Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(82)
Raspunsuri - Pagina 5
alynta27 spune:
Picky rau te-au lasat sa te chinui! De ce nu te-au bagat mai repede in cezariana?!....
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
philip spune:
oana, eu nu fac cezariana din cauza streptococului, de altfel stii si tu ca nici nu se face aici cezariana asa cu una cu doua, ci pt ca am avut cezariana si la prima sarcina.
anyway, nu m-au sunat inca de la doctor dar ma suna ei. fug, ca intru intr-o sedinta.
philip
36weeksbabyboy
mommyandreea
maria_bunica spune:
Oanaalex..Oana_du a facut cezariana de urgenta din cauza streptococului B!Felicitari pt noua semnatura si o rugam pe domn'soara sa nu se grabeasca...sa apara si masina din service..![]()
Eu vad ca am de vreo 2 ore,o durere care se lasa pe picior si ma inteapa si jos foarte tare..pe momente..dar si bebe misca de zor..zici ca vrea sa iasa prin piele..
Azi am fost cam "plangacioasa",dar ma simt tare obosita..Ma duc la nani..pe maine si noapte buna!!
37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:

Mh

Alberta

Sa aveti parte de nasteri usoare,sa va refaceti repede si sa aveti mult,mult laptic pt puiuti!!

37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
cris_82 spune:
picky.............ma doare sufletul sa stiu ca te-au lasat sa te chinui in halul ala
.Important e ca sunteti bine amandoua si ai si laptic la comoara

.P.S. Spune-mi te rog ca nu ai nascut la spitalul mare...te rog..
catt mai multi la amandoua
oanaalex...........felicitari pentru cele 39 saptamani

36+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
ganesha spune:
Picky f emotionanta si impresionanta povestea ta
dar bine ca finalul a fost unul fericit
Alynta, Cris, Deea, Maria si Philip 

multam de sustinere, sincera sa fiu nu m-am consumat prea mult dar in schimb m-am enervat pe moment, cred ca reactiile mele se datoreaza si hormonilor.
Nu stiu daca voua vi se intampla dar eu, cel putin in ultima vreme, ma enervez imediat si nu mai am rabdare sa aud si sa inghit toate porcariile, zici ca-s Xena printesa razboinica[duel, pun totul pe seama hormonilor, a noptilor prost dormite si a disconfortului fizic dat de sarcina, ca alta explicatie nu am, si chiar eram o persoana calma inainte de sarcina![]()

35+
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
ganesha spune:
Ramonaiani, am citit mail-ul,exact pe sufletul meu a fost, deja ma simt mult mai bine
.
Am de gand sa-ti urmez sfatul cand merg in concediu in toamna
,
ca prea mi s-a luat de pretentii si fitze...
35+
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
oanaalex spune:
Andreea stiu ca nu-ti face cezariana din cauza asta, era vorba de alta mamica. Mai ai un pic si te odihnesti si tu ca ti-a ajuns atata munca. Vezi ca joi primesti mesaj![]()
Oana
39+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
oana_MVT spune:
Picky m-a impresionat povestea ta. Eu am avut numai 2 contractii super dureroase in spital si eram in stare sa ma tai singura. Ma bucur ca sunteti bine si tu si printesa ta.
Multumim celor ce ne-au citit povestea si ne-au apriciat pozele. As fi pus tot albumul dar trebuie sa aveti cont pe Snapfish sa le puteti vedea.Imi deschid cont pe Webshot si pun mai multe poze.
Eu am patit-o si cu alaptatul. La 3 zile dupa nastere aveam rani la sani. Mi-am luat aparatori de sani si lanolina si acum incerc sa revin la alaptatul fara aparatori ca mi-au trecut ranile.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
alberta72 spune:
Intru si eu un pic sa va multumesc pentru agitate si pupicuri. Citit poveste Picky, speriat rau si bucurat ca fac cezariana.
Azi am fost la spital pentru instructaj. Am stat conectata la aparate pentru non stress test, mi-au luat sange, tensiunea, etc. Mi-au explicat ce se va intampla maine si mi-au dat si instructiuni sa le citesc. In principiu la 6 dimineata trebuie sa fiu acolo, o sa-mi faca anestezia, cateter, intravenoase, stress test din nou, imi da sa beau ceva solutii pentru acidul din stomac si la 8:45 intru in operatie. Strep B e negativ deci nu ar fii probleme din partea asta.
Sotul trebuie sa vina cu sac de dormit caci i se va oferi doar un pat pliant. Il vor imbraca ca pe un doctor si...nu are dreptul sa se ridice pe varfuri sa vada ce se petrece dupa perdea. Nu are cum sa vada ce se intampla oricum dar poate sa vorbeasca cu mine si sa ma tina de mana.
Si sa speram ca bebe va fii bine. In principiu o sa stau la spital 2-3 zile depinde cum reactionam la operatie.
O sa revin cat pot de repede cu povesti si poze. MH...ne tinem de manute si o sa fie bine...
Pupici,
AMR 0 zile