Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Laurraa multumim pentru filmulet! Este super! Abia astept sa fie gata cu toate albinutele si bondareii!

Picky Doamne, prin ce ai trecut... Este ingozitor. Am citit povestea pe nerasuflate! Imi pare nespus de rau ca a trebuit sa induri atata durere! Bine ca s-a terminat totul cu bine!

oanaalex spor la facut bagajelul!

ancy felicitari pentru puiutul mic! Sa creasca mare si sanatos! Tinem pumnii sa il poti lua azi acasa!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Pickynasola treaba, cat ai suferit...oare de ce au asteptat aia cu epidurala ca doar nu afecta nimic la dilatare...bine ca totul e bine la sfarsit.

Mariaabia astept sa te vad cu noua coafura... si noi tot pat de la ikea avem si tot ala alb, iar aparatoarea de pat e galbena cu dinozauriacum sa mai cumpar cearsafuri cu elastic si gata, am vb cu sotul din dotare si in week end facem patul

Ganeshanasol cu rudele, cunosc sentimentul ca esti vaca de aur a familiei dar asta e cu timpul vor intelege ca chiar daca castigi multi bani in comparatie cu Ro, tu nu traiesti in Ro si ii cheltui in consecinta ca aici si preturile sunt pe masura salariului>
E u de data asta nu ma plang ca s au implicat toti si mi au trimis cadouri plus faptul ca ma ajuta fizic...

Cu asigurarea nu e in regula daca ai drepturi, impune-le nu i lasa ca asa le convine...

Bebe al meu puturos rau, il imping cateodata sa l vad miscand, dupa cat era de activ acum 2 saptamani...

Aici e o vreme fetelor sa ti tai venele, dar tot o sa ies...sotul ma tot intreaba cand nasc, atunci ma misc mult ca poate poate

NOI
Cristina 37 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

clody...............felicitari pentru noua semnatura.Ma inscriu si eu pe lista cu dureri si intepaturi jos de ma seaca la suflet cand incep.Vedem maine ca o sa zica dr. cand vine pitica ca cica cam astea sunt semnele..aoleuuuu ce morcov mi-a crescut

ancy.................sa-ti traiasca puiul sanatos si necolicos si tie mamico multi si nu mai plange ca o sa iti iei comoara acasa poate chiar azi

maria bunica..........ms..daca acolo vin cu remarci de genul asta,nici nu vreau sa imi imaginez cum e la noi.Sa ma supere numai ca o sa fac instructie pe acolo cu toti..pai ce..eu le dau bani ca sa tipe la mine sau sa ma ia la mistouri?

dani3ella.............iti dai seama ca si la mine Rocky Balboa e in varianta mai violenta...nu aia din filme de baiat bun

36+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Ia ghiciti cine s-a intors tot in var 2 in 1?
Eu
Se pare ca nasterea naturala e f aproape si cel mai corect ar fii sa nu inducem nimic nici macar f usor pe uter cicatriceal, chipurile nu mai e mult si vine de la sine........

Singura pr e ca dr pleaca pana duminica si daca apare bb intre timp trebuie sa nasc cu dr Luis Mendez, care ar fii de acord cu nasterea naturala dupa cezariana.
Cam astea sunt vestile.

Pup gasca,

MIhaela 39+ Cu Dorotea si Irina nov. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata burticute si mamicute,

Aseara nu am mai intrat ca i-a facut baie micutei... vreau sa introduc baita seara la micuta si nu dimineata cum ii facea la spital, nu de alta dar ziua, dupa baita, dormea de nu avea treaba, cam 5-6 ore fara sa pape si noapte de la 12 incepea foiala si foamea, de o luam cu mine in pat sa doarma....posibil ca ii era si frigut, ca vad ca are circulatia proasta a sangelui, ca daca o las un pic dezvelita i se invinetesc picoarele si le are reci...seamana cu masa ...dar e o problema cu ea...nu suporta pantalonasi..ii dau pe ea, sta putin in ei si apoi incepe sa se foiasca si sa dea din picioruse pana ii "da jos" de pe ea...asa ca ...

Acum doar ce a adormit ..ca a papat de nu se mai oprea ...si vad ca a inceput sa sughite.....
Apropo fetele sa stiti ca la mine saculetul de dormit face minuni , ii tine atat de cald si se simte bine in el...paturica inca nu am incercat-o...raman deocamdata la saculet...

Asa e fetelor, ptr mine nasterea a fost un calvar si cand ma uit la filmuletul facut de al meu sot si vad cat a suferit si bebe mi se rupe inima ..dar e bine ca totul a luat sfarsit... Operatia inca mai ma doare, dar incepe sa fie din ce in ce mai bine, maine merg sa imi scoata atele...deocmandata nu prea fac efort, nu ma lasa al meu sot...face el totul ca are 2 sapt concediu platit (asa se da aici) si se ocupa el de mancare, ma ajuta cu bebe...si vad ca deocamdata ne descurcam singurei...

