Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
simonette spune:
Hallooo!!! Burtici!!!! Unde sunteti?
Roco, este posibil sa fi avut ovulatia mai trz si de aceea s-a vazut doar sacul embrionar! nu trebuie sa intri in panica, ai rabdare si v ei vedea ca peste 10 zile si bb va fi acolo!
Slaba miscare astazi, suntem inca putine... Eu nu am avut pc astazi, l-am imprumutat cuiva....
Am implinit si 9 saptamani!
Va 
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum alina (botezata ioana) ![]() Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...![]() www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie ![]() |
Aici
! Am fost la cumparaturi, pe la parinti.. la 19 am ajuns.Dar sunt trista

azi dimineata mi-a venit CM, am sunat Dr sa intreb daca se poate sa fie peste sarcina, mi-a zis sa fac un test, am facut si..si: Negativ
(facusem unul inainte si se vedea f putin cea de-a 2 a liniuta), nu stiu ce sa cred..am vb iar cu Dr si mi-a zis ca e posibil sa fiu, iar testul sa arate negativ din cauza cm, iar cm sa fie peste sarcina..si mi-a m zis ca e la un coktail cu prietenii si nu poate vb.. daca vreau sa vin la cabinet sa ma vada..
, somnolenta.. Nu stiu ce sa cred, ma bag intr-un butoi si nu mai ies de acolo..
ALBUM
6
si 5 maselute IOANA creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+
IUSTIN /
IUSTINA DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Rebiana27 spune:
Roxana
sper ca totul sa fie bine!! 
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei(14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei! ...Pui de om
Nastere cu parfum de ghiocei...
5+
Rebiana27 spune:
Alina iubita, sper din suflet sa fie CM peste sarcina!!! Simptomele sunt!!! Plus testul care se pozitivase... si stii ca asta nu se poate decat dintr-un singur motiv.... 

multi si 

sa creasca bebelinul in burtica!!!
5+
Beatrice1982 spune:
nu te baga in butoi....................
plssssssssssssssssssss nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nu e voie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ai incredere si speranta!!!!!!!!!!!!!
ok?
te rog eu frumos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mie mi-e rau!!!!!!!
Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
Rebiana27 spune:
Beatrice starea de rau e semn bun, daca pot spune asa, in sarcina... Incearca s-o contracarezi cu paine prajita sau covrigi... asta daca poti rontai cate ceva...
Eu zic sa-i spui dr-lui despre conditiile in care lucrezi... desi nu cred ca exista o contraindicatie pentru asta... mama a lucrat numai in picioare si alerga ca o furnicutza de colo pana colo si nu a avut probleme cu sarcinile... daca dozezi corespunzator efortul eu cred ca e un lucru bun pentru tonusul tau... Sarcina trecuta mergeam pe jos 3-4 km la inerval de cateva zile si mi-a facut bine... 
5+
Beatrice1982 spune:
stiu rebiana si inteeleg si nu as vrea sa stau nici eu acasa.dar in ritmul in care lucram noi si stam cate 23 de ore.............ok pot sta 8, dar tot e obositor..si nu pot face cat fac fetele.......nu stiu.,sa vedem ce a fi.......................
ma duc sa dorm......................
va pup tare dulce aveti o noapte pufoasa si somn usor......si vise placute si tot ce va doriti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea
5+ Doamne ajuta!!!!!!!!!!
happymum spune:
hai ma alina.......
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie 
simonette spune:
Alina, eu zic sa astepti sa treaca uratii si aoi sa repeti testul! Poate ca totusi bb e acolo
sa nu mai fie fata supi
mami de
Luca(02-02-2006) si de
cu bb 3 in 9+
simonette spune:
Eu va spun noapte buna!!!
!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
cu bb 3 in 9+