Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

PICKY am vazut pozele, e superba minunea,are o freza super tare, zici ca a venit direct de la coafor.
Asa ma inmoi toata cand vad pozicile cu bebeii, daca ar fi dupa mine acum m-as duce sa nasc, sa-l tin si eu pe al meu in bratze si sa stiu ca totul e bine. Eu tot moarta de ingijorare sunt si lumea asta din jur ma bazaie la cap cu toate probl legate de birou. Ma intreb ce au unii in cap, mai ales madamele care au deja copii mari si care ma freaca ca pe nu stiu ce. Oare chiar nu vad ca nu mai pot si nu mai am chef de toate tampeniile legate de birou. La prima ora venise o mare scorpie f intepata sa o instruiesc ca o sa vina in locul meu, pana acum nu a interesat-o nimic si acum crede ca mai am eu nervi si mai pot sta eu pe scaun nu stiu cate ore la dispozitia ei , oricum i-am dat papucii pana maine. A iesit f nervoasa ca nu-i stau la dispozitie si a plecat sa se plinga ce scorpie sunt.
Ma tin de povesti cu voi, ca nu am chef de treaba.

35+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna ziua, Burtici !
Imi cer scuze ca dau buzna la voi, insa m-am gandit ca poate intereseaza pe cineva un carucior Trio Chicco Enjoy Evolution, rosu cu gri, in stare fff. buna, folosit cateva luni, la pret f. bun, zic eu. L-am luat in toamna cu 11.5 mil, acum costa aprox. 14 mil, iar eu il vand cu 8,5 mil.
Daca va intereseaza, dati-mi un pm.

Va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

ganesha sus moralul ca vor trece toate in curand
maria hai cu pozicile ca sunt curioasa

Fetele vreau sa va rog ceva off topic.Am o prietena a carei fetita de numai 3 anisori are autism.De doi ani se chinuie saracuta,face progrese dar mici.Prietena mea impreuna cu terapeuta copilului au deschis o asociatie non-profit pt copii cu astfel de probleme.Stiti ca in fiecare an ,fiecare angajat poate redirectiona 2% din impozitul pe care oricum statul il opreste la o organizatie non-profit.Stiu ca e cam tarziu (formularele trebuiesc depuse pana vineri 15 mai)dar vreau sa va rog pe cele care inca nu ati depus acel formular si vreti sa ajutati aceasta fundatie si copii cu probleme sa-mi lasati un PM sa va spun cum ii puteti ajuta.Va pot da datele asociatiei cu lux de amanunte pt a va certifica faptul ca este ceva serios .Multumesc si sper ca nu v-am plictisit

DANA 35+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Daniella oau te-ai "facut" toate cele trebuincioase lui bebe. La noi nu sare nimeni cu nimic, dar
nu pot sa le spun sa cumpere ceva. Si daca le-as spune, tot nu cred ca ar cumpara.
Sosetele pt bebe le-ai luat tot din Cora?

Mai e vreuna dintre voi care n-a facut analiza de secretie? Mie r. nu mi-a recomandat nici la prima sarcina si nici acum. M-as duce eu s-o fac, dar mi-e frica s-o fac oriunde ca poate imi fac vreo manevra gresita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ancy felicitari pentru printesa si pentru nastere usoara! Sa d-ea DD sa o luati azi acasa! Vrem poze! SI deasemenea poveste nasterii!
Ela nici sarcina asta, nici cealalta nu mi s-a facut cultura de col!
Picky pletoasa mica! E scumpica!
Ioana nu au inceput colicii cumva?!
Mh e bine ca poti naste 100% natural! Bafta multa!

Eu mi's tare ametita! Ma mai doare si putin burta! Sper sa apara modificari ale colului si sa nasc sub supravegherea dr. mele, joi! Cum o vrea DD si bebe mic!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

ELA nici eu nu am facut analiza de secretie pt ca dr nu mi-a spus nimic, eu am facut o astfel de analiza la inceputul sarinii dar pana acum nu mi-a mai spus nimic.Orium stiu ca o sa-mi mai dea un set de analize printre care si cea de cuagulare a sangelui, nu stiu ce masuratori ale bazinului pe care am inteles ca mi le face la nu stiu ce scaner special. Dar ma ingrojoreaza si pe mine strectocopul de care vb fetele,mie dr nu mi-a pomenit nimic de asa ceva.

