Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (03)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

novus, multumesc, ma bucur ca ti-a placut !

sucul de morcov nu e laxativ? eu nu i-as da nimic daca e alimentat exclusiv la sin. a mea face caca APA, se absoarbe TOT in scutec. daca papa formula, nu ma bag...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna seara, fetele!
Am incercat sa citesc din urma, si sunt extrem de emotionata. Nici nu stiu ce sa mai spun. Va multumesc din suflet pt gandurile si gesturile voastre.
Simina
Georgiana
Ionica
Alina
Manuela
Adirys
Timi
Cris_tinaus
Ada
Novus
Monnvas
Lysbeth
Poohy
Anamariame
Pisigri
SimonaMami
Petrean
Kea
Cativ
Olishka
multumesc pt gandurile voastre
Si
Gigelica
Carmenada
Dodo-pui
Raaluca
Pisik
multumesc pt gandurile si gesturile voastre deosebit de frumoase pe care le-ati facut in memoria Almei .
Am vrut sa trec pe fiecare il lista (ca ma pricep la liste doar, nu?) sa va pot oferi o floare virtuala fiecareia.

Nu am lipsit intentionat, si nici nu am disparut, asa ca va rog sa imi scuzati absenta. Am fost plecat in week-end, adica am plecat sambata dimineata si seara ne-am intors acasa, si duminica am plecat din nou.
Am luat leagan, tobogan, ne-am dotat cu gratar, masa, scaune, sezlong, tot ce era nevoie, de acum avem unde fugi in week-end. Acolo, impreuna cu prietenii am fost si de ziua mamelor de ingeri, am primit si "cadouri" in tonul sarbatorii, am umflat baloane.
Alex mi-a promis ca imi face un loc pt flori, imi planteza si un pomisor, in memoria Almei. Am vazut fluturi, si nu i-am vazut numai eu. A fost un week-end deosebit. Mai ales ca m-am gandit neincetat la Alma, am simtit ca si ceilalti sunt alaturi de mine, si totusi nu am cazut in tristete. O sa scriu si la subiectul pt Almei de pe forum.
Va multumesc inca o data din tot sufletul.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani, Robert Andrei!

La multi ani, Damian Serban!

La multi ani, Marina Alexandra!

La multi ani, Albert Gabriel!

La multi ani, Amalia!

La multi ani, Radu Stefan!

La multi ani, Petru!

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Monica si tie
Tu meriti mai mult decat o floare...esti o luptatoare. Ma bucur ca ai petrecut ziua intr-un mod placut.

Rog fetele care stiu mai multe despre rotarix si infarix sa-mi spuna si mie parerile lor, avantaje si dezavantaje, pret, ca sunt un pic in ceata. Mi-a recomandat o cunostinta din Italia ca ar fi bine sa-l fac..nicidecum medicul de familie.

http://family.webshots.com/photo/2573150970094859571xduWpM
Mami fericita de printesa Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

AYLA, bine ca ai aparut, ma tot gandeam la tine. Ma bucur mult ca ai avut un weekend plin de evenimente placute

GIGELICA si SIMINA ce faceti, cum a fost la doctor? asteptam raport complet.

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

o seara buna mamici de ghiocei...

noi ne balacim in cazan si voi ati trecut la scutece...si ati scris si 2-3 capitole...harnicute mai sunteti...
gata suntem crestini...revenim maine cu detalii si poze...
felicitari anca...am asteptat pev 5 mesaj de la tine...si nu ai trimis nimic...ma bucur ca sunteti bine si tu si bebelusul...

va pup pe toate

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Of fetelor ce dor imi este sa intru sa va citesc si sa vad ce se mai intampla...dar de cand au venit indienii acasa nu mai am timp nici sa respirSper sa reusesc sa imi organizez ziua cat mai curand si sa incep sa intru si eu mai des ca tare mi-a dor sa mai stau cu voi la o sueta. Va pupic si sper ca ma mai primiti si pe mine pe aici....macar asa cand si cand ...... in functie de cum reusesc sa intru. Va pup pe toatesi va dau o mare imbratisare

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

buna dmineata fetelor!

Ayla, ne-am gandit duminica la tine , la durerea ta si la ingerasul Alma care vegheaza de-acolo de sus alaturi de alti ingerasi asupra ta, a Luanei, a lui Alex si Clau.Ea stie ca are o familie minunata, puternica si ca familia ei de pe forum o va purta mereu in suflet si ne vom aminti cu drag de ea.
desi nu am avut timp de forum am facut si noi niste pozici. mai bine ti le dau tie sa le pui unde tb.

ieri am fost la med de fam. am discutat despre vaccinuri.
mi-a recomandat si infarixul si rotarixul.sunt destul de scumpe, dar asta e. luna asta 5 mil, luna viitoare 2,5 mil si in alta luna tot 5 mil.

i-a descoperit lu pisi a mea displazie de sold. tb sa stam cu 2 pampersi. imi e teama.eco tb sa facem p[este o luna jumat, dar eu nu mai am rabdare , tb sa vad exact cat e de grava pb, si am sa-mi fac programare azi.
sunt asa necajita....

completare nu ma lasa sa-i dau. cica a crescut ca la carte.
faza e ca de ceva vreme, nu mai doarme in casa mai mult de o ora. jumate de ora e cuminte dupa ce se trezeste dupa care incepe distractia, adica plans. faza e ca daca nu doarme, nu pot sa duc masa la 3 ore, ii dau daca plange rau si la o ora jumate.asta e.

duminica nu a dormit nici in carut. sper sa fi fost o zi proasta, pt ca afara e sansa mea ca ea sa prinda un somn de 3 ore.

din 10 martie 2009, mami fericita de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimineata fetele!!!!!
Desi sunt la munca si nu am stik de net , am detectat un wireless asa ca pot comunica cu voi

RAPORT
Am fost la doc si-am intrat abia la 22,45
Am vazut mogaldeata dansatoare(ma enerveaza ca am pus atatea intrebari da am uitat sa-l intreb cate gr si cati cm are), am simtit ca mi s-a luat o piatra de pe inima cand a terminat de masurat tot si mi-a zis ca-i totul bine
Am auzit si inimioara si m-a busit...de fericire
Mi-a dat cd dar nu se aude inimioara pe el
Mi-a facut control si la titi ca ma dor de nu suport atingerea,. si sunt bine , doar ca au inceput sa creasca, Colul este f bine.
Singurul lucru care m-a suparat a fost ca m-a facut cu ou si otet ca am luat 4 kg (ce sa fac eu dc am poftit la tot ce am vazut simtit sau auzit???) , i-am promis ca o sa mananc mai putin de acum; bine ca nu pot manca dulce ca as fi luat 7kg nu 4 , pana acum
Am analizele alea uzuale de facut, si eco mai fac la 18 sapt (parca triplu test a zis ca se num) si la 22 sau 24(nu mai stiu sigur)

Oricum , sunt cea mai fericita.Atat vroiam sa aud..CA-I SANATOS/SANATOASA

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

simina, cat ma bucur ca e bine mazarica si creste(si tu pe langa ea-asta se cheama solidaritate).
lasa ca scapi tu de kg in plus, ea sa fie bine.
ca totul sa fie bine . tu vei fi mezina noastra.

mie mi-a placut atat de mult sa fiu gravi, incat ma emotionez de fiecare data cand vad o graviduta. mai vreau un bb

din 10 martie 2009, mami fericita de

Mergi la inceput