Hai ca pun si eu ceva poze cu iubita mea mica... sa faceti si voi cunostinta cu ea

http://family.webshots.com/album/571960518ruBUra

Va dulce si revin mai tarziu!

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Neata fetelor,
stiu ca la voi nu prea mai este dimineata dar la mine abia este 9.05, asa ca eu abia beaua cafeluta.
Raportez si eu o noapte cam naspa, in 7 ore de somn am facut vreo 4 drumuri la baie si cand a sunat ceasul imi venea sa dau cu el de pamant. Acum sunt la birou, sunt singura si treb sa fac treaba pt 2 pers, imi vine sa dorm cu capul pe birou si cand ma gandesc cate ore am de stat.
ALBERTA fi barbata
MH, rabdare ca vine si bebitza, tinem pumnii
ANCY felicitari, cred ca nu ti-a fost usor sa-l lasi pe bebica in spital dar recuperati voi acasa.
BLUE si bebelul meu e din ce mai puturosel,cred ca nu mai e spatiu prea mult de actiune, acum sunt la faza de meditatie
MARIA la mine cu soacra e o poveste lunga si albastra,ca sa nu ma lungesc ea considera ca este cea mai importanta, i se cuvine totul si niciodata nu e multumita de ce si cat ii dai, dar bag de seama ca nu sunt singura cu asa o "comoara" asa ca eu caut sa o ignor pe cat se poate.

35+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mihaela, bine ai revenit acasa... doctorul Mendez mi-a facut o impresie buna...

Picky, ai suferit mult, draga de tine. Dar acum ai printesa aproape, probabil ca vei uita tot in ceva timp... Este tare dragalasa Alessia.
Ancy, tinem pumnii sa luati pe bebe acasa astazi!

Copila mea urla de zor in dormitor, in patutz. Cica vreau sa-i fac educatie, dar nu cred ca tine. Am adormit-o si am plecat de langa ea, sa ma spal pe dinti, etc. Eeee, abia am ajuns in baie ca a inceput scandalul, parca are senzor de prezenta undeva...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Blue..se prea poate sa avem acelasi patut pt bebe,aparatorile noi le avem alb-crem cu animalute si lenjeria la fel..Cred ca abia astepti sa il vezi montat!!Plimbare placuta!
Mh..ce surpriza ne-ai facut..poate se intampla totusi pana duminica,ca sa nasti cu Niculescu..si tinem pumnii sa fie totul ok!
Picky..pai cel mai bine e sa ii faci baita seara..o relaxeaza mai bine..Am vazut pozele si vreau sa iti spun ca ai o printesa superba si perfecta..,wowow si cat pare are si mareeeeeee o falcoasa si o frumoasa,sa va aduca numai bucurii!!
Ganesha..imi pare rau ca nu te-ai odihnit..nasol ca esti si la serviciu..of,Chestia e ca ca si noi ii dam ignor soacrei..mai ales sotul..eu sunt mai sufletista si ar avea mai mult de castigat daca se plange la mine,ca nu as putea sa o refuz,dar nu o face..daca are nevoie de ceva ii spune sotului si el ii taie macaroana din prima..

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

BUna, fetele.
De ieri dimineata n-am mai intrat ca nu mi-a mers netul.

Acum vroiam sa termin de citit capitolul 81 (sa vad catpot sta pe scaun).
AM fost dimineata la control; era puhoi de lume caci doctorul a fost plecat 3 saptamani; consultatia
a fost cam pe fuga, dar mi-a zis ca bebe e ok,ca e mai mare decar varsta sarcinii si ca in nici un
caz n-o sa nasc peste termen.

Ce bine ca aveti prieteni si rude saritori si va ajuta cu lucruri pt bebe. Noi avem noroc ca am mai
pastrat lucruri de la Diana, dar carucior nou tot a trebuit sa cumparam acum ca nu mai aveam. In rest,
am mai primit niste lucrusoare de la cumnata mea (purtate de nepotelul meu, dar arata f bine).
Si cam atat, nu cred ca vom mai primi altceva, dar noi sa fim sanatosi.

Mamica Oana sa-ti traiasca bebeul si sa fie sanatos si mancacios.

Mh sa ai o nastere usoara, sa-ti vezi cat mai repede puisorul.

Bebe beca a crescut Sara si e asa de scumpica.

Referitor la prenatal, mie nu mi se pare avantajos fata de salariu. Pe luna aprilie, cand am avut doar 4 zile de prenatal, am luat cu cateva zeci de lei mai putin, iar pe luna mai ma astept la mai putin cu cateva sute de lei.
Fetele aveti grija ca CIC-ul se calculeaza diferit fata de prenatal; procentul e acelasi (85%), dar baza de calcul este alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ioana...bebe Sara e alintata foc..

Ma apuc de calcat lucrusoarele lui bebe..mai revin la pauza..

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput