SPERMOTREND

Buna, vin si eu cu o intrebare. Astazi am luat rezultatul de la spermograma, care este oarecum satisfacator, ni s-au recomandat si alte analize. I s-a recomandat sa ia SPERMOTREND 2 luni.
Va intreb daca a folosit cineva si s-au vazut rezultate in urma acestui tratament cu acest suplimet alimentar??!!!
Raspunsuri

ana-alexia spune:
Buna Rocado,
Sotul meu a luat Spermotrend, anul trecut, 3 luni, 2/zi (dim+seara).
La inseminarea facuta la aprox 2 luni de tratament cu spermotrend + tribulus terestris, a avut spermograma bunicica (~50mil spermatozoizi), dar n-as putea spune ca a fost imbunatatita foarte mult fata de cum era. La sotul meu, stresul si oboseala influenteaza foarte mult rezultatele spermogramei.
E un supliment cu o compozitie benefica pentru organism, cred eu, poate putin cam scump. In rest, mi s-a parut ok.
Bafta la bebici!

aurelia33 spune:
sotul meu ia de 1 luna si jumatate Spermotrend. am plecat de la azoospermie. sper ca da ceva rezultate. anul trecut a avut spermagrama mai buna cu 650.000 gigei/ml, iar acum am avut un soc, speram sa creasca nr. dupa tratamentul initial: undestor, pregnil 1000, nebido si ff multe vitamine. Acum face si ceva sport ca eu zic ca daca el e mai puturos ( se da jos din pat si se urca in masina si retur) asa sunt si gigeii. oricum eu sper intr/un miracol

Ilenusa spune:
i]citat din mesajul lui rocado[/i]
Buna, vin si eu cu o intrebare. Astazi am luat rezultatul de la spermograma, care este oarecum satisfacator, ni s-au recomandat si alte analize. I s-a recomandat sa ia SPERMOTREND 2 luni.
Va intreb daca a folosit cineva si s-au vazut rezultate in urma acestui tratament cu acest suplimet alimentar??!!!
[/quote]
La al meu sot s-a vazut efectul dupa mai putin de 2 luni: la prima spermograma, numarul era ok, in schimb formele tipice foarte putine (5-6%) si un pic lenesi (astenoteratospermie). Tratamentul combinat cu o schimbare in stilul de viata (redus fumatul si sport), ne-a produs o mare surpriza: normospermie in mai putin de 2 luni. Concluzia: la noi era de vina stresul. Recomandare pt viitor: terminarea tratamentului (3 luni), apoi branca ursului 1 luna, apoi iar spermotrend si.... sa speram ca apar si ochisorii.. curand
Mult succes si voua!

rocado spune:
eu am luat primul tub de la farmacia Dona de la unirea si a costat 160 ron.
Apoi am facut comanda la firma importatoare si la 2 tuburi am platit 280 ron. Aveau o oferta la 2 comandate primeai pret mai mic si livrare gratuita.

mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANITA75 cit costa spermotrendul? |
eu l-am gasit ieri cu 140 lei la farmacia Tei.

tveety spune:
Salut scuze pt deranj. Sotul meu a luat Nebido dar fara efect. La el stresul e fff mare, a facut si sport dar s-a lasat, fumeaza +bea ff cafea. Nu vrea sa inteleaga ce rau face. Acum ia Branca ursului, pt ca nu mai vreau sa dam multi bani pt vitamine, daca nu vrea sa-si schimbe si modul lui de trai. In octombrie avem programare pt consultatie FIV la Szeged. (poate produce destul pt inseminare)
Tot ce stiu este ca aceste medicamente nu fac minuni adica nu vor mari ff mult nr. dar pot imbunatati ff mult forma si mobilitatea lor. Faceti socoteli daca credeti ca va va costa ff mult mai bine incercati FIV, ca tot acolo ajungeti daca nu se va intampa o minune. Nebido pt 1 luni a fost 500 lei + vitaminele pe care i-am luat in jur de 100 lei, analiza hormonala cca. 150 lei, spermocultura, 2x consultatie urolog 2x100 lei si ar mai fi trebuit sa mearga la alte consultatii, pentru monitorizare, o groaza de bani si fara rezultate. Inainte de tratament avea 14,5 mil/ml gigeli dupa 4 luni de la injectarea cu Nebido 11 mil/ml
Incercati sa-l determinati pe sotii vostri sa fumeze cat mai putin, cafea 1 cana/zi, sport (ff important sfatul medicului), mancare sanatoasa bogat in vitamine cu multe fructe si legume si stress cat mai putin. In asemenea conditii tratmantul poate sa aiba rezultate dar sa nu credeti ca va fi fff mare, va creste nr. daca era ff mic insa daca ere la limita nu va fi o crestere foarte mare. Insa va puteti astepta la imbunatatirea mobilitatii, formei si vitezei la gigeli.
Bafta s sper sa aveti barbti mai putini "caposi" ca al meu
http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png

mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tveety Salut scuze pt deranj. Sotul meu a luat Nebido dar fara efect. La el stresul e fff mare, a facut si sport dar s-a lasat, fumeaza +bea ff cafea. Nu vrea sa inteleaga ce face. Acum is Branca ursului pt ca nu mai vreau sa dam multi bani pt viatamine daca nu vrea sa-si schimbe si modul lui de a trai. In octombrie avem programare pt consultatie FIV la Szeged. Tot ce stiu ca aceste medicamente nu fac minuni ![]() ![]() Incercati sa-l determinati pe sotii vostri sa fumeze cat mai putin, cafea 1 cana/zi, sport (ff important sfatul medicului), mancare sanatoasa bogat in vitamine cu multe fructe si legume si stress cat mai putin. In asemenea conditii tratmantul poate sa aiba rezultate dar sa nu credeti ca va fi fff mare, va creste nr. daca era ff mic insa daca ere la limita nu va fi o crestere foarte mare. Insa va puteti astepta la imbunatatirea mobilitatii, formei si vitezei la gigeli. Bafta s sper sa aveti barbti mai putini caposi ca al meu ![]() ![]() http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png |
stai linistita ca nu esti singura care se lupta cu un barbat capos care fumeaza mult, de baut nu bea cafea sau alcool, cu cola insa abia abia se abtine, dar de tigari nu poate sa se lase sau.... e capos oricum