Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50Kg(1)
Raspunsuri - Pagina 13
lyly_mar spune:
Buna fetelor,
Mona ,am facut stimulare cu clostybegit si puregon.Da ,dr ai zis ca era de stimulare.Pt ca al meu dr ma monitoriza, asa mai dupa ureche
,era la cabinet doar lunea si joia.Si mie imin este frica de injectii,puregonul trebuia sa-l fac in burta
,asa ca vezi daca se baga sotul?!!Mai bine apeleaza la o asistenta sau la camera de garda de la un spital.
Dar sa gandim pozitiv!
Guzelnico , sa ai spor la masurat !,temperatura desigur![]()
Mayan , este nunta? pe vapor?
uratica,, las-o mai usor cu stresu! ca poti sa dai in altele...... Mie mi s-a declansat o hipertiroidie , din cauza stresului...Si asta poate sa fie o cauza ca nu raman...Ai grija!
Pupici,
soricica spune:
blue, tinem pumnii 

.
mona, bafta multa 

si pentru stimulari si pentru dieta, si dupa cum te-ai obisnuit deja, urmeaza galeria 

.
uratica, ai reusit sa traduci ceva din ziarul trimis de nico
?
eu mai am 2 zile si vine dr din concediu
sa vedem ce ne propune.fac ce fac si tot la cfr 2 ajung
.
va pup pe toate 

guzelnico spune:
Monicuta, nu te speria de injectiile in burtica. Iti spune o fata care a facut stimulare pt 2 FIV-uri. Au un acusor mic-mic-mic. Ti le poti face singurica sau il poti implica si pe sotior. Se va simti important
.
Iaca:
- Iti pregatesti doza
- Te asezi pe un scaun, comod, eventual pui o pernuta in spate, ca sa stai relaxata
- Stabilesti locul injectiei, punand trei degete dreapta/ stanga de buric (o zi pe dr/ o zi pe stg)
- Stergi locul cu putin alcool si suflii sa se usuce(altfel, s-ar putea sa te usture putin cand bagi acul, ca intra cu alcool)
- Cu o mana apuci suncuta, tragi aer in piept (ca nu te poti incorda in acelasi timp, e interesant) si cu cealalta mana infigi acusorul (!!! ai grija, seringa sa fie perpendiculara pe suncuta iar acusorul sa fie cu gaurica in jos, ca sa intre mai usor prin piele)
- Impingi usor tot serul, numeri pana la 5 (vb serios, nu glumesc; in felul acesta nu simti nimic dupa injectie si nu-ti curge sange) si tragi acul afara
- Tamponezi putin cu vibratii si ... gata 
guzelnico spune:
BlueFlower, te inteleg perfect. Asa am facut si noi a doua oara. Este mai putin stresant. Altfel, te suna toate rudele, te intreaba ce ai facut, cum te simti, ce ti-a spus dr, cum faci tratam .... etc. Te innebunesc la creierii capului! Noi te sustinem de pe margine 
si numai cand simti tu nevoia de prezenta noastra.
Cu cafeluta, incearca de pe acum sa bei maxim o ceasca, mai slaba ca de obicei, eventual decofeinizata. Poate vei reusi sa o lasi de tot sau macar sa nu-i dauneze lui bb. 
blue_flower spune:
Multumesc frumos, mai ales pentru pampoane....la alea ma hlizesc cum le vad ![]()
Cafea beau o singura data, dimineata, numai ca am o cana care s-ar putea compara cu o ....vaza!
Daca beau mai multa, nu mai dorm noaptea.
Hai sa va zic ceva: azi de dis-da-morning am fost cu trebi prin Giulesti, sa imi mai cumpar niscaiva injectii. In curtea din spate am vazut cel putin 3 gravidute cu tigara cu cafea.
Nu judec pe nimeni, dar.....pacat ca unele se chinuie si altele isi bat joc. Si ne mai miram ca suntem o natie de ciudatei, stresati, neinteresati si cu probleme la mansarda si in alte locuri.
Doamne ajuta!
guzelnico spune:
Gaaaaliii, unde esti? Iar faci treaba!!!!
Lyly, sa inteleg ca Clostybegit sunt pastile? Am mai auzit de pe la fete ca s-au ales cu chistulete de la pastilele pt stimulare. Cred ca injectiile in burtica, chiar daca neplacute, au urmari mai putine. Ex, mici vanatai care trec in timp.
La FIV 1 am facut protocolul lung, cu Lucrin din Z21 de CM, la care s-a adaugat si Puregon din Z2 a urmatorului CM.
La FIV 2 am facut protocolul scurt, Orgalutran din Z2 de CM, la care s-a adaugat si Puregon din Z6 de CM.
Pt Lucrin si Orgalutran, seringutele sunt ca cele pt insulina.
Pt Puregon iti da un dispozitiv special (seamana cu un stilou).
M Oana spune:

WOOOOOOOOOOOW, ma pocni de pe palier un miros de tigara si cafea, de-mi revenira toate vomele mele vulcanice.....
Bey, gagici, eu zau daca am ceva cu sporturile astea, mai ales la capitolul cafea, cred ca m-a adus mama pe lume intr-o cafenea de Dorobanti, din care m-a mai recuperat pe la majorat, insa de la pipilica pe bat cu 2 drepte paralele rosii, eu intru in coma numa' cand da un miros din asta peste mine.
Pai am tensiunea 8 cu 7, de nu le vine medicilor sa ma lase acasa cand o constata si toti imi recomanda sa mai beau si eu o cafelutza, dar e spurcata rau de la gravidenie pentru mine, umblu cu masca de gaze prin locurile unde se practica asa ceva.
Ehe, ce adoram pe vremuri un miros fin de tigarusa (nu de la mine, ca nu s-a legat ioc activitatea asta de mine, desi n-am avut niciodata nimic cu fumurile astea), cu un parfum amarui, un iz de cafea cu caimac si o ciocolatica cu menta langa......
Da' lasa ca ma duc acum si-i pun lui Mos Craciun la posta o scrisorica in care ii spun c-am fost cumnitica anul asta si ca asta vreau sa-mi aduca si mie, sa mai simt si eu trufandale d-astea si sa ma bucur de ele, ce luxuri neamule.......
guzelnico spune:
Onuta- graviduta, surioara mea ce implineste azi exact 33 ani si are o titita dulce de aproape 3 anisori, in timpul gravideniei (ce "boala" frumoasa, pacat ca nu e contagioasa), avea cu ea, in permanenta, un saculet frumos mirositor, dintr-acela pt sifonier/ masina.
Trebuie sa adaug ca este o cafegioaica inraita ... dintr-acelea care nu deschid decat un ochi dimineata si acela pt a vedea cum face cafeaua.
galliciana spune:

fata mayan, sa arunci cu sarmale in noi, daaaaaaaa??
fete, am fost plecata in oras, pe la banci, etc....
stau putin, si fuuuuuuuuug la treaba, pana nu dispare cheful.
tocmai am remarcat ca, virgula, cainele meu naparleste rauuuu...
ufffffff, cred ca i se cuvine o baie,cat de rpd, si un pieptanat...
in rest, ma bucur ca sunteti bine!cine n-a semnat condica azi??
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!