Iasule, a venit primavara! ep.3
Raspunsuri - Pagina 19
iulia-stefy spune:
Aici am pus poze cu Stefy din ultimele zile
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
GabrielaG spune:
Anca am trecut pe la tine la serv si am lasat 50 l;ei, la colegul tau Mihai.
Pupici,
Gabriela si baietii
buli spune:
Gabi, am primit! merci!
cu ocazia asta a aflat ce facem si o sa puna si el bani ![]()
avem deci 240 lei
Ioana, ca sa spun drept m-ar ajuta mai mult daca ar ajunge direct la birou
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
g_ioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui buli Gabi, am primit! merci! cu ocazia asta a aflat ce facem si o sa puna si el bani avem deci 240 lei ![]() Ioana, ca sa spun drept m-ar ajuta mai mult daca ar ajunge direct la birou www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
ok
asa ramane, in jurul pranzului va trece pe acolo!
Danna_36 spune:
Fetele, am MARE, MARE si URGENTA nevoie de ajutorul unui contabil/economist cu drept de semnatura! Ma poate ajuta cineva, va rog mult?
ghinetz spune:
'Neatza.
Azi dau eu cafeaua. E buna, e facuta de sot...poate putin cam amara.
Danna, amironeanu isi oferea candva serviciile in domeniul contabil. Stiu si eu, poate au fetele un nr de telefon de-al ei.
O zi buna va doresc. Ma duc sa scot rufele la uscat, sa mai pun o tura la spalat si sa vad ce nazbatii face cel mic, ca e cam liniste in camera lui.
connie1974 spune:
Hello, Lacramioara m-am distrat de dimineata cu micuta dansatoare. Dragalasa si ochioasa
.
Sa aveti o zi buna.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
ghinetz spune:
Connie, m-a intrebat Lavinia de ce nu a mai venit Calin la Carturesti. Se pare ca amorul e reciproc.
Daca i-a simtit lipsa...![]()
connie1974 spune:
Oana,
, amor mare, asa-i? Tot cu muci si raceli, ba a fost ziua lui, ba a mea si uite ca a trecut vremea. Poate ajungem joi.
Constanta si Calin
connie1974 spune:
Stiu ca se discuta mai demult de henna. vopsea pentru par. Dar de sprancene nu stiti? Ca eu mi-am luat mai demult de la mare, da in Iasi nu am gasit nicaieri.
Constanta si Calin