35+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

Buna fetele!

Multumesc din suflet celor care mi-au fost aproape cu ganduri bune. Multumesc pentru felicitari.
Urez si eu bun venit noilor albinute si doresc nastere usoara celor care urmeaza.

Vineri ne-am intors acasa, cu o zi mai tarziu decat trebuia; din cauza ca fetita mea a facut forma aceea de icter fiziologic si a trebuit sa stam pt fototerapie 24h.
Ieri am fost la control pt icter, dr-ul zice ca e bine, dar vrea s-o vada si vineri.
Bebe beca, m-am gandit mult la tine, ca si voi ati trecut prin asa ceva.

Luni dimineata, pe 04.05 m-am internat si la 11.03 s-a nascut prin cezariana "minunea mea in roz", ELIZA. totul a decurs normal, mi-au facut anestezie rahi-peri; a doua zi dimineata m-am dat jos din pat, am inceput turele de mers pe hol, apoi am inceput sa alaptez.
Conditiile din clinica sunt excelen te, iar personalul fff amabil.

Acum a inceput sa 'miorlaie".
O sa revin!

mamica fericita de ELIZA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela2001

Daniella oau te-ai "facut" toate cele trebuincioase lui bebe. La noi nu sare nimeni cu nimic, dar
nu pot sa le spun sa cumpere ceva. Si daca le-as spune, tot nu cred ca ar cumpara.
Sosetele pt bebe le-ai luat tot din Cora?

Mai e vreuna dintre voi care n-a facut analiza de secretie? Mie r. nu mi-a recomandat nici la prima sarcina si nici acum. M-as duce eu s-o fac, dar mi-e frica s-o fac oriunde ca poate imi fac vreo manevra gresita.

Sosetutele le-am luat din Carrefour dar am vazut si le Cora
Eu am facut analiza la secretie la inceputul sarcinii si o sa mi-o mai faca acum la 36 de saptamani.Eu consider ca e foarte importanta mai ales in cazul in care nasti natural

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cosminica

Buna fetele!

Multumesc din suflet celor care mi-au fost aproape cu ganduri bune. Multumesc pentru felicitari.
Urez si eu bun venit noilor albinute si doresc nastere usoara celor care urmeaza.

Vineri ne-am intors acasa, cu o zi mai tarziu decat trebuia; din cauza ca fetita mea a facut forma aceea de icter fiziologic si a trebuit sa stam pt fototerapie 24h.
Ieri am fost la control pt icter, dr-ul zice ca e bine, dar vrea s-o vada si vineri.
Bebe beca, m-am gandit mult la tine, ca si voi ati trecut prin asa ceva.

Luni dimineata, pe 04.05 m-am internat si la 11.03 s-a nascut prin cezariana "minunea mea in roz", ELIZA. totul a decurs normal, mi-au facut anestezie rahi-peri; a doua zi dimineata m-am dat jos din pat, am inceput turele de mers pe hol, apoi am inceput sa alaptez.
Conditiile din clinica sunt excelen te, iar personalul fff amabil.

Acum a inceput sa 'miorlaie".
O sa revin!

mamica fericita de ELIZA

Bine ai venit mamico.Asteptam pozici cu miorlaica mica pe amandoua

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Alynta, nu sunt colici. In momentul in care o iau in brate, e liniste. Este clar o nevoie a ei de contact fizic. Pentru ca, la varsta asta nu poate fi vorba de rasfat. Are nevoie sa ma simta, probabil, o fi mai lipicioasa, nu stiu. Si ii place enorm sa fie facuta sarmaluta. In sfarsit, a adormit. Si am pus-o in balansoar si nu s-a mai trezit. dar a durat ceva...

cosminica, unde ai nascut? Noi am facut fototerapia preventiv, ca sa nu ne mai tina in plus in spital, dar, oricum, icterul s-a declansat in a 3a zi de la plecarea din spital. Inca mai este galbena, dar nu la fel de mult. Probabil ca avem un icter prelungit, datorita incompatibilitatii de rh.
Bine ati venit acasa!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput