Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(82)
Raspunsuri - Pagina 6
Relusha spune:
Felicitari noilor mamici 
refecere rapida sa aveti si sa va bucurati de copiii vostri
Bine ati venit Albinutzelor!!!!
Picky... bine ca finalul este ok...asta conteaza cel mai mult 

36+ 
AMR 4
cris_82 spune:
neata la toate fetele...cine vrea 
?
Sunt beata de somn..toata noaptea m-a chitait fi-mea 
dar nici nu pot sa dorm..cum ma pun in pat,hop si ea incepe

nastere usoara 
alberta 

ganesha.......si eu de la un timp incoace ma cred Rocky Balboa si ma iau la harta cu toti..dar parca ma enerveaza la culme mai totul acuma,si inainte eram atat de calma(daca ma calca cineva pe bataturi avea
cu mine)sigur hormonii nostri sunt de vina

36+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Dani3lla..sincer,imi place tare carutul si super avantajos la pret..sa il foloseasca bebe sanatos!! Frumoasa foc nasica mica..si imi place cum se stramba,e tare haioasa! 37+ Darius NicholasAMR 2 saptamani ![]() Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Sincer si pe mine m-a surprins pretul pt ca vazusem un carut cu aceleasi accesorii la Mall care nu era decat 1300 ron iar cand l-am vazut pe asta am intrebat de doua ori cat costa,imi era teama sa nu fie pretul gresit.E forte tare magazinul si il recomand tuturor fetelor care nu si-au luat inca.

DANA
35+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
clodyac spune:
buna dimineata burticute si mamici

mh si alberta
va asteptam cu vesti 
si va tin pumnii

cris eu vreau o cafeluta la fel ca tine dupa ce ca eram franta de oboseala am bantuit toata noaptea
si la faza cu nervii ma inscriu si eu in club ma umflu ca un curcan la orice situatie 

maria de abia astept sa iti vad noul look si sa stapaniti sanatosi patutul
picky imi pare asa de rau ca ai suferit bine ca bebelina si tu sunteti sanatoase asta conteaza
oricum cred ca daca auzeam replica "asa e la prima nastere" cu toate durerile pe care le aveai![]()
dar important e finalul
ganesha offf si rudele astea dar nu mai fi suparata ca nu esti singurica e mare gradina domnului 
azi am sa stau poate reusesc sa ma odihnesc putin ca parca am fost batuta cu batul nu alta
vroiam sa va spun ca de vreo cateva zile simt niste dureri sporadice jos de tot de nu mai pot merge ca niste ace 
cred ca se pregateste bebe de iesire
aaaaa trebuie sa imi schimb semnatura azi facem 36 sapt

va doresc o zi frumoasa la toate si asteptam vesti de la viitoarele mamicute
35 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
ancy_2405 spune:
buna dimineata burticute si mamici
in sfarsit sa va dau si eu vestea cea mare
pe data de 7-05-2009 s-a nascut alexandru george,3.360 ,la ora 17:23,apgar 9/10,nastere naturala.
imi pare rau ca nu am putut intra mai devreme(oricum am fost externata duminica)dar singurica,ptr ca dragostea noastra a mai ramas in spital si a trebuit sa ma duc din 3 in 3 ore sa-l alaptez.va dati seama ca am fost terminata cand mi-a zis pediatra sa-l mai las cateva zile acolo sa-l tina sub obbservatie si sa-i faca antibiotice.nu e nimic grav,doar ca eu in timpul sarcinii am avut un mic virus iar la nastere,la iesirea din vagin l-a luat si el.ma bucur mult ca nu e nimic grav dar au vrut sa mi-l dea acasa bine si sanatos.
azi trebuie sa ma duc sa-l iau din spital.
la 9:30 trebuie sa ma duc sa-l alaptez si sa vedem ce ne va spune pediatra.dar sper din toata inima sa il luam acasa azi.
vreau sa va spun ca e minunat sa fii mamica. e ceva nemaipomenit.
cat priveste nasterea,a fost toutul ok.nu am suferit mult.
va pupic si va mai tin la curent.
o zi buna va doresc la toate 

dani3lla spune:
ganesha
sa treaca nervii pe sist roman care intr-adevar e de kk.In ceea ce priveste rudele...ma abtin (desi nu ar trebui pt ca ma balonez),probabil te considera "ruda plecata in strainatate acolo unde fug cainii cu covrigi in coada si care nu trebuie sa munceasca pt bani"
LauraOana
ce sexi esti mamicoooo.Sa stii ca nu are nimic daca intra vopseaua sau decolorantul in contact cu pielea capului.Important e sa nu inhalezi tu mirosul de amoniac din ea.Eu mi-am intrebat dr mai de mult si mi-a spus sa merg sa ma vopsesc la coafor pt ca e spatiu deschis oarecum si nu inhalez direct mirosul
cris stiu cum e.Asa plangeam si eu cand aveam laptopul meu cu panze in care trebuia sa sufli ca sa poti naviga pe net
deea si eu sunt super incantata de el
picky Doamne prin ce ai trecut,nu pot sa cred ca sunt unii asa de cretini sa te lasa sa mori si sa-ti spuna ca "asa e la prima nastere"...dobitoci.Bine ca bebelina e bine si nu au intervenit ceva probleme
si asteptam poze
oanaalex felicitari pentru semnatura si pt apropierea de marea intalnire
buni
sa treaca stresul.Lasa ca scapam noi si de stresul asta....si dam de altul![]()
cris eu vreau cafea pt ca azi-noapte nu prea am dormit de loc tot din cauza de "cataratoare".N-am vazut asa ceva,daca ma pun pe o parte incepe si se catara in partea cealalta...daca ma intorc ii ia fix 15 minute sa ajunga invers si tot asa s-a catarat toata noaptea.Ma gandesc serios la faptul ca trebuia sa iau un patut mai inalt...daca incepe sa se catere si pe patut ce ma fac![]()
In ceea ce privesc hormonii si nervii ...Xena e pistol cu apa pe langa mine
clody felicitari de semnatura si ar fi bine sa te odihnesti acum pe ultima suta de metri
ancy felicitari mamico fericita.Imi pare rau ca puiutul a trebuit sa mai ramana in spital si ma rog la DD sa vi-l dea astazi acasica
DANA
35+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
maria_bunica spune:
Buna dimineata!!
Cris..multumesc pt cafea,bine-primita...Picky a nascut in Belgia,nu in tara,iti raspund eu ca sa te linistesti,pana intra ea!!
Dani3lla..multumesc..ma simt mai bine azi,daca m-am odihnit..
Clodyac..multumesc,felicitari pt cele 36 de sapt!
Alberta..suntem cu gandul alaturi de tine si ne rugam sa fie totul rapid si perfect!
Ancy..bine ai venit acasa,refacere si acomodare rapida si sper sa ai puiul aproape cat mai repede si sa fie totul bine!!
Ganesha..ma inscriu si eu in clubul nervoaselor si nemultumitelor..vad ca suntem deja destule..![]()
Asa cum povestesti tu de neamurile din tara,am si eu cateva specimene,printre care si soacra..noi nu stim cum sa facem sa cumparam tot pt bebe si ea se plange ca nu are bani si bate apropouri
Oana_Mvt..mai asteptam poze atunci,daca ai mai multe!!![]()

37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:

Mh

Alberta

Asteptam vesti bune si sa dea D-zeu sa fie totul perfect!

37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
clodyac spune:
ancy felicitari mamico sa iti traiasca puiul si sa va bucurati de el
si sper sa fie totul bine si azi sa il iei acasa

36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya