Iasule, a venit primavara! ep.3
Raspunsuri - Pagina 18
connie1974 spune:
'Neata. Imi pare bine ca v-a placut la Livaki, pe mine m-a incantat tare locul de joaca. Oana, vad ca ti-a raspuns deja Buli, asa ca distractie placuta daca iesiti.
Acolo e buna o iesire cu copiii. Asa ca pentru urmatoarea intalnire o putem lua in calcul. ![]()
Din punctul meu de vedere e OK programul propus de Buli. Din pacate nu am cum sa vin. Pe 1 mi-am luat concediu si merg cu Calin si copiii de la gradinita si cu alte mamici in excursie. Organizeaza de la gradinita.
Lacramioara, nu sunt piscaturi, cate sunt? Calin daca e piscat de tantar sau puric si se scarpina face niste chestii uratele, rosu inchis de marimea de care zici tu. Doar ca stiu ca sunt piscaturi ca apar una doua, in zone unde nu e imbracat.
Noi ne pregatim de serbare, este soricel, dar vrea sa fie floricica. I-am explicat ca floricele sunt fetitele, insa zice ca toporasul e baietel.
Are si el dreptate.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
buli spune:
e marti 2 iunie, evident![]()
pina miercuri (miine) tb sa dam raspunsul+avansul la stanley
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ghinetz spune:
Super programul. Imi place, deci sunt pentru. Acum sa ne ajunga banutii si pt Stanley, si pt Luceafarul, si pt suc...Daca nu...ne orientam spre altceva.
Cu hainutele ce facem? Le ducem dimineata la sediul Fundatiei? Anca, VINE CU NOI SI VREO EDUCATOARE DE-A LOR? eU ZIC CA AR FI BINE, EA II CUNOASTE, STIE CE SI CUM.
ghinetz spune:
(scuze, pt majuscule; nu am avut prin cap sa tip, stiti voi, am pasat din greseala)
Abia astept sa merg la Livaki. Sunt oarecum in zona...Si chiar nu aveam unde sa iesim. La Pinocchio era mereu prea plin. Mai mergeam la Recital, si acolo aveau anul trecut loc de joaca, dar cam neingrijit. iar mancarea era cah.
buli spune:
mai stau pina spre seara sa-si mai dea mai multa lume cu parerea si apoi trimit programul si la fundatie.
sigur ca o sa solicit sa vina si macar o educatoare cu noi.
eu cred ca ne ajung banii.
pina acum avem aproape 400 lei.
teatrul e 4 lei de copil, la stanley cred ca ne incadram in max 12 lei, deci 16 lei de copil.
20 de copii, inseamna 320 lei
mai avem de acoperit sandvisul/sucul/prajitura de la iesire de la teatru
si apoi daca ne ramin bani ne spargem in figuri cu un tort cu artificii, ceva de genul asta ![]()
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ghinetz spune:
Super.
Eu zic ca poti suna la Stanely, sa nu avem surprize. Sigur fetele vor fi de acord cu programul, chiar daca nu ne vor putea insoti si ele.
Adi ramane valabila oferta cu microbuzul, da? Ziceai sa anuntam din timp...pai uite, e marti, 2 iunie. E bine?
g_ioana spune:
Anca imi place tare mult programul propus de tine
Daca-i urgent eu pot sa-ti dau in seara asta banii(50) si sacosele,daca nu, trece sotul maine,pe la tine pe la servici(cred ca piesa este cam greuta pentru ei,ar trebui alta,io stiu.. alba ca zapada sau chiar clovnii ca-i haioasa)....de cand am inceput sa strang jucarele si hainutzele,mandra ma bate la cap ca vrea sa mearga sa vada copii,asa ca-n functie de program,poate ajungem si noi la buna dimineatza..
La multi,multi ani fericiti,pana la adanci batraneti,pentru aniversarea de ieri!
...mi-am notat si eu in agenda locatia,nu am fost niciodata...mandra mea este fan mancare chinezeasca![]()
iulia-stefy spune:
Buli, mie mi se pare perfect. MI se pare ceva deosebit ce faceti voi pentru copiii astia. As fi vrut sa pot face si eu mai mult, dar am un program... Si timpul liber il petrec cu Stefania, asa putin cat e. De la job s-au gandit sa-mi dea de lucru si acasa, ca am foarte mult....dar chiar nu pot.....
herra, multumesc pentru raspuns. Febra nu are.
Oana, imi pare rau ca a fost asa in scurt.. poate ne intalnim si alta data, dar in parc. Oricum multumesc mult.
Constanta, piscaturi nu cred ca sunt, ca sunt chiar pe spate, unde a a vut tricou. Unde a fost liber a avut piscaturi pe care le-a scarpinat rau si s-au facut basici cu lichid ca la varicela.... Le-am dat cu violet de gentiana si s-au uscat... Imi vine sa ma duc in lume...
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)