Iasule, a venit primavara! ep.3

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

WAW!!! Adi, ce veste buna!!!

La super Chitibus in Bucuium am sa trec eu maine dimineata s aintreb. La Fun/Fan party, slabe sperante sa fie locuri. Am sa intreb si la Stanley. Deci...doua: chitibus si Stenley. Intreb si de costuri, ramane deci sa avem 20 de copii, da?

Dar cu hainutele cand mergem? Eu atunci l-as lua si pe Stefan. Deja i-am povestit ce si cum facem, l-am pus putin pe ganduri. A zis: "interesanta campanie, mama" Da, tot o campanie e si ce facem noi. El m-a auzit pe mine vorbind cu amicii la telefon si cred ca de aici a dedus ca e o adevarata campanie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Carmen, gelul cu arnica, daca despre el e vorba, l-am folosit eu cand am cazut de pe scari toamna trecuta. Are atat efect estetic, dar calmeaza si durerile... care la mine au fost.. groaznice.

Asta e site-ul de la Stanley Park http://www.stanleypark.ro/

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

merci de raspunsurile cu tenisul

m-am mai gindit. alternative ar mai fi:

1.teatru
2.gradina botanica
3.muzeul de stiinte naturale
4.loc de joaca

votam?

am intrebat si la centru daca au iesit in oras in mod organizat.

Gabi, am zis ca esti cu noi cu sufletul . mi-e clar ca n-o sa poata ajunge toata lumea. s eu va trebui sa fac niste megatumbe, dar sper sa-mi iasa :)

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Nu eu merit felicitarile ci sora mea..ea a vorbit.

Oare la Mc nu este loc liber mai inainte?
Ma gandesc ca acolo iau si o gustare si o jucarie,un balon ceva..Si,daca sant mai multi copii cu varste intre 3/5 ani nu cred ca vor fi atenti/impresionati de muzeu.

Ar mai fi o idee sa-i ducem la circ,nu cred ca au fost vreodata,insa acolo e mai scump.
Depinde de banii stransi.

La gradinita lor nu au o sala mare?
Ma gandeam sa-i ducem la circ,apoi inapoi la gradi unde ii servim cu un meniu Mc si cat mananca ei sa le aducem un clown sa le face ce giumbuslucuri..

Daaa...m-am uitat acum pe net si pe 24 e ultima zi de circ,plus ca au spectacole doar seara.

Deci nu mai conteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Buna ziua!

Sunt o mamica care va citeste din umbra.Sorry ca dau buzna dar stiu ca la un moment dat era o mamica aici care avea costume cu diferite personaje sau asa ceva.
Astazi am fost anuntata ca au sapt. viitoare serbare si sa ne alegem un animalutz ca se face si carnaval. Asa ca acum la venerabila varsta de 2 ani jumate ne confruntam cu o problema: de unde fac rost de costum ? Pe cel po****r ca are nevoie si de asa ceva il va purta pe cel care l-am purtat eu cand eram mica si care arata impecabil dupa 25 ani.
Va rog mult ajutati o mamica incepatoare!

Mergi la inceput

GabrielaG are costume

Mergi la inceput

nu pot sa va povestesc in ce hal m-am procopsit:

am 3 closti in diferite stadii de dezvoltare:

una veterana, cu pui de doua saptamini
una cu pui de doua zile
si una pe oo

habar n-am sa ma port cu ele, am stat eu pe la bunici la tara, dar n-am fost pusa la treaba.
in consecinta mi-e frica de toate orataniile, in afara de puii de citeva zile, dar nici pe aia nu-i pot prinde.
cred ca deschid acusi un subiect pe la case, gradini si pasari domestice

asa ca daca apar mai rar, sa stiti ca m-au dovedit cele 3 gaini mamici sau viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, celor ce poarta numele Elena sau Constantin!

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

mesaj de la centrul dallas:

Buna ziua!
Multumim pentru ca luati in considerare realizarea unei activitati in oras pentru copiii nostri!
Din pacate, nu am avut posibilitatea pana acum sa iesim din Dallas cu copiii in nici una din locatiile mentionate de dumneavoastra. Realizarea unei astfel de iesiri ar fi o mare bucurie pentru ei.
Cand aveti posibilitatea, ne-ar face deosebita placere sa ne vizitati la sediul unde ne desfasuram activitatea, pentru a va prezenta proiectul nostru
.

locatiile de care i-am intrebat sint si cele scrie pe forum.

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor cu numele de astazi!

Mergi la inceput