Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

andreea felicitari pt vestile bune si mai ales pt picioarele lungi ale fetii!
fetelor am si eu o intrebare. daca nu s-au oprit lohiile pot merge la epilat (clasic, cu ceara)?

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Ioana cred ca e mandra bunicuta ca ziua de nastere a Rebecai e asa de apropiata se a dansei.Sa-ti traiasca amandoua sa fie fericite si sanatoase.Ziua tatalui meu este pe 28 mai cand eu voi avea fix 38 sapt.Ar fi tare sa-i fac cadou un nepotel.In ceea ce priveste vremea de afara...stiu cum e.Azi e ziua fratelui meu si dupa atatea zile calduroase si frumoase eu tocmai azi m-am trezit sa merg dupa cadou.Bine ca e platza aproape si matizul meu mic si "strecuracios"
andreea1608 felicitari pt semnatura si pt bebelina grasunica si "cracoasa"
anda eu zic ca poti merge dar tu stii ca eu nu am deloc experienta in domeniu dar nici nu vad de ce nu ai putea.Faza e ca epilatul este mult mai dureros in perioada ciclului menstrual...da nu stiu daca e acelasi lucru cu lohiile

DANA 35+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Ete si am uitat sa va zic...daca tot am fost la cumparaturi pt cadou frate ...i-am mai luat si lu fimiu cateva hainute(pantalonasi,bluzite si salopetute) ca nu mai avea mititelu cu ce sa se imbrace
PS Mor de vanzatoarele carora le spun ca vreau hainute pt bebelasi nou nascuti si care ma intreaba "cat are"....ete pt minus 3-4 saptamani

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla
PS Mor de vanzatoarele carora le spun ca vreau hainute pt bebelasinou nascuti si care ma intreaba "cat are"....ete pt minus 3-4 saptamani

AMR 6 zile dar gugu nu da semne ca ar vrea sa iasa de la caldurica...deja ma vad ca ajung in saptamina 41+

39+ cu Sebastian Gabriel
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Deea, Ioana multumesc, dar e ditamai burtoiul!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Am intrat pe fuga sa va zic ca am pus poze cu patutul,pt cine vrea sa il vada..fug ca a venit verisoara mea!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetili!

picky, felicitari pentru o asa printesa; imi pare ra de experienta avuta, dar important e ca bebelina se simte bine;

am admirat poze la toate fetele (alynta ai o burtica mumoasa foc) si sunt f frumoase

Maria, nu stai locului deloc

LauraO felicitari pentru noul look

mh, noi suntem pregatite pt galerie oricum

ancy, felicitari si refacere rapida si beeb sa stea cat mai putin in spital

fetelor, mie mi s-au umflat aseara picioarele fff tare, laba piciorului era ffff umflata asa ca m-am dus la maternitate sa imi iau tensiunea si sa o aasculte pe bebe ca ma speriasem tare; dar tensiunea 11 cu ceva si bebe ok;
Blue77 exact asa e si a mea; teebuie sa misc eu burta sa o vad sau cate un val usor asa sa imi dea de veste

revin cu alte peripetii ca acum m-a sunat Radu si trebuie sa merg sa ne intalnim cu cel care ne face proiectul de instalatii la casa si prize sa imi aleg prizele in casa

37 + minune de Maya Teodora
AMR 2 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Am intrat pe fuga sa va zic ca am pus poze cu patutul,pt cine vrea sa il vada..fug ca a venit verisoara mea!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Este foarte frumos patutul.Sa-l stapaniti sanatosi si sa doarma BB Darius bine in el.....si tu vezi cat mai fugi sa nu te ia vreun radar

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Maria bunica, super patutul! La noi cred ca o sa-l monteze tati cat suntem noi in spital. Dar cine stie ... daca-mi casuna intr-o seara il pun pe tati sa-l monteze.

Andreea 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Maria fain patutul! Sa-l stapaneasca cu placere bebe!
Lauraa multumesc! Spor la ales prizele!
Andreea ma bucur pt vestile bune! Multumesc!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 39+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput