Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Hallooo!!! Burtici!!!! Unde sunteti?

Roco, este posibil sa fi avut ovulatia mai trz si de aceea s-a vazut doar sacul embrionar! nu trebuie sa intri in panica, ai rabdare si v ei vedea ca peste 10 zile si bb va fi acolo!

Slaba miscare astazi, suntem inca putine... Eu nu am avut pc astazi, l-am imprumutat cuiva....
Am implinit si 9 saptamani!
Va

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

alina (botezata ioana) ... pe unde te tine fata astazi?

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie

Aici ! Am fost la cumparaturi, pe la parinti.. la 19 am ajuns.
Dar sunt trista azi dimineata mi-a venit CM, am sunat Dr sa intreb daca se poate sa fie peste sarcina, mi-a zis sa fac un test, am facut si..si: Negativ (facusem unul inainte si se vedea f putin cea de-a 2 a liniuta), nu stiu ce sa cred..am vb iar cu Dr si mi-a zis ca e posibil sa fiu, iar testul sa arate negativ din cauza cm, iar cm sa fie peste sarcina..si mi-a m zis ca e la un coktail cu prietenii si nu poate vb.. daca vreau sa vin la cabinet sa ma vada.. si nu m-am dus..astept sa imi creasca burta, daca imi creste inseamna ca bebe este..Am aceleasi simptome: sanii mari si tari, , somnolenta.. Nu stiu ce sa cred, ma bag intr-un butoi si nu mai ies de acolo..

ALBUM
6 si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 4+ IUSTIN / IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxana sper ca totul sa fie bine!!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om

Nastere cu parfum de ghiocei...

5+

Mergi la inceput

Alina iubita, sper din suflet sa fie CM peste sarcina!!! Simptomele sunt!!! Plus testul care se pozitivase... si stii ca asta nu se poate decat dintr-un singur motiv.... multi si sa creasca bebelinul in burtica!!!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu te baga in butoi....................
plssssssssssssssssssss nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nu e voie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ai incredere si speranta!!!!!!!!!!!!!
ok?
te rog eu frumos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mie mi-e rau!!!!!!!

Poze
Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Beatrice starea de rau e semn bun, daca pot spune asa, in sarcina... Incearca s-o contracarezi cu paine prajita sau covrigi... asta daca poti rontai cate ceva...
Eu zic sa-i spui dr-lui despre conditiile in care lucrezi... desi nu cred ca exista o contraindicatie pentru asta... mama a lucrat numai in picioare si alerga ca o furnicutza de colo pana colo si nu a avut probleme cu sarcinile... daca dozezi corespunzator efortul eu cred ca e un lucru bun pentru tonusul tau... Sarcina trecuta mergeam pe jos 3-4 km la inerval de cateva zile si mi-a facut bine...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

stiu rebiana si inteeleg si nu as vrea sa stau nici eu acasa.dar in ritmul in care lucram noi si stam cate 23 de ore.............ok pot sta 8, dar tot e obositor..si nu pot face cat fac fetele.......nu stiu.,sa vedem ce a fi.......................

ma duc sa dorm......................
va pup tare dulce aveti o noapte pufoasa si somn usor......si vise placute si tot ce va doriti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Alina, eu zic sa astepti sa treaca uratii si aoi sa repeti testul! Poate ca totusi bb e acolo sa nu mai fie fata supi

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+

Mergi la inceput

Eu va spun noapte buna!!!!!!

Mergi la inceput