Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(82)
Raspunsuri - Pagina 9
alynta27 spune:
Cosminica bun venit acasa!
Cred ca postez ultimile poze de graviduta:
http://good-times.webshots.com/photo/2027597620100722791vVuyyW
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
happymum spune:
picky felicitari felicitari felicitari felicitari felicitari felicitari felicitari felicitari.........
uite cum m-ai facut tu sa dau apa la soricei...![]()
ma bucur ca ai trecut cu bine si si printesica voastra.
emotionant, frumos... foarte frumos... minunat... 

nu am cuvinte...
felicitari...
si felicitari tutror proaspetelor mamici si acusi acusi viitoarele mamici.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
alynta27 spune:
Si cateva poze cu David:
http://community.webshots.com/album/570232868SGGmBn?start=108
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
miruta spune:
Buna,fetele!
Picky,imi pare rau ca a trebuit sa suferiti asa amandoua dar important e ca finalul e unul fericit.Am vazut si pozele cu printesica grasunica , e o scumpa.
Cris,si fi-mea a avut "spectacol" azi noapte,a fost destul de agitata ,ziceai ca vrea sa iasa prin buric.As bea si eu o cafeluta dar pe mine de la cofeina ma apuca tremuratul.
Clody,odihna placuta.
Ancy,felicitari ,ma bucur ca sunteti bine si ca ai nascut usor ,ma rog sa il lase si pe bebe azi acasa sa va bucurati pe deplin de minunea voastra.
Lauraoana,sa vezi ce mandru o sa fie Gugu ca are asa o mamica frumoasa.
O asteptam si pe Maria cu schimbarea de look.
Daniella,la fel mi-a facut si mie Antonia...daca stateam pe stanga se impingea de ziceai ca-mi rupe pielea ,pe dreapta la fel , cu fata in sus nu puteam sa respir ,mi se facea rau.Nici nu stiam cum sa mai stau ,m-am invartit pe toate partile.
Laura,foarte emotionant filmuletul.Abia astept s-o vad si pe bebelina mea in el.
Mh,bine ai revenit acasa.Asteptam sa ne spui cand vrea bebelina sa vina singurica.
Mai bag o tura de agitate pt Alberta

