Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(82)
Raspunsuri - Pagina 19
anda_magda spune:
andreea felicitari pt vestile bune si mai ales pt picioarele lungi ale fetii!
fetelor am si eu o intrebare. daca nu s-au oprit lohiile pot merge la epilat (clasic, cu ceara)?
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
dani3lla spune:
Ioana cred ca e mandra bunicuta ca ziua de nastere a Rebecai e asa de apropiata se a dansei
.Sa-ti traiasca amandoua sa fie fericite si sanatoase.Ziua tatalui meu este pe 28 mai cand eu voi avea fix 38 sapt
.Ar fi tare sa-i fac cadou un nepotel.In ceea ce priveste vremea de afara...stiu cum e.Azi e ziua fratelui meu si dupa atatea zile calduroase si frumoase eu tocmai azi m-am trezit sa merg dupa cadou.Bine ca e platza aproape si matizul meu mic si "strecuracios"![]()
andreea1608 felicitari pt semnatura si pt bebelina grasunica si "cracoasa"![]()
anda eu zic ca poti merge dar tu stii ca eu nu am deloc experienta in domeniu dar nici nu vad de ce nu ai putea.Faza e ca epilatul este mult mai dureros in perioada ciclului menstrual...da nu stiu daca e acelasi lucru cu lohiile
DANA
35+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
dani3lla spune:
Ete si am uitat sa va zic...daca tot am fost la cumparaturi pt cadou frate ...i-am mai luat si lu fimiu cateva hainute(pantalonasi,bluzite si salopetute) ca nu mai avea mititelu cu ce sa se imbrace![]()
PS Mor de vanzatoarele carora le spun ca vreau hainute pt bebelasi nou nascuti si care ma intreaba "cat are"....ete pt minus 3-4 saptamani
DANA
35+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
AMR
NASICA MEA PREFERATA
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dani3lla PS Mor de vanzatoarele carora le spun ca vreau hainute pt bebelasinou nascuti si care ma intreaba "cat are"....ete pt minus 3-4 saptamani |

AMR 6 zile dar gugu nu da semne ca ar vrea sa iasa de la caldurica...deja ma vad ca ajung in saptamina 41+
39+ cu Sebastian Gabriel
GUGU

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
alynta27 spune:
Deea, Ioana multumesc, dar e ditamai burtoiul!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
maria_bunica spune:
Am intrat pe fuga sa va zic ca am pus poze cu patutul,pt cine vrea sa il vada..fug ca a venit verisoara mea!![]()
37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
laurraa spune:
Buna fetili!
picky, felicitari pentru o asa printesa; imi pare ra de experienta avuta, dar important e ca bebelina se simte bine;
am admirat poze la toate fetele (alynta ai o burtica mumoasa foc) si sunt f frumoase
Maria, nu stai locului deloc![]()

LauraO felicitari pentru noul look
mh, noi suntem pregatite pt galerie oricum![]()

ancy, felicitari si refacere rapida si beeb sa stea cat mai putin in spital
fetelor, mie mi s-au umflat aseara picioarele fff tare, laba piciorului era ffff umflata asa ca m-am dus la maternitate sa imi iau tensiunea si sa o aasculte pe bebe ca ma speriasem tare; dar tensiunea 11 cu ceva si bebe ok;
Blue77 exact asa e si a mea; teebuie sa misc eu burta sa o vad sau cate un val usor asa sa imi dea de veste
revin cu alte peripetii ca acum m-a sunat Radu si trebuie sa merg sa ne intalnim cu cel care ne face proiectul de instalatii la casa si prize sa imi aleg prizele in casa![]()
37 + minune de
Maya Teodora 
AMR 2 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Am intrat pe fuga sa va zic ca am pus poze cu patutul,pt cine vrea sa il vada..fug ca a venit verisoara mea! 37+ Darius NicholasAMR 2 saptamani ![]() Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Este foarte frumos patutul.Sa-l stapaniti sanatosi si sa doarma BB Darius bine in el.....si tu vezi cat mai fugi sa nu te ia vreun radar

DANA
35+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
AMR
NASICA MEA PREFERATA
Serialbastre spune:
Maria bunica, super patutul! La noi cred ca o sa-l monteze tati cat suntem noi in spital. Dar cine stie ... daca-mi casuna intr-o seara il pun pe tati sa-l monteze. ![]()
Andreea
37+ 
alynta27 spune:
Maria fain patutul! Sa-l stapaneasca cu placere bebe!
Lauraa multumesc! Spor la ales prizele!
Andreea ma bucur pt vestile bune! Multumesc!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!