
asa incepe odiseea mea
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 oare cand merg luni la dr.............sa ii spun ca am un loc de munca unde lucrez in picioare si sa il intreb daca e bine sau rau???????????????? |
Ma bag si eu ca musca-n lapte....... Si eu am lucrat cate 8 ore in picioare pe toata durata sarcinii, mai putin ultima luna si jumate, ca n-am mai putut umbla deloc. Plus mersul si venitul de la servici, 1 ora in total, si mi-a prins bine miscarea. Desi mai gafaiam cateodata.
Dar , aici sunt si cateva reguli, daca obosesti, poti sa te asezi pe un scaun cateva minute, sau iti schimba locul de munca provizoriu, pe perioada sarcinii, si iti da unul unde sa stai mai mult jos. Sau mai iei concediu jmedical din cand in cand. Totul e sa ai grija daca ridici greutati, trebuie sa limitezi greutatea, ca sa zic asa. Si cred ca in Ro. poti sa-ti alegi 6 ore de lucru /zi, poate stiu fetele mai bine si iti explica, sau poate daca intri la subiectele cu legislatia, afli mai multe.
Eu iti doresc sarcina usoare, si ia-o usurel, ca doar esti graviduta.

PATRICIA ALEXIA Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
simonette spune:
Haaaallllloooo!!! Ce e cu voi!!!??? Toate v-ati dus la culcus?
Eu sunt la servici
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Beatrice1982 spune:
da.unde a disparut lumea?
mi-a aparut o bubita pe gura.....................
de ce?
de la scarba de mancare?
unde sunteti?
larisel eu inca asa de rau nu am ajuns, dar mai stii??????????
haideti inapoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
donna oare ce face???????????????
roco cum esti???????????????
Poze
Bea
Beatrice1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui irlandeza
Ma bag si eu ca musca-n lapte....... Si eu am lucrat cate 8 ore in picioare pe toata durata sarcinii, mai putin ultima luna si jumate, ca n-am mai putut umbla deloc. Plus mersul si venitul de la servici, 1 ora in total, si mi-a prins bine miscarea. Desi mai gafaiam cateodata. Dar , aici sunt si cateva reguli, daca obosesti, poti sa te asezi pe un scaun cateva minute, sau iti schimba locul de munca provizoriu, pe perioada sarcinii, si iti da unul unde sa stai mai mult jos. Sau mai iei concediu jmedical din cand in cand. Totul e sa ai grija daca ridici greutati, trebuie sa limitezi greutatea, ca sa zic asa. Si cred ca in Ro. poti sa-ti alegi 6 ore de lucru /zi, poate stiu fetele mai bine si iti explica, sau poate daca intri la subiectele cu legislatia, afli mai multe. Eu iti doresc sarcina usoare, si ia-o usurel, ca doar esti graviduta. ![]() PATRICIA ALEXIA Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 |
eu stiu si nici nu as avea probleme, dar nu vreau sa patesc ceva..doamne fereste ca am obtinut ffff greu sarcina........dupa 2 ani jumate si am si ovare polichistice,..........si..na.......
dar eu gandindu-ma la sanatatea lui bebe.................stii.de aia am zis..............
si sincer nu mi-ar strica un pic de odihna...desi cred ca repede m-as satura de stat acasa..............
Poze
Bea
Beatrice1982 spune:
simionette ce faci????????
la mine e nepotica................
Poze
Bea