Iasule, a venit primavara! ep.3

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu mai stiu doua locuri de joaca unde se fac si petreceri pentru copii - unul pinki ponky in alexandru (nu am fost am vazut afis la gradinita) si unul l-am vazut duminica - e pe drumul spre bucium, vis-a-vis de petrom, dar nu stiu cum se numeste...

am sa caut pinky-ponky pe google deocamdata.

PS: eu il duc pe Vlad la terenurile de tenis de la clubul CFR, foarte aproape de piata din alexandru.
martea si joia de la 18,30 si sambata de la 10. 3 ore pe saptamana, si costa 100 lei pe luna.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am gasit urmatoarele:

http://www.dumbrava-minunata.ro/contact.html

si un nr de telefon de la pinky - ponky: 0745376060; dna Mihaela Cozma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

la pinky stiu eu cum e ... :(

era unul fain la axa niciman, daca o mai fi

dar oare n-ar fi bun muzeul?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Emushi, super Miruna ta... Si Alex pe soacra-mea o mosteneste la picior insa nu pt asta am eu ceva pe ea... Eu am fost ieri la magazinul Puma de vis-a-vis de Consiliul Judetean si i-am luat pantofi de sport de acolo, de piele si la pret decent zic eu, 130. Tot cu scai preferam orice pantof. Am vazut pantofiori frumusei si cred ca interesanti pt fetite la Leonardo in Mall Moldova - nu au aceeasi marfa peste tot sa stii... adica nu am gasit acelasi lucru la Felicia... Merita de incercat. In rest? daca mie mi se pare decent un pret pana la 150 ron pt o sandaluta pt copil si ce trece mi se pare nesimtit!!! pt ca mai mult de 2-3 luni nu le poarta, poate nu toti gandesc ca mine, deci daca preturi de 299 ron nu te deranjeaza gasesti la Geox in Felicia si la Miniblue incalatminte f buna...

Mergi la inceput

Noi facem tenis martea si joia la terenul de tenis din spatele Halei, de la Iprochim. 70 ron/luna.

Eu cred ca merita... nu vreau performanta ci doar miscare.

Mergi la inceput

Multumesc Oana, arnigel e si pentru durere sau e doar estetic? Ca uneori - scorpia din mine, nu eu, mama cea buna - ma gandesc ca daca il doare un pic poate va fi mai atent desi imi vine mie sa plang cand se loveste - mai ales daca strange din dinti cu ochii in lacrimi!

Gabi nu stiu nu am vazut pantalonasi de aia. Intrebarea ar fi de ce nu livreaza doamna in cauza si echipamentul daca are asa pretentii!?

Gata. Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, vin si eu cu o intrebare: stiti vreun chirurg estetician BUN in Iasi?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

In peregrinarile mele de ieri, cand am pus afise pe la gradinite, am gasit pe str. Sf Andrei o vila pe care scrie mare CASUTA DIN POVESTI...after school, petreceri si gradinita mai nou. Am intrebat de meniu, mi-au spus ca e 30 lei. Daca cineva a fost cu copilul acolo la o petrecere ar fi suuuper sa ne impartaseasca din experienta.
Dumbrava minunata e vizavi de sediu Pro Tv...ce mai enumerasem noi la un mom dat cand a intrebat cineva de locuri de petreceri: Fun(sau Fan) Party, Magic Land pe Sipotel, in Bucium Doua Fetite si mai e unul nou langa repr Seat..ii zice Super Chitibus, apoi parca era ceva numit Stanley...si cam atat stiu eu.

Carmen, e un "domn" de dans..ieri doamna directoare de la gradi a umblat prin oras sa caute tricouri, pantalonasi si sepcute. Pe fete le-a rezolvat..la baieti tre sa vedem de pantaloni. Imi spunea cineva de un magazin dupa Condore de pe bd. Independentei...s-a deschis ceva pt copii de curand pe acolo prin zona?

Multumesc,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare!
Vesti bune..
Se pare ca vom avea microbus gratuit ptr deplasare pana la Mc
Doamna patroana de la Trip,care ne-a ajutat si data trecuta,se ofera,doar ca trebuie anuntata cu doua zile inainte exact ora si traseul,si sa-i spunem si cat dureaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Adriana, chapeau!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput