Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(82)
Raspunsuri - Pagina 20
clodyac spune:
maria este foarte foarte frumos patutul
sa il stapaniti sanatosi si bebe sa doarma linistit in el

36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
clodyac spune:
fetele fiti pe faza in 10 minute maxim schimb capitolul
36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
yioanna_s spune:
buna,fetele!
multumim de noul cap.,sa fie cu vesti bune si nasteri usoare,si bblasi sanatosi........
asa de multe capsuni pap ca ma intreb unde mai incape in mine..va servesc si pe voi
dani3lla:mi-am amintit ca u ai luat de la ei,si a 2 zi m-am dus sa caut magazinul in oradea si ce lucruri frumoase si ieftine au,super..hainite,jucarii ,etc...bn ca stiu unde e.asta datorita u!ms

alexsimatei:felicitari pt vestile bn de la eco!spor la invatat si la cumparaturi sa ne arati si noua ce cumperi
serialbastre:te asteptam cu vesti bn de la eco,sa nu te obosesti prea tare,fa pauze intre..
nicuratze:ma gandesc si eu ca va ajunge in cele din urma,mai ales ca m-am pus pe manacate
.e inca ceva,dupa calculele de la UM as avea vineri 35s,si dupa eco are 35s de luni, este mai mare cu 5 zile in mm dar nu si la kg...na ma rog la D-zeu sa se nasca sanatoasa.u cum te simti,ce face Andra e energica?
deea:atat de mult a slabit dupa nastere?uau deja ma handesc doar la prostii
...ms
.ma bucur ca Darian doarme bn noapte,e ff bn si pt u te poti odihni
ioana:asa ma gandeam si eu ca e mai bn sa ii tii mai dezbracati decat infofoliti cum imi sugereaza fam.ma satur de atatea sfaturi babaesti
..Le urez de pe acum multa sanatate si tot ce isi doresc..La Multi Anii! si ce si-ar dori Rebeca sa-i cumperi de ziua ei?
andreea:
felicitari pt noua semnatura,si,cele de la eco,e bn marisoara Maria,uau si ce inalta,felicitari inca o data!sa-l foloseasca sanatoasa,caruciorul.
dani3lla:ff tare,da e usor vizibil burticuta,nu?
pe mn ma servesc cu niste bodyuri pt bb de 6 luni cand le zic,,nou-nascuti"
Sa le foloseasca sanatos noile achizitii,imbraca-l saracutul ca e rece afara,vin ploile
maria:ff dragut patutul,abia astept sa vad poze cu bb in el!lenjeria imi place f m,f colorata
lauraa: incearca sa stai mai mult intinsa,mai lasa din treburi si pe seama sotului.11 adica cat e 110?
Yioanna
35+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 5 saptamani pana 
Ela2001 spune:
Nicuratze m-ai bagat in ceata.
Daca zici ca ai luat mai multi bani in prenatal fata de salariu, atunci de ce ai mai facut cererea pt diferenta de 15%?
Deea eu inca n-am avut o luna intreaga de prenatal, dar luna trecuta cand am avut 4 zile de prenatal, am luat mai putini bani, iar luna asta ma astept sa iau cu citeva milioane mai putin (in bani vechi). Chiar m-ati facut curioasa, abia astept sa vad cati bani iau luna asta.