Alberta 

Ganesha,tu mai mergi mult la serviciu?Imi inchipui ca-ti este tare greu...
Cosminica,bine ati venit acasa.Sa va traiasca minunea in roz si sa va bucurati de ea.Ma bucur ca a decurs totul ok.Asteptam poze!
Alynta,cred ca esti pe drumul cel bun.Vine Matei!!!!!Foarte frumoase pozele!
Si mie mi-a recoltat sapt trecuta dr pt cultura de col,nu stiu rezultatele inca ,o sa le aflu vineri ,daca era ceva cred ca ma suna.
Eu m-am trezit pe la 7 cu dureri de burta,dupa un no-spa si putin uitat la tv mi-a trecut,am adormit si m-am trezit din nou cu aceleasi dureri pe la 11 care au trecut de la sine.Nu sunt dureri mari si nici nu tin mult ,sunt dureri ca la cm si nu sunt regulate ,cred ca nu mai avem mult oricum.Acum vad ca suntem ok,doar ca fiica-mea mai are putin si-mi scoate coastele din partea stanga.
toate albinutele!
Mirela
35+ minunea mea
Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea
alynta27 spune:
Multumesc Miruta! Asa simteam si eu pe la 35 saptamani!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruta Buna,fetele! Picky,imi pare rau ca a trebuit sa suferiti asa amandoua dar important e ca finalul e unul fericit.Am vazut si pozele cu printesica grasunica , e o scumpa. Cris,si fi-mea a avut "spectacol" azi noapte,a fost destul de agitata ,ziceai ca vrea sa iasa prin buric.As bea si eu o cafeluta dar pe mine de la cofeina ma apuca tremuratul. Clody,odihna placuta. Ancy,felicitari ,ma bucur ca sunteti bine si ca ai nascut usor ,ma rog sa il lase si pe bebe azi acasa sa va bucurati pe deplin de minunea voastra. ![]() Lauraoana,sa vezi ce mandru o sa fie Gugu ca are asa o mamica frumoasa. O asteptam si pe Maria cu schimbarea de look. Daniella,la fel mi-a facut si mie Antonia...daca stateam pe stanga se impingea de ziceai ca-mi rupe pielea ,pe dreapta la fel , cu fata in sus nu puteam sa respir ,mi se facea rau.Nici nu stiam cum sa mai stau ,m-am invartit pe toate partile. Laura,foarte emotionant filmuletul.Abia astept s-o vad si pe bebelina mea in el. Mh,bine ai revenit acasa.Asteptam sa ne spui cand vrea bebelina sa vina singurica. Mai bag o tura de agitate pt Alberta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alberta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ganesha,tu mai mergi mult la serviciu?Imi inchipui ca-ti este tare greu... Cosminica,bine ati venit acasa.Sa va traiasca minunea in roz si sa va bucurati de ea.Ma bucur ca a decurs totul ok.Asteptam poze! Alynta,cred ca esti pe drumul cel bun.Vine Matei!!!!!Foarte frumoase pozele! Si mie mi-a recoltat sapt trecuta dr pt cultura de col,nu stiu rezultatele inca ,o sa le aflu vineri ,daca era ceva cred ca ma suna. Eu m-am trezit pe la 7 cu dureri de burta,dupa un no-spa si putin uitat la tv mi-a trecut,am adormit si m-am trezit din nou cu aceleasi dureri pe la 11 care au trecut de la sine.Nu sunt dureri mari si nici nu tin mult ,sunt dureri ca la cm si nu sunt regulate ,cred ca nu mai avem mult oricum.Acum vad ca suntem ok,doar ca fiica-mea mai are putin si-mi scoate coastele din partea stanga. toate albinutele!Mirela 35+ minunea mea Antonia MariaJurnal de bebe strumf NOI bombonika mea |
La ce ora te duci vineri la spital ca si eu tot vineri ma duc la 8 dimi si poate ne intalnim pe acolo

DANA
35+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
miruta spune:
Pai cred ca tot dimineata pe la 8-9 ,trebuie sa-l sun mai intai pe dr ca-i de garda.Mi-ar placea sa ne vedem.Eu de obicei cand merg la dr merg la etajul 3 ,tu unde mergi?
Mirela
35+ minunea mea
Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruta Pai cred ca tot dimineata pe la 8-9 ,trebuie sa-l sun mai intai pe dr ca-i de garda.Mi-ar placea sa ne vedem.Eu de obicei cand merg la dr merg la etajul 3 ,tu unde mergi? Mirela 35+ minunea mea Antonia MariaJurnal de bebe strumf NOI bombonika mea |
Eu merg de obicei la parter la ecografii langa internari pt ca dr mea are program miercurea si vinerea la eco.Si de obicei ma duc pe la 8 ca sa o prind imediat ce vine de la raport,inainte sa intre in cabinet.O sa-ti iau numarul de tel si te sun cand ajung acolo

DANA
35+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
ancy_2405 spune:
buna fetele.
am fost azi la spital si mi-a spus pediatrul ca mai trebuie sa mai stea vreo 2,3 zile in spital ca are icterul cam marisor si il tine sub observatie si la antibiotice...offf...
trebuie sa ma duc iar sa-l alaptez.bine ca e aproape spitalul.ma simt foarte obosita...si trista...
dar ma gandesc ca in curand il voi avea acasa si va fi totul bine.
va pupic si va mai tin la curent.o sa va povestesc si cum a fost la nastere dar mai intai sa rezolv cu dragostea mea,alex.
mamica fericita de
alexandru george
miruta spune:
daniella,am luat si eu nr tau.
Ancy,imi pare rau dar tot raul spre bine,important e ca bebe sa se faca bine.
Mirela
35+ minunea mea
